Unde gresesc?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

ROXY,bine punctat...cel mic al meu are 2 ani si 2 luni si inca nu imparte jucariile.nici nu cere jucariile altor copii,dar nici pe a lui n o da.si ma dispera cand vine alt copil la el si ii ia jucaria din mana,iar parintii nu zic nimic...frate,daca el nu vrea s o dea[si nu pricepe el acum prea multe cand ii spun ca tb s o imparta],de ce sa l fac sa sufere doar pt ca alt copil i o ia si parintii asista impasibili?

Nu stiu ce sa zic Mona, mie mi se pare ca tocmai asta e ideea cand iesi cu copiii in parc cu jucariile. Aici invata sa socializeze si sa imparta jucarii.El da una de-a lui ia alta mai interesanta( in sensul ca nu a mai vazut-o pana atunci-din cauza asta e mai interesanta) de-a altui copil.
Ce a spus cineva pe aici mi se pare in regula. Atata timp cat lasi copilul sa iasa cu jucarii scumpe in parc iti asumi si stricarea acestora. Sunt copii si sunt curiosi si de multe ori chestia asta invinge explicatiile parintilor ca nu au voie sa puna mana pe aceea jucarie.
Si noi avem jucarii de parc care pot fi stricate si jucarii de casa de care avem mai multa grija.

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput