Produsele child life?

Produsele child life? | Autor: Monica-Elena

Link direct la acest mesaj

A dat cineva produse din gama chil life copilulului? Ma intereseaza daca ati dat first defense ptr imunitate ce schema si daca ati observat rezultate.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

I-am dat eu First Defense, pt cateva zile...avea o faringita, si dr mi-a recomandat acest sirop pe langa un alt tratament "usurel"...Dupa 3 zile a facut puroi in gat...si am ajuns la antibiotic (pt prima si ultima data pana acum ), a avut cea mai urata raceala din viata ei. Din ce scria pe prospect ar fi trb sa o ajute sa nu i se inrautateasca starea...dar se pare ca n-a avut niciun efect.

Bine ca ea e un caz mai special, care nu reactioneaza deloc bine la imunostimulatoare.

Imi pare rau doar de banii pe care i-am dat pe el (vreo 140 de lei) pt 3 lingurite cat a luat....

P.S. : dr Stanciu i l-a recomandat...parca si voi tot la el mergeti

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu i-am facut fetitei mele si a fost super bun, avea o tuse de 3 luni fara vreo cauza aparenta, nu mai stiam ce sa-i facem, asa ca i-am facut o cura cu First Defense si a scapat imediat. De atunci nu am mai avut-o racita, asta se intampla prin ianuarie. Depinde f mult de cum reactioneaza organismul fiecarui copilas. E un siropel homeopat, nu trebuie sa-i dai nimic inainte cu juma de ora nici dupa. Sper sa v-ajute si pe voi!
Bb ralukutza nu cred ca i s-a agravat de la siropel, in cel mai rau caz nu are niciun efect. Dar daca fetita ta avea deja un microb, niciun sirop nu ar fi ajutat-o, era nevoie de antibiotic. Eu merg pe principiul exudatului. Daca observ ca are ceva serios, febra sau voma, prefer sa-i fac exudat, pana ne vine rezultatul un antibiotic recomandat de dr, apoi in functie de antibiograma respectam. Daca nu are febra sau alte simptome alarmante, o las pe homeopate sau ceva naturiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Si eu i-am dat fetitei si cred ca a avut efect pentru ca nu a mai avut probleme nici cu raceli usoare de multa vreme.La fel am respectat jumatatea de ora inainte si dupa sirop.

PS.Tot la Dr Stanciu mergeam si eu cu fetele cand eram in Ro .Super medic,avem tot respectul pentru dansul.

Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

A, clar...nu zic ca de la el i s-a inrautatit starea...doar ca nu cred ca a avut vreun efect.
Dar repet...fii-mea reactioneaza nasol la imunostimulatoare in general...

Despre Dr Stanciu am si eu aceeasi parere exraordinar de buna, asa cum am scris la toate subiectele care il vizeaza.... Mergem la dumnealui de cand s-a nascut fetita...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

care a fost schema dupa care ati administrat siropul?si pe ce perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Monica eu i-am dat 3 lingurite pe zi, cum scrie in prospect pana am terminat sticluta. Se termina repede, dar daca am vazut ca i-a disparut tusea si era ok nu am mai comandat alta. Cel mai bine sa intrebi medicul care ti-l recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mersi de raspunsuri noua ne-a zis o luna cate 5ml(adica o lingurita pe zi).

Mergi la inceput