Am multe haine bune, de copii si de adulti, care cred ca ar prinde tare bine oamenilor din zonele afectate de ape, care nu mai au acum poate NIMIC. Din pacate, in orasul nostru e un singur cort care colecteaza ajutor pt cei inundati, al Crucii Rosii, si acestia nu accepta nimic fara dovada igienizarii (chitanta de la curatatoria chimica). In aceste conditii, ma intreb cat vor strange. Eu as prefera sa donez tot acestor oameni suma de la curatatorie, care, la cati saci de haine am, s-ar cam strange.
Stie cineva o alta modalitate de colectare in judetul Buzau?
Va multumesc.
Cred ca ai putea sa le trimit tu direct intr-un sat /oras afectat. Ar fi mai multe variante: alegi o locatie, suni la primarie, intrebi daca e cineva acolo care se ocupa, trimiti prin posta la adresa primariei. Sau aceeasi miscare cu preotul din sat.
Sau iei leagtura cu persoane de pe forum care cunosc/au rude in zonele afectate si poti trimite la adrese sugerate de ei. De exemplu userul katty are rude in-un sat de langa Dorohoi unde viitura a distrus tot si acum incerca sa le trimita si ea ce poate. Parintii mei sunt tot de pe acolo si cu prima ocazie cand ajung la ei, duc si eu ce pot (ai mei personal nu au fost afectati, dar sunt case inundate in comuna lor, familii cu copii ramasi fara nimic aproape).Cu siguranta sunt si alti useri care au rude prin comunele din Suceava sau Covasna de exemplu.
Felicitari pt intentia de a ajuta!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153829