infanrix 5 sau DT COQ la 4 ani

infanrix 5 sau DT COQ la 4 ani | Autor: alinusha06

Link direct la acest mesaj

Acum o luna fetita a implinit 4 ani am sunat pediatrul si ne-a spus ca trebuie sa facem infanrix 5 intre timp l-am achizitionat( apoi a racit si am amanat vaccinarea)am mers astazi sa il facem la cabinet si surpriza ne spune ca sa modificat schema din nou si se face DT COQ ,aveti idee ce si cum pana la urma?infanrix este 280 lei iar dt coq doar 50 lei ,la farmacie nu vor sa il mai schimbe ,iar medicul spune ca a vaccinat copil cu infanrix 5 la 4 ani si sa il facem asa iar la 10 ani cand ar fii rapel sa numai administram anti polio si hepatita B(care este in continutul acestuia)dar nu as vrea sa experimentez varianta asta ....la voi cum sa intamplat? chiar nu stiu cum sa procedez .........simt doar ca as strange de gat medicul .....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Flori, pana acum noi am mers pe varianta Pentaxim. Pt 4 ani, pediatra ne-a spus sa ne interesam sa achizitionam Infarix 3 (nu se gaseste). Cand am intrebat-o daca, in varianta in care nu reusim sa il achizitionam din afara nu putem sa facem tot Pentaxim (deci 5 tulpini in loc de 3), ne-a spus ca ar fi de preferat sa nu alegem varianta asta.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput