BRAVO Corina, Alina, CD27 ! iul-aug2010 (150)
Raspunsuri - Pagina 5
racusor2010 spune:
rodica, raspundem in tandem amandoua cu bebei la 36 saptamani
mami de brotacel Andrei Ioan
CarmenAlbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 otilia, nu are asa ceva...are o forma de cap, dar capul ala e de bebeloi de juma de an, nascut la termen, nu capsor de Andrei dar forma e asa pe scoica, cusuta cumva..nu stiu cum sa iti explic..adica are contur de cap, nu e in relief... mami de brotacel Andrei Ioan |
Si eu am la fel e un fel de proteza pt gat care se extinde la caput!!
Larisa vad ca te-ai apucat serios de treaba, se vede treaba ca te simti bine!!!
Otilia cum adica ai colul moale? Cum iti dai seama? Eu nu am cautat niciodata ca dr zica ca daca nu stiu cum risc infectii care ajung la bebe!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+
nela_didea spune:
Mycya iesi cu patutul la inaintare sa-l vedem si noi. Al meu e venit de vreo 2 saptamani dar nu l-am montat ca as vrea totusi sa fac o curatenie generala inainte.
Anca io cred ca tu vrei niscai bataitza. Pai tu pana nu de mult ne tot incurajai pe noi ca un bebe nascut dupa 34 saptamani nu difera cu nimic de un bebe nascut la termen, ca ai avut tu experienta cu Vladut. Pai tocmai tu te gasisi acu sa pici in butoi? Hai revino-ti si stai cumintica in patut ca o sa fie bine, ai sa vezi.
32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
rodyka spune:
citat din mesajul lui racusor2010 anca, ma sperii...cum adica un prematur recupereaza pana la 3 ani? |
are o forma de cap, dar capul ala e de bebeloi de juma de an, nascut la termen, nu capsor de Andrei... |
gand la gand... vezi ce ne doare pe noi...
racusor,
aelita, , am salvat dar mi se inchid ochii de somn, o sa citesc mai tarziu sa vad ce inteleg... fug sa profit de o ora de somnic...
mai e careva acum pe lista de urgente?!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
ANCA, nu ma speria!!! ce vrei sa zici ca nu recupereaza pana la 3 ani?! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
nu vreau sa te sperii... e vb asa in primul rand de imunitate aici se recupereaza cel mai greu...apoi la Vlad am fost nevoita sa ii fac lunar pan ala 6 luni eco la fontanela+tomograf la 6 luni!
epistonomusul cu care m-am lupata de la o luna pana pe 4 ...avea tendinta sa strea arcuit pe spate si sa aibe un tremur din tot coprpul(medicul pediatru care l-a urmarit a prins un astfel de episod cand a venit acasa si ne-a trimis imediat le neuro)
Cauza este faptul ca nervii nu sunt suficient mielinizati(nu au teaca de mieleina formata)
sistemul digestiv se adapteaza ceva mai greu ....si daca imi mai aduc aminte iti mai spun!
Asa ca tot patitul e priceput asa a fost la Vlad nu e musai ca la toti prematurii sa se intample la fel!
eu ti-am descris experienta mea!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
Mycya spune:
citat din mesajul lui nela_didea Mycya iesi cu patutul la inaintare sa-l vedem si noi. Al meu e venit de vreo 2 saptamani dar nu l-am montat ca as vrea totusi sa fac o curatenie generala inainte. 32 + cu o de AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama Mergem inainte cu Doamne Doamne |
nela am aparatul in masina, cum il aduc fac poze si pun pe picasa.
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
Sheritra spune:
Ancuto, bun, te-a speriat dr, dar tratament contra-contractii ce ti-a dat? Ca asa sa te plimbi prin oras cu masina sa-ti bage destu in col si sa te sperie nu-i o solutie. Iti faci litice inj acasa, ceva? Eu la a doua contr imi si si fac un litic, mi-e teama de mor! Cu plegomazil, ma si adoarme, daca dorm adio contr.
Racusor, la Giuly hranesc bebeii cu seringa, e mult mai simplu decat cu lingurita, cumperi seringa mai mare aveau de 20 ml si hap in cateva secunde apasau pe piston in fundul gatului, nici nu se prindea bb ce-i cu el ca avea stomacelul plin!
Shery 37 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -6z
ooana spune:
Am fost si la epilat ...hainitele le-am spalat...maine vine comoda, le calc si le aranjez...dupa care il astept pe bebitza
Felicitariiiii CD
Ochidut...ce frumos povestesti…acum asteptam poze
Georgia chiar ieri ma intrebam si eu cum va fi dupa...cu depresia post-natala
Cris_Ales se pare ca totusi bebe se prgateste sa vina...
Btz_Ovi stii tu care e consolarea noastra acum…chiar daca avem contractii dureroase…ca vine bebe la termen si nu vor fi probleme
Aelita saru’mana de incurajari si explicatii
Mycya o poza...doua poze...
Adriana mama are o vorba “atata bai sa fie” ...acum conteaza bebe, tu ...lasa ca cearsafuri se gasesc la toate magazinele
Larissa vad ca “programul” e facut pana vine bebe
Oana 38+ Matei Marius
AMR 8 zile
CarmenAlbu spune:
Anca nu te mai speria, din nefericire ai trecut tu prin mai multe, asta nu inseamna ca se va repeta istoria, trebuie sa stai calma, si la pat pana treci de 36 saptamani, sau cat mai aproape, statisticile arata ca bbii nascuti intre 34-37, au in general mici probleme de depasit dar pe termen lung cunosc o dezvoltare normala! Asa ca lasa grijile pentru cand vei avea nevoie de ele, acum trebuie sa fii cat mai calma sa nu iti mai aduci contractii in plus
La mine medicul mi-a spus lunea trecuta ca au trecut riscurile de prematuritate ca de la 35 de sapt incolo bebe este dezvoltat complet, mai asteptam sa puna si grasime pentru reglarea temperaturii, dar se vedea clar ca nu mai este ingrijorat delor, mai tare il preocupa micoma pe care o gasise in peretele uterin!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui racusor2010 anca, ma sperii...cum adica un prematur recupereaza pana la 3 ani? mami de brotacel Andrei Ioan |
draga mea al tau bb nu e prematur!
toti bb-ii nascuti dupa 36s nu sunt considerati prematuri...inainte de 36 e considerat prematur!
cu Vlad am avut DPN pe 20 de si el a venit pe 5 nov!
adica 34s+1 zi a respirat pt ac am facut 2 dexametazone inainte de nastere si cu toate acestea tot a fost nevoie de masaj cardic si apgarul a fost 7!
si apropos...ii spuneam ecografistului de ce am tras cu Vlad si imi spune ..aaaaaaaaa pai daac se nastea normal in aceste conditii nu lua mai mult 3-4 apgar!
Am crezut ca il omor!
Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE