Cluj rulz! la .....centenar

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa!

Bravo Roxule!!!! Aici chiar ca se pune de-o sarbatorire! Fa-te calareata mare mare ca ti-o dau pe fiicamea s-o antrenezi.
Btw, saptamana trecuta am aflat ca tatul unei foste colege de facultate organizeaza ceva campionat national de calarie. Acum in 14. Dar el are centrul hipic la Satu Mare. O tot asteapta pe Elise ca a auzit de obsesia ei cabalina. Si concureaza si el si fiica cea mica. Iti mai zic pe masura ce aflu.

Mai, dar saritul peste obstacol e o chestie nu gluma.

Respect!...si Chapeau!

Stanca, sa stii c-o s-o fac...sa ma sfatuiesc cu tine, si anume. m-ar ajuta cu siguranta. Incepe sa ia proportii si nu as vrea sa ma inghita...ca-s greu de digerat

Va pup pe toate fara exceptie!

P.S. eu inca stau mica si cuminte si sper la o intalneala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

hello fete dragi!!

apropo de cai si calarie, uite aici,la Satu-Mare http://www.satumareonline.ro/cp/7/4737/Concurs-de-rezisten%C5%A3%C4%83-c%C4%83l%C4%83rie va participa si vecina mea, maine, la proba de 30km i-au cumparat parintii o frumusete de cal, Mayura, rasfatata si jucausa Roxa, poate o stii oricum, te admir si te imbratisez, ca faci ceva ce-ti place foarte

fete dragi, va pup cu drag si va doresc noapte buna!!

p.s. maine pun cu mama vinete, se anunta o zi plina...

Mergi la inceput

aa, am uitat sa va zic ceva... la mine-n bloc, la scara de langa noi, sta un tip ce tine unu sau doi caini, nu-s sigura cati (dar unu e sigur) si nu l-a scos niciodata afara, dar niciodata!! va dati seama ce pute-n casa aia?? dar ce pute in toata zona, ca nu pot sta in propriul meu balcon, o frumusete de balcon imi vine sa-mi vars stomacu de cate ori ies afara (cand e racoare nu se simte exagerat, dar cand e cald e horror!!)... a depus administratoarea o sesizare la primarie, au trecut cele 30 de zile si tot nimik... unde sa ma duc sa mai facem o sesizare, dar sa aiba si efect????

na , poate ma lamuriti mai bine...

acum fug in pat, va pup cu drag!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

salutici,

oh, iar va scriu in graba

Stanca, Ralu, Flo tare multumesc de complimente

Ralu, sigur ca o stiu pe Iulia, si ea ma stie pe mine la Satu Mare acum a fost concurs de anduranta, nu era ceva superinteresant de vazut...oh, intre timp am sunat unul din concurenti. Iulia din pacate nu a participat, oricum ar fi fost extrem de greu si a fost foarte cald. Clujenii (5 la numar) au fost cei mai tari. O fata, Oana, pe care o cunosc si eu a luat locul I ... sunt foarte incantata.

Ralu - lacramatzie la sanepid? prin asociatia de locatari? presupun ca nu esti singura victima...

Dragele mele, va pup, mai viu...trebuie sa citesc din urma...

Roxa

Mergi la inceput

La Multi Ani, Marii !!, sub orice forma purtati acest minunat nume Sfanta Fecioara Maria sa va aiba mereu sub protectia sa si mai ales sa ne fie tuturor blanda mijlocitoare si vesnica protectoare!!

Roxa,

sunt tare obosita dupa ziua de ieri... deseara imi pleaca plozii la tara cu socrii, Stefi face crize ca nu vrea, dar nu prea are de ales... tare greu ma inteleg mai nou cu ea

Criss, am primit ieri mesaju, supermomente traiti voi!!! FELICITARI pt. casuta, sa traiti numai momente minunate in ea si sa va bucurati la maxim in si de ea

va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor,

azi dau cafea cu aroma de concediu, calda aromata si imbibata de drag!

am avut un we plin, obositor dar minunat, am mutat 90% din lucruri sunt f incantati si in 2 ore plecam la aeroport(evident am emotii cu zborul...)casutza e minunata si suntem super incantati de ea.

astept concediul asta cu disperare, la job sunt inecata in frustrare din nou dar am 3 saptamani sa ma detasez...prima data dupa 10 ani mi-am luat 3 saptamani.

aseara am fost la super concert la Iron Maiden si in deschidere au cantat excelent CARGO

Ralu pupici speciali

ma duc ca is in urma tare dar voiam sa va imbratisez si promit sa intru de pe telefon si de acolo

pleeeec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Raluca multumim de urarile pentru Maria mea.

Ieri am sarbatorit-o pe Mariuca si a fost tare incantata ca e in centrul atentiei.I-am luat un set de doctor ,care i-a placut foarte tare.

Sper ca azi sa nu fie asa de cald ca ieri, ca ieri a fost criminal.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Stanca La multi ani pentru Maria, si La Multi ani tuturor Mariutelor din lume, incluzand-o si pe prietena mea cea mai buna, Mariana, pe care nu o pot pupa decat virtual fiind in Bucuresti.

acuma iesim pe usa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut gagici!

Distractie faina de tot Cristiana! Drum lin si un concediu la superlativ!

Stanca, La Multi Ani Mariucai

Roxu, tatal colegei de care ziceam organizeaza concursul asta. El si fie-sa au participat la 80 km. Nu stiu nika, da' suntem asteptate la SM cand putem. O sa sun asap sa-mi zica detalii sa-i povestesc fetei mele.

Bai fetelor, cat costa un cal? Sa stiu la ce sa ma astept prin viitoare. Daca nu mi se potoleste fata asta ma asteapta. Deja imi povesteste ca se muta la ferma, etc etc etc. Am pus-o, asa-i?

Va pup si va invit cu drag sa facem ceva la mijlocul lui septembrie: curatenie in Romania http://www.letsdoitromania.ro/
Ne intalnim acolo

Mergi la inceput

Florina, si eu vreau, dar ma enerveaza sa ma inscriu pe site, ca tre sa am persoana de contact... te-ai inscris pt. o anumita zona?? da-mi detalii, pliiz

Criss, si sedere minunata, sa va relaxati si sa va cada bine tot

Stanca, cu mare drag!! minunii tale !!

am visat azi-noapte ca radeam in hohote cu niste femei... nu-mi mai amintesc cu cine.. si azi m-am certat cu o tanti rau de tot (adica ea a zis, io stateam cu gura cascata), de fapt mi-a adresat injurii serioase... am ramas socata=perplexa.... si kiar fara motiv... so??!!?? vreau sa plec in lumeeeeeee

pa-pa

Mergi la inceput