Palatoschizis si formele sale (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefan_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanuelsrbn
Salut Stefan,

Noi am cumparat primul biberon Medela de la farmacia de la et. 1 din Spitatul Universitar (Municipal) Bucuresti. Deci ar fi un loc unde ai mai putea gasi probabil pe stoc.

Dupa aceea am cumparat direct de pe site de la Medela:
http://medela.ro/produse/biberon-haberman

Salut Emanuel, cei de la medela.ro erau distribuitori de biberoane pentru farmacia de la Spitalul Universitar, farmacia de la Spitalul Euroclinic si farmacia Doina de la Unirii, din pacate numai se gasesc in nici una din aceste farmacii.
Am sunat azi la cei de la Medela.ro si au spus ca ei numai aduc asa ceva deoarce nu se vand bine...................

tati de Stefan-Lucian (11.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelsrbn spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefan_b
Salut Emanuel, cei de la medela.ro erau distribuitori de biberoane pentru farmacia de la Spitalul Universitar, farmacia de la Spitalul Euroclinic si farmacia Doina de la Unirii, din pacate numai se gasesc in nici una din aceste farmacii.
Am sunat azi la cei de la Medela.ro si au spus ca ei numai aduc asa ceva deoarce nu se vand bine...................

Mda... Economia asta de piata... Normal ca nu se vand bine (sau asa cum s-ar fi asteptat ei...) pentru ca sunt produse speciale, deci au un target redus de potentiali cumparatori...

In fine... Poti sa mai incerci si cu tetine speciale pentru palat fisurat de la Nuk www.ingerasultau.ro/masa_biberoanetetinesuzete_-tetina-latex-speciala-pentru-palat-fisurat-p-2445.html" target="_blank">http://www.ingerasultau.ro/masa_biberoanetetinesuzete_-tetina-latex-speciala-pentru-palat-fisurat-p-2445.html - link-ul este orientativ, ca sa vezi produsul...

Noi am incercat cu tetina de la Nuk, dar nu a mers. David s-a nascut cu secventa Pierre Robin (barbita mica, palatoschizis total si limbuta care avea tendinta sa scape pe gat) si astfel cand ii bagam tetina de la Nuk (care este mai mare, cat toata cavitatea bucala) in gurita, ii impingea limbuta mai rau pe gat si incepea sa se sufoce. Am incercat de 2 ori, la cateva zile distanta, am vazut ca are acelasi efect, ne-am speritat si nu i-am mai dat cu ea. Noua ni se parea ca dureaza prea mult alaptatul cu biberonul Haberman de la Medela, dar cu timpul s-a adaptat foarte bine, si a supt exclusiv cu el pana la operatie la 11 luni (operatia pentru palatul moale).

Dupa operatie cel mai bine bea lichide cu canita cu cioc de silicon de la Nuk: www.ingerasultau.ro/masa_biberoanetetinesuzete_-first-choice-biberon-150mlcu-toarte-adaptor-baut-p-2524.html" target="_blank">http://www.ingerasultau.ro/masa_biberoanetetinesuzete_-first-choice-biberon-150mlcu-toarte-adaptor-baut-p-2524.html.

Mai avem si canita echivalenta de la Avent: www.lifebaby.ro/product_info/p-avent-magic-cana-cu-manere-de-antrenament-260ml-66" target="_blank">http://www.lifebaby.ro/product_info/p-avent-magic-cana-cu-manere-de-antrenament-260ml-66 dar aceasta are ciocul de silicon mai lung si curge mult mai mult fara sistemul antiscurgere (scos, pentru ca evident nu poate face inca suctie, neavand inca tot palatul inchis).

Emanuel, tati de David (1.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Elena, noi urmeaza sa ne internam in 17 august si sa ne operam in 18 august. Cred ca atunci se intoarce domnul doctor. Stiu sigur ca in data de 2 august nu este, pentru ca atunci implineste Ilinca 3 luni si mi-a spus ca nu este. Cred ca se intoarce pe la jumatatea lunii. Eu sper, totusi, ca numai ti se pare ca s-ar fi desfacut operatia si ca totul este, de fapt, bine.
Liliana, eu cred ca d-na dr. care ti-a spus ca se opereaza la nastere nu stie ce vorbeste. S-au facut ceva experimente de genul, dar fara succes. Cel mai devreme se opereaza la 3 luni, si in Romania, si in afara tarii.
Astia de la Medela sunt normali? Nu mai aduc biberoane speciale pentru ca nu se vand atat de bine??????? Pai nu toti copiii au nevoi speciale. Mai bine cautau o alta scuza. Nu imi vine sa cred. Nu se gandesc ca un biberon special le aduce incasari cat pentru 3 biberoane speciale?!Sunt ingrozitori. Dar... "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

buna la toate mamicile nu am mai intrat cam de multicel dar nu prea mai am loc de nadira la calculator.bun venit celor noi si regret ca se nasc incontinuare copii cu malformatii.noi suntem bine tot timpul pe afara la joaca sau dak nu la desene la calculator.
liliana mult curaj si eu am hranito tot cu biberon normal din latex doar cai mai faceam eu vreo 2-3 gaurici sa iasa laptele ca la san si la noi dura cam aproape de o ora pana papa 30-40 ml si nu iam luat bib special ca nu am gasit la momentul repectiv si in maternitate mi-a luat bib normal din latex si pe asta am mers(si a avut cheilognatopalatoschizis unilateral drept)si a putut biata de ea sa pape cu biberon de prima data nu a fost nevoie sa fie gravata sau cum so spune ca nu imi vine acu din cauza.
ceci intradevar ar trebui sa te faci o scritoare ca ai talent la scris si un fel anume de a povesti.
elana imi pare rau sa aud asta dar ma rog,sper doar sa ti se fi parut tie.
si noi mergem tot in august la dr.bratu la control sa vedem ce ne spune cum este,cand o opereza etc.trebuie sa o sunam sa vb dar o sun in august nu mai am stare si rabdare pan numi spune cand o va opera sa scapam de tot(SPER)si ne chinuim sa ne trezim de dimineata sa intam usor in programul pt gradi ea si eu serviciu.suntem niste puturoase nu ne trezim decat dupa ora 10 si ceva
de data asta m-am itrecut cu scrisul va puicesc pe toate si toti bebei si sper sa pot intra si eu mai des am fugit la nai ca nu mai vad nici ce scriu si pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

mersi mult myhaela!
deci pt inceput iau un biberon obisnuit si apoi vedem,dar daca astia nu mai aduc...

fetele,ce implica cheilognatopalatoschizis,fata de cheilopalatoschizis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia2008 spune:

buna fetele,pupam bebelusi si copilasi nazdravani,am intrat si eu un pic ca face nani puiuta si hop la pc sa mai scriu si eu ceva.multumesc pt incurajari,si ca ma mai imbarbatati asa un pic.sper sa mi se para mie sa nu fie nimik grav.papam mai bine un pic m-am mai linistit un picut si ca tot ma plangeam ca as vrea un respiro si eu aseara am primit o veste buna plecam 3 sapt la sora mea in italia sa ne relaxam eu si piticuta mea abia astept dupa atat stres merita micuta.sa alerge in curte ca noi stam la bloc. liliana vb lui nico nu se fac op dupa ce se naste bebe este imposibil cel mai devreme se fac incepand cu 3 luni si unele clinici cer sa aiba si o anumita greutate sper sa nu te superi pe mine ca iti spun dar stiu sigur ca si noi la 3 luni ne-am operat la buzita si gingiuta.si incepand de la 9 luni se face inchiderea de palat acum depinde de fiecare doctor si de bebita cum este de grav.de ex noi acum nea inchis palatele la 2 ani si 3 luni.va pup si mai vb mai spre seara.ceci,roxa,ginye,va pupacim si pe voi si pe bebei.

ELENA mamicuta de LARISA-GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Elena lui Radu i s-au topit firele dupa cinci saptamani.Palatul este inchis total dar i s-a lasat o fisura la gingie de cativa milimetri.
Si pentru cine este interesat, am si eu un biberon de la Medela, am incercat de cateva ori sa-i dau lui Radu dar l-a refuzat...Nu mai am cutia si intructiunile dar este nou, decat o tetina am incercat sa folosim.
Imi cer scuze de absenta dar am musafiri de miercuri si pleaca maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana26

mersi mult myhaela!
deci pt inceput iau un biberon obisnuit si apoi vedem,dar daca astia nu mai aduc...

fetele,ce implica cheilognatopalatoschizis,fata de cheilopalatoschizis?
Liliana intrebarea asta mi-am pus-o si eu...cred totusi ca la cheilopalatoschizis nu este si nara desfacuta, doar buza sau poate inseamna acelasi lucru. Dar poate vine cineva si ne lumineaza si pe noi, pentru ca eu nu am gasit info referitoare la asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_tutza

Elena lui Radu i s-au topit firele dupa cinci saptamani.Palatul este inchis total dar i s-a lasat o fisura la gingie de cativa milimetri.
Si pentru cine este interesat, am si eu un biberon de la Medela, am incercat de cateva ori sa-i dau lui Radu dar l-a refuzat...Nu mai am cutia si intructiunile dar este nou, decat o tetina am incercat sa folosim.
Imi cer scuze de absenta dar am musafiri de miercuri si pleaca maine...

Sunt interesat de biberonul de la Medela daca il mai ai. Ti-am trimis un email.

tati de Stefan-Lucian (11.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

'na ziua!

Ieri nu am mai intrat; birocratia, oboseala...; apoi ne-am cinstit cu ocazia ridicarii diplomelor; adica cu prilejul faptului ca am fost harnici si am mers si le-am luat; ca erau acolo de vreo doi ani ; deh, cat mergeam la cursuri eram cu limba scoasa dupa licenta, cand o "luaram" ne-am felicitat si atat. Oameni ciudati!

Si haideti, domle, va multumesc mult pt laude, Roxa, Stefan, Mihaela, dar eu nu stiu sa scriu carti; mie imi place sa le citesc; sa scriu nu ma vaz capabila.

Roxa, iti multumesc din suflet pt aprecieri! Cat despre faptul ca ma iubesti......ma trimite in al 9-lea cer; eu nu poci sa raspund la fel, inca; io tre' sa cunosc omul, sunt mai precauta asa; las' ca vad io curand care e treaba! Auzi, sper sa stii de gluma! Ca stiu ca esti fata faina si simpatica si isteata!
Si nu ma mai lauda atat, ca-mi iau nasul la purtare!

Corina, pai sa ma mai invit si eu? Ca eu vin cu famelia, barbat, copil; iaca, pt tine, ca de prima vizita, nu iau si catelul!

Liliana, hai cu intrebarile pe privat, ca le astept! Cum esti azi?

Elena, sper din suflet ca ceea ce ai vazut tu in gurita Giuliei sa ti se fi parut! Sper mult! Ea cum mai este? Dar tu? Mai poti? Apuci sa dormi noptile?

Mihaela, trai pe vatrai la voi doua! Auzi la ce ora fac ele ochi! Pai la ora la care voi va treziti si va luati micul dejun, Frusi vrea nani desi e treaza de numai 2-3 ore; si face nani pana pe la 3-4; acuma sforaie inca!

Nicoleta, te las ultima, intentionat; ca sa-ti doresc pt maine petrecere cat mai frumoasa, fara griji, bebe cuminte si ascultator; si sa faca nani la petrecere, dc o luati! Asta ca sa va puteti distra si voi lejer, pai nu?

Inchei spunand ca nu am idee cand ma mai strecor azi; maine cred ca nu am sanse, ca mergem la nunta cumnatului. Frusi va sta acasica cu "ama" (mamaia) si mami cu tati merg sa mai dantuiasca si ei!

tuturor!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput