"Abdomen extra-plat (30)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Ce buna idee, am sa intreb si eu aici la petshop:-))

Lumi eu in blender pun tot ce-i molcut: fructe de padure, piersici, prune,caise, afine, iaurt, seminte, pepene, ananas, mango, pere,dude, agrese etc..
in storcator cele tari? mere, lamai, gref, telina morcovi, etc
dupa care le mixez:-)

orice ap dar sa fie puternic si cu gura mare sa nu tai fructele si legumele si f important de culoare argintiu/negru ca daca-i alb se pateaza si in 3 zile iti vine sa-l arunci pe geam

raportez- somn 1 ora si masa de pranz urda cu rosie si castravete

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Off-topic:Deus,are dreptate Luminita,si eu la fel faceam cand am avut familie de porci(Bucuresti aici):la pet-shop sau la vet cu ei!Nu mi s-a intamplat sa fiu refuzata,majoritatea au un colt pentru donatii animale.Si asa e,ii iau oamenii repede(ca mergeam sa vad daca au fost adoptati ai mei).
On topic:Eu sunt in saptamana light si asa fresh ma simt!Zero fainoase,multe legume,putine fructe si peste.Sport:bici,role si inot.Atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Noi am fost pe afara si acum am venit am mancat, pentru mine sa fie ultima masa nu stiu daca rezist, acum m-a luat un somn...de 80 kg
Mai tarziu fac si eu treaba aia cu Shaun...apoi zumba si daca mai pot...o sa mai incerc cate ceva...mi s-a promis si mie un cd cu pilates
La somnul din mine ... fug...sa nu fiu luata la intrebari...in pat
la toate!!!
Aaaaa Luminita dragut porcusorul.
Deus stiu eu pe o tanti care vrea un pisoi...numa ca...distanta asta...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Helou,helou,pe unde v-ati pitit doamnelor?V-a doborit caldura???
Pe Lumi am acostat-o eu de vreo 4-5 ore(?) o tin lipita de pc ,azi nu poate pleca nicaieri pina nu descarca hannen ,insanity.Cred ca ce ma injura Lumi

Acum citesc de un nou sport la dooku,bici.De care soro,de ala de guma?Si ala slabeste??

Deus,intrebare intrebatoare de la jupinul meu.Zice ca acum muuulti ani lumina in urmacind facea forta la sala, a facut ceva naspa ca a simtit o durere ciudata in abdominali .Dupa asta nu a mai reusit niciodata sa faca abdomene si zice ca daca incearca ii tremura muschii abdominali intr-un mare fel.Simte ceva ciudat(atunci a durut rau) si nu stie ce e,daca va trece vreodata si ce sa faca sa treaca?Ce credeti ca s-a intimplat atunci(ma intreaba el pe mine sa va intreb pe voi)

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

hannen- habar nu am ce si-a sucit domnul tau pe acolo:-)
o asteptam pe XIO sa ne lumineze

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Na fetelor, viu si io in sfarsit sa va spui ca va mai citesc din vreme in vreme si ca in ultimele luni am mancat mai sanatos si am mai facut ceva miscare. Am urmatoarele probleme pe care nu stiu cum sa le abordez:

picioarele - sunt lungi, frumusele, dar subitiri ca naiba....daca ar fi un pic mai grosute ar fi tare faine. Acuma...asta mi-e constitutia, mereu le-am avut asa, intrebarea mea catre Deus mai ales este: cu sport se poate face ceva? N-as vrea nici sa pun muschi pe gamba, sa arat ca Rambo, dar daca le lucrez, se dezvolta putin muschiul si par mai grosute? Am 1.71 si 53 de kg, picioare si amine de adolescent subnutrit de 14 ani si tendinta sa pun pe solduri si coapse. Acolo sunt mai...sa zicem generoasa

spatele - io nu poci face shaun si alte nebunii caci am probleme cu spatele si m-am orientat catre gimnastica medicala si pillates.Eh intrebarea este: is eficiente pillates astea daca le fac regulat, mai ales pentru fund si celulita? Ca mie mi se par cam simple....noah, acu' ii drept ca am inceput de 3 zile si cu exercitii usoare

Hannen, cred ca sotul tau ar trebui sa mearga la medic, sa vada daca nu si-o fi rupt vreun muschi ceva, eu in locul lui n-as forta zona daca il doare.

Ah si fetele care aveti probleme cu spatele...aveti grija la topaielile din programele astea, sunt pacatoase. Cele care sunt fit...poa' sa le faca pana o sta vintul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Hannen,are si asta(bicla)guma:P Si "bici" te face la gambe si fesieri(acolo sunt eu jelly)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Hannen sotul tau nu si-a facut de atunci un eco ceva??? Sau poate sa se fie ruptura de muschi...api...numa un dr. bun va poate lamuri.
Dooku am un fund de negrese, stiti vorba aia da am sa ii zic la o prietena sa incerce , numa lamurestema cum fi tu buna
Iarina sa nu te aud...deci sa nu te aud...ai kg care le am eu si sunt mai mica de statura....aaaaaaaaa fetele iara m-am enervat
Am fusarit asa putin somn ca ficamea nu o vrut sa adoarma asa ca am tot atipit..e aiurea asa da na....
La Deva ploaie...uffff si cum mai fac eu sport pe vremea asta?? Ca te trage in pat
la toate!!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari

Mergi la inceput

iarina - gambe de culturist o sa faci dupa 3 ani de sport de 5 ori pe saptamana cu greutati de cca 30-50 de kg , cu suplimente alimentare si mese preponderent din proteine. O sa faci candva asta?
Uite cate vedete fac toate sporturile pamantului si nu au gambe exagerate.
Sporturi care iti solicita tare piciorul: atletism/jogging, TaeBo, spinning, step aerobic, dansurile de toate felurile, mersul la sala si lucrate picioarele cu greutati pe bara sau la masina de impins...
Pilates este un fel de yoga mai comercial si axat pe abdomen si picioare, este f bun pt tine daca ai probleme cu spatele:-)

am fugit ca am programare la Pilates - acuma eu testez toate salile din Cluj si la fiecare mi-am facut o alta programare! le incerc pe toate

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

caldura mare, monsher! azi o sa fie canicula...

ieri m-am tinut de cuvint cu sportul...cu mincarea, civilizat, ca am fost intr-o vizita si s-au servit dulciuri dar m-am abtinut eroic, am gustat doar o portie minuscula de placinta cu mere ca sa nu fac nota discordanta
nu m-am atins de paine, de muffins si din galeata de cirese de pe masa am mincat un pumn si atit.
alte dati ma porceam fara limita cind ma duceam la oamenii astia...

Lumi, conform principiilor de "food combining" in care eu cred cu tarie, amestecul de proteine cu starch (in spetza "mici cu paine") este foarte nesanatos din pricina ca fiecare categorie necesita sucuri gastrice diferite (unul alcalin, altul acid) care cind se intilnesc in stomac se neutralizeaza reciproc, facind imposibila digestia. Ca urmare, tu ai incercat sa faci Insanity cu un stomac plin in care fermenta de zor festinul tau... Cum zise si Sanda, de unde energie, cind corpul tau sufera??
Stiu ca sun ca baba Rada, da' repet: sportul de performanta daca nu e asociat cu o dieta sanatoasa, in final iti va face mai mult rau decit bine...Oare ce ar zice Shaun daca ar afla ce "prestezi" tu inainte de workoutul cu el? (haa, ce am atins-o la coarda sensibila! ) Glumesc dar in acelasi timp sint serioasa...cel putin, daca mai ai scapari din astea (ca oameni sintem) nu-ti mai chinui corpul cu exercitii pina nu te simti in regula...De vreo citeva zile vad ca te plingi ca maninci mult si aiurea si la ore total nepotrivite, ca ti-e foame mereu...mie imi suna a ceva pe sistem nervos, stresul cu virsta (deh, o noua decada a vietii, surprize noi...) cu examenele, meciurile astea pe care vad ca le traiesti la intensitate extrema cu pizza si berica in mina ...si ce-o mai fi...
Imi vine in minte o chestie pe care a spus-o Tony intr-un interviu, pe un ton foarte vehement: "exercise is NOT an excuse to eat more!"...ca noi de multe ori asa gindim (inclusiv io): "lasa ca fac sport si se duce.." Pe cine vrem noi sa pacalim?? Ha!

Astazi sint razboinica, ce mi-o fi casunat pe tine? :) Da sa vezi ce-mi casuneaza pe mine! Ca vreau sa merg la sala si sa trag o repriza serioasa de fiare...de mincat lejer si putin...imi fac si eu niste sucuri din carticica mea de retete; astazi: apple, lemon, fennel - digestive soother

Dooku si Ema, bine ati revenit pe la noi! Mai des, daca se poate...:)

Ramy, esti caraghioasa foc...Auzi: "popocornul are calorii?" :-)))
Scoti niste perle citeodata de ma binedispui...Fetita ta e o mica diva deja, la torturi m-am uitat in fuga..prea multe culori nenaturale pe acolo...personal am retinere mare la torturile colorate cu sintetice, prefer unul de ciocolata cu nuca si frisca daca e sa maninc

Speaking of evil (chocolate) ieri am descoperit o ciocolata neagra din marca celei pe care o maninc eu dar cu o aroma...unica si ciudata: "Fleur de sel" (sau "sea salt"...) Nu credeam sa fiu asa impresionata de ceva...mmm...divina!
http://anutritionisteats.com/2009/11/20/in-my-cupboard-lindt-fleur-de-sel/
Tocmai am mincat un patratel. UNUL! Atit...

Ma duc in trebi...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput