BRAVO Corina, Alina, CD27 ! iul-aug2010 (150)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Nela da am putut,am avut carticica si m-am pus pe montat cu totu ca ma durea spatele de la atatea aplecaciuni nu m-am lasat.ma bucur ca iti place

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

FELICITARI CD , ALINArefacere usoara si mult laptic

Racusor de ce nu renunti tu la laptele praf? eu bag ~ 1 lt de ceai pt stimularea lactatiei , trebuie sa bei minim 2 lt de lichide, dr zic ca trebuie cam 3 lt ca sa avem lapte, eu nu reusesc sa beau atat, eu am pus bb des la san si acum am lapte de dau pe afara, cand vad ca nu se trezeste sa manance ma mai mulg ca ma dor sani rau

Am si eu o intrebare cu ce da-ti voi la bb pe la cutele de la picioare, a inceput putin sa se irite

Andrei 11.02.2006 si 38+

Sora mea o da pe fetita ei cu ulei (de floarea soarelui) - l-a fiert intr-o sticla si acum il tine intr-un biberon. o da cu ulei de la nastere si nu s-a iritat niciodata.

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

sorina, tatal meu a dat-o pe sora mea cea mica (are 6 ani acum) cu ulei de masline incalzit si racit. Cica e mai bun decat orice ulei de bebe sau crema.

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

sorina, tatal meu a dat-o pe sora mea cea mica (are 6 ani acum) cu ulei de masline incalzit si racit. Cica e mai bun decat orice ulei de bebe sau crema.

ulei de masline

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Mycya foarte frumos patutul ...seamana cu al nostru, cand e gata vi-l arat

...am vazut-o pe Larisa cea mica...Oana e atat de frumoasa
...si l-am mai vazut si pe Ghita, e mortal...si pe Dara, cu ea ce a-ti facut pana la urma?

Oana 38+ Matei Marius

AMR 8 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:

38+
Vine o Rebeca Stefania

exact, numai ca sora mea ulei de floarea soarelui. de masline cik e mai bun, dar merge si de floarea soarelui

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Mycya foarte frumos patutul ...seamana cu al nostru, cand e gata vi-l arat

Oana 38+ Matei Marius

AMR 8 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

asteptam poze si de la tine.

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

tanti, eu nu am asa mult lapte sa dau pe afara poate pentru ca primele 2 saptamani bebe nu a supt...si crede-ma ca beau cel putin2 l de ceai pe zi, iau spirulina, galctogil, galafor, more milk plus...ce nu iau dar eu nu am sanii tari sau sa dea pe dinafara...

dar azi de exemplu i-am dat numai san...acum saracu cred ca foace foamea, se trezeste din ora in ora si ii dau cand un san cand altul...dar nu pot continua asa mult..ca saracul e agitat,ca nu e satul, dar nici nu mai suge acum a papt vreo 20 minute, data trecuta doar vreo 10...il mai tin asa pana diseara cand o sa ii mai dau completare si o sa fac asta cu el si zilele urmatoare si vad daca ia la fel in greutate ca pana acum cand l-am tinut si la san si pe lapte praf...nu pot nici sa imi tin copilul flamand daca eu nu am destul lapte sau daca el chiar nu vrea / nu poate sa suga mai mult..mai incerc si faza cu lingurita, desi mi se pare horror...

nu va mai stresez cu povestile mele cu alaptatul...eu imi dau toata silinta...la urma urmei nu ma deranjeaza sa pape si lapte praf si san...ce nu vreau e sa renunte el la san sau eu sa pierd de tot laptele..ca altfel orice mililitru conteaza ....

si sper sa nu devin obsedata cu alaptatul si sa pierd celelalte momente frumoase cu el...tot am auzit alte mamici care i-au dat si si si nu erau asa crizate ca mine

acuma na, toate lumea zice alapteaza, alapteaza...pediatra ca nu e vacuta mai buna ca mine...si ca lapticul vine de la creier...ca pot sa apara probleme la stomac de la lapte praf...si acum sunt stresata ca nu sunt in stare si daca copilul o sa aiba ceva o sa fiu de vina

nu stiu la alte mamici de la ce fac depresie dupa nastere, dar macar stiu motivul si cum vad toate mamicile ca au laptic suficient ma gandesc ce fac eu gresit, de ce eu nu am si ca nu sunt o mamica destul de buna

gata, promit ca de acum va povestesc ce mai face Andrei, cum creste el si cum progreseaza, va pun pozici...

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Mysya, sa-l folositi cu folos. Tare dragutel!

www.elemental.ro/blog/uleiuri-minerale-pentru-bebelusi-versus-uleiuri-naturale.html" target="_blank">Aici am gasit cateva uleiuri naturale bune pt bebe. Eu am luat ulei de migdale pe care il folosesc deja pt burtica.

Cris 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

38+
Vine o Rebeca Stefania

Da si cu cateva picaturi de Vit. D, aici pediatrii recomanda asat.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput