BRAVO Corina, Alina, CD27 ! iul-aug2010 (150)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Rodyka, sarmanu' tau sot! Se pierduse complet!

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Crispo incurcas borcanele...pufescu scrisese dupa tine si eu ramasesem cu numele tau in minte.Daca'mi esti draga

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, sotul meu e simpatetic cu sotul tau, dar eu oricum am ras, saracutul, ce de emotii

Racusorule, bataita e rupta din Rai! Altele nu vor sa-si strice sanii si nu-si fac procese de constiinta si tu care faci tot ce poti nu te consideri o mama buna? Off, bataita, mai lasa de la tine, nu mai fi asa exigenta cu tine! Fii optimista si bucuroasa, ai cea mai frumoasa si pretioasa comoara langa tine!

Vazut iar poze bbi, suuuuper, vreau si eu!

Tot ati varuit si renovat toate, si noi, chiar daca-i cu bani. In camera noastra, unde bb va sta primele luni, ca aveam probleme cu umezeala, mucegaiul. S-a bagat tati si le-a facut pe toate (si asa nu aveam bani, apai de adus si meserias)
Eu am ales niste visine, de la bunica, pt compotel si congelat si sunt rupta de spinare.

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

back. am fost la eco apoi prin ikea si mobexpert. Raportez o zi ca si cum n-as fi gravida....atata miscare am facut. Sa va zic ce col am?3.7 -3.8 cmm nu e misto? Inchis...pai se poate altfel.
Colul meu creste acum cand nu trebuie. Oricum zicea ecografista ca nu garanteaza lungimea...dar asa pare ( era vezica golita). Capul tot mai mare cu o saptamana...el mai mare cu 4 zile....cam asa a tot fost pana acum. Greutate 3200 gr. nu e cam mult ptr 36 sapt si 5 zile? Andreea al tau cat avea la 37 sapt? Dr zice ca e ok...nici prea mic nici prea mare. Ai vostri cat aveau la 37 sapt? In rest arterele ok, inima ok....l-a masurat l-a bibilit etc...
Doar o problemuta si-a pus circulara de cordon. Pare a fi simpla....m-a sucit pe toate partile...nu a vazut a fi dubla....dar a zis ca dubla se vede in genere f greu la ecografie. O tine pe barba nu stiu cum...circulara....in fine...a scris monotorizare si punct. A zis si ea ca e totul relativ ca pot sa isi puna oricand bla bla. Nadjduiesc ca va fi bine cu ajutorul Bunului Dumnezeu.
In rest a zis ca nu da semne ca ar vrea sa iasa...e pozitionat inca sus dar asezat in pozitia ideala de start. Lichid normal bla bla..Oricum am stat destul de mult...de ma plictisisem. Am fost si cu Alexia si cu sotul. Am reusit sa ii zarim iar nasucul...s-a tot chinuit ptr Alexia sa il prinda mai bine dar nu a reusit.....
La un moment dat dr ii masura capul. Robert ii zice lui Ale: uite capul lui bebe...la care ea: da' ochi de ce nu are...?
Maine ma duc la Regina Maria sa discut cu anestezistul si sa toc bine problema epiduralei....ma duc cu temele bine facute, apoi ma duc la dr mea cu ecografia sa o stresez cu circulara...dar asta dupa repriza de curatenie de dimineata de la garsoniera.

Acusica e ora 21! Sa nu le uitam pe Cristina si Teodora, Simona si Petru. Mai are cineva vesti despre Petru al lalei?

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Larissa si al meu e cu capu in jos insa situat sus si nu are de gand sa iasa deloc.INCA.Iar cu circulara de cordon nu iti fa probleme,am intrebat mai multi medici si toti au zis acelasi lucru :atat timp cat cordonul are lungimea normala si nu e scurt se poate naste normal chiar daca e dubla circulara.

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Nela da am putut,am avut carticica si m-am pus pe montat cu totu ca ma durea spatele de la atatea aplecaciuni nu m-am lasat.ma bucur ca iti place

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Bravo mamico... te-ai descurcat excelent... Imi place si mie patutul.. Parca imi pare rau ca nu am cumparat si eu. Astea de acu is mai frumoase...Eu am unul mai vechi...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

de cate ori vad AMR-ul tau imi amintesc de o faza de care rade deja tot sudul Spaniei

eram in sala de nasteri, pe masa, cu o perfuzie la mana, contractii la greu, sotul tot imi uda prosopul ca muream de cald - ma uscam efectiv!, doar noi doi si inima delfinasei... la un moment dat simt ca delfinasa coboaaaraaa, dar eu acum fara durere si contractie... si repede ii spun sotului: vezi daca i se vede capul!!! eu, acoperita cu un cearsaf de la brau in jos... sotul nedumerit: "pai si unde sa ma uit?!" n-am mai simtit nimic in momentul ala -nici durere, nici stres- ca ma prapadeam de ras, ca el nu stia unde sa se uite, si i-am zis ca poate i-ar fi rusine... pai n-am apucat eu sa rad prea bine ca delfinasa mea chiar venea si eu strigam la bietul sot sa apese butonul! sa apese butonul! bine ca nu m-a intrebat care buton... a venit in fuga o moasa (abia ce iesise din sala ), repede la control si ii striga sotului: vino repede sa vezi capul! uite ce par mare are!!! alta tura de ras... poate al meu sot credea ca pe Isa o aduce barza

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

rodika, faza de film nu alta.... uite ce amintiri frumoase raman cand ai si sotul aproape. Ai cu cine sa faci un remember peste anisi ani... ce frumosss!!! Mi-ar placea si mie sa fie sotul langa mine la nastere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

fetelor ati mai auzit de asta:
" La incheieturile picioarelor in zona inghinala incep sa ni se dilate oasele pentru a se pregati de nastere. Si se tot dilata pana intr-un anumit punct. Daca la incheieturile picioarelor simtiti niste gaurele, alea sunt cele de care va vorbesc...Iar ele or sa tot creasca in marime incet incet pana cand or sa fie de marimea unui ou. Atunci inseamna ca ni s-a dilatat bazinul destul si ca e pregatit oricand de nastere"
eu am gasit zona cu pricina dar la mine e prea devreme sa observ ceva.oare o fi adevarat?

Bianca 34+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Nela da am putut,am avut carticica si m-am pus pe montat cu totu ca ma durea spatele de la atatea aplecaciuni nu m-am lasat.ma bucur ca iti place

Bianca 34+ Andra Maria

Bravo mamico... te-ai descurcat excelent... Imi place si mie patutul.. Parca imi pare rau ca nu am cumparat si eu. Astea de acu is mai frumoase...Eu am unul mai vechi...

daca ai nu se merita sa investesti in ceva ce va fi de folos putin timp.sa fie sanatoasa bebelina ca asta conteaza.

Bianca 34+ Andra Maria

Mergi la inceput

Mycya, eu nu gasesc gaurelele cu pricina. Si nu, nu am mai auzit de asta...

Mergi la inceput