BRAVO Corina, Alina, CD27 ! iul-aug2010 (150)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui aelita

morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cica unde sa ma uit ma doare burtaaaa

noi numai cand ne amintim si suntem pe jos de ras!

si mai devreme am lasat pagina de forum deschisa, sotul curios sa vada de ce sunt atatea fete zambarete.. si vede ca de fapt lumea radea de.... avea asa o mutra amuzata si pana sa-mi spuna ce e, mi-am dat seama ca tocmai citea mesajul postat de mine

EDIT: a zis: "acuma rade si toata Romania!", dar l-am corectat: "de fapt, toata lumea, ca suntem si de peste mari si tari..."

a devenit faimos...apoi cu o asa intrebare

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

CD felicitari pentru delfinas.

saptamana 36 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eu nu stiu... ca am asa o veselie in mine... toate le vad in roz!!! si pe langa mine vad ca si lumea se molipseste...

ieri am facut o plimbare lunga prin oras si la intoarcere m-au luat niste intapaturi sub burta de m-am oprit locului ca nu mai puteam merge. sotul ma intreaba repede ce am, si eu: "incep contractiile". saracul nu stia daca glumesc sau e posibil asa ceva!!! ma luau asa niste junghiuri de parca stateam sa nasc. iar! si spatele ma omoara (cred ca e de la 100 pozitii de alaptat ce le-am probat), ca nici gravida nu ma plangeam atata...

dragutul meu sot era/e cam pierdut la fazele astea ca nasterea printesitei a ratat-o la 2 sapt!!! i-a iesit aprobata viza si contractul de munca ptr Spania cu 2 sapt inainte sa nasc eu, desi ni se spusese ca dureaza luni de zile pana verifica si aproba - in 2 sapt avea viza in pasaport! si in alte 2 trebuia sa plece... asa ca a fost un fel de sfarsitul lumii si ptr mine si ptr el, ca a trebuit sa ne descurcam fiecare pe cont propriu, dupa ce 8 ani nu am fost separati nici o zi... pe printesita a vazut-o abia la 10 luni si la 11 luni - chiar de ziua lui tati- a mers in picioare: cel mai frumos cadou! asa ca acum recupereaza pentru amandoua... si e cam pierdut

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Nela cum te mai simti?
Sorina tu unde ai fugit?ne pregatesti ceva?

Bianca 34+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:

fetelor ati mai auzit de asta:
" La incheieturile picioarelor in zona inghinala incep sa ni se dilate oasele pentru a se pregati de nastere. Si se tot dilata pana intr-un anumit punct. Daca la incheieturile picioarelor simtiti niste gaurele, alea sunt cele de care va vorbesc...Iar ele or sa tot creasca in marime incet incet pana cand or sa fie de marimea unui ou. Atunci inseamna ca ni s-a dilatat bazinul destul si ca e pregatit oricand de nastere"
eu am gasit zona cu pricina dar la mine e prea devreme sa observ ceva.oare o fi adevarat?

Bianca 34+ Andra Maria

Mycya eu stau cu durerile alea de pe la sapt 26.Si inca le mai am,pe zi ce trece sunt din ce in ce mai insuportabile,mai ales cand stau in pat.Asa ca nu iti fa griji,desi se zice ca ele apar dupa 30 de sapt,se poate de mult mai devreme.

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

nu ca pe mine nu ma doare nimic....voiam doar sa stiu daca voi cele cu 38 de saptamani, si care aveti deja semne ca se apropie nasterea simtiti gaurelele alea in zona inghinala ori cele care au mai nascut poate stiu de asa ceva.

Bianca 34+ Andra Maria

Ou de prepelita?
Ca eu simt cum ma fac bucati, cred ca la mine sunt ou de strut.
Azi de abia mi-am ridicat picioarele sa urc in masina, dumnezeule ce greu este. Ma dau jos din pat, ma pun in genunchi pe podea si cand m-am ridicat trosc-trosc. E clar, ma dezintegrez.
Am facut prostia si sa merg la pas normal, adica ultra rapid pentru cineva in situatia mea. Incercam sa prin o barca, mama pleaca si vroiam sa o duc la plimbare pe o insula cu plate exotice. Si ne-am grabit degeaba ca nu aveam rezervare si era full.
Si de acolo pana la masina inapoi am facut 2 ore, luat banci la rand, lasatcopii la rate, la locuri de joaca numai sa ma intind si eu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Daaa...dureri de astea am si eu. de muuult. La fel nu ma pot da jos din pat, nu pot pune pasul la mesr, cand ma urc in masina ma omoara sa sprijin greutatea pe un picior..etc..dar alte gaurele nu gasesc ... ma tot pipai..dar..cred ca am prea multa carne si nu le simt..hihihi

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Merg la somnic. Noapte buna dragele mele.. somn usor...

Mergi la inceput

Merg la somnic. Noapte buna dragele mele.. somn usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ce ma oftic, am pierdut un mesaj.

Ochidut, mi-a placut mult cum povestesti de Larisa
SabrinaLia, se pare ca ii place la inghesuiala ca sta cu spatele pe langa ficat.
Carmen, pai cum spuneam, m-a mancat undeva. E foarte coborat asa ca nu a fost greu sa daude el, bine ca m-am oprit latimp si n-am cercetat sa vad daca e si deschis. Dar nu m-as mira ca si la celelalte sarcini am stat cu el deschis 2-3 saptamni, cat stiu eu, ca poate era de mai mult timp deschis. Ba am si fost la bazin asa dilatata
In mod normal pana si utrogestanulse pune cu manusa, clar e risc de infectie dar nah fac si eu ce pot daca moasa nu vrea sa se uite, sot n-am cu mine.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:

Nela cum te mai simti?
Sorina tu unde ai fugit?ne pregatesti ceva?

Bianca 34+ Andra Maria

Nu pregatesc nimic!!!!

daca bebele il asculta pe tacsu' ar trebui sa nasc pe la 41 de sapt!!!!! " lasa-l sa mai stea, stie el cand trebuie sa iasa" - sotul.

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput