Mamici de Sept-Oct'10 - Somn lin, David (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

Buna !

Sa va povestesc o fraza tare..azi dimineata ,pe strada,m-a claxonat o masina care venea din spatele meu,cand m-am uitat la sofer avea un zambet intins pe toata fata,asta pana cand i-a picat privirea pe burta mea...m-am amuzat teribil si mi-a ridicat si moralul

30+

Bianca Gabriela

Si eu am patit-o! Erau doi tipi care lucrau la un balcon intr-un bloc si unul ma fluiera. Dar eu ma intorc si-i zic: anul asta-s la oferta 2 in 1 daca vrei!. Celalalt a ras de el si i-a tras una peste sapca!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

chichiutza, eu si cu o prietena am avut la primul anterioara si acum posteriora...si amandoua ne miram cat de activi sunte bebeii acum fata de primii (dar de fapt ne ajuta placenta)

23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:

Buna !

Sa va povestesc o fraza tare..azi dimineata ,pe strada,m-a claxonat o masina care venea din spatele meu,cand m-am uitat la sofer avea un zambet intins pe toata fata,asta pana cand i-a picat privirea pe burta mea...m-am amuzat teribil si mi-a ridicat si moralul

30+

Bianca Gabriela

Si eu am patit-o! Erau doi tipi care lucrau la un balcon intr-un bloc si unul ma fluiera. Dar eu ma intorc si-i zic: anul asta-s la oferta 2 in 1 daca vrei!. Celalalt a ras de el si i-a tras una peste sapca!

Ana25+ Maia Elena

..super tare replica ta

30+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Chichi, azi parca se intinde , asa o simt putin, putin, dar ma consolez cand ma gandesc ca e din cauza placentei si al kg, altfel cine stie, poate vedeam cum imi topaie burtica .

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Da, si la mine, sigur e din cauza placentei. Bine ca tu esti la bebe 2, eu la orimul si se zice ca si la al doilea va fi tot anterioara placenta in majoritatea cazurilor!

Cristina 26+

Of,ce nasol! Eu vad cum face burtica valuri si ma uit la ea cate jumate de ora. Sotul imi pune telecomanda pe burta si se amuza teribil cand da bebita se se clatina.
Lasati ca o sa simtiti mai bine cand o sa mai creasca bb-eii!

Ana25+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna fetelor! multumesc celor care m-au felicitat si astazi si felicitari de asemenea celor cu semnaturi noi!
Intrebare: colul de 3,6 cm se considera lung sau scurt (in saptamana 29) ?

Tina, cu(31+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Cred ca sunt deliciosi papanasii

Eu m-am cantarit aseara, am luat pana acum 4.5 kg

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 25+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:

Buna !

30+

Bianca Gabriela

Ana25+ Maia Elena

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Ieri fi-mea s-a jucat cu vezica mea...azi e "bagata" in coaste..parca din ce in ce o simt mai bine..cateodata am impresia ca nu doarme deloc ziua ca misca intr-una..parca e un viermisor.nu o simt doar cand merg dar daca ma asez sau ma intind in pat ,,incepe show-ul.Abia astept sa o tin in brate

30+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Buna fetelor! multumesc celor care m-au felicitat si astazi si felicitari de asemenea celor cu semnaturi noi!
Intrebare: colul de 3,6 cm se considera lung sau scurt (in saptamana 29) ?

Tina, cu(31+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

E tocmai bine, fara griji, plimbari scurte si alte activitati

23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Da, si la mine, sigur e din cauza placentei. Bine ca tu esti la bebe 2, eu la orimul si se zice ca si la al doilea va fi tot anterioara placenta in majoritatea cazurilor!

Cristina 26+

Da, dar prima printesa nu a stat la mine in burtica 9 luni, asa ca toate experientele astea sunt noi si pentru mine. E a mea de cand avea 3 ani . Si mereu ma gandesc ca mi-a fost usor pana acum, fiind mai mare, dar acum ... o sa vad eu ce inseamna

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput