Ca a venit vorba - Mi-e foameeeeeeeee!!!!!!!!!!
Mai stau juma' de ora si ma duc la masa 
Kiti,
25+ si mami de Vlad 15.05.2006
Am gasit niste flori de toamna....poate ne inspira: crizantemele, regina noptii, brandusa de toamna, daliile, garofitele, frezia, gazania, tuberozele,hortensia si elegantii trandafiri.

23+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Pai toamna se numara bobocii nu? Bobocei de sept-oct! suna rau?? Zic si eu!nu ma ![]() Ana 25+ Maia Elena |
. mi se pare ca se potriveste perfect
26+sapt
| citat din mesajul lui bebecris26 26+ oo ce bine da ![]() cristina si bebe in burtica 26+sapt |

30 +
Atunci eu dau deja o mareeeeeeeeee petrecere si va invit pe toate sa va servesc numai bunatati, ca am doar 56 kg 

23+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Vai ce kg putine aveti, 56,61 , bravo voua. Eu v-am zis: 163 cm cu 75 kg si asta dupa cantarul meu, ca ala de la doctor e 163 cu 78 kg. Eu sunt o minge rotunda, rotunda ![]()
![]()
mamica de Maria Lavinia si
25+ cu Elena Elisa 
| citat din mesajul lui chichiutza Ana daca aveam eu 61 de kg dadeam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() petrecere!Cristina 26+ |

25+
Maia Elena
Oramona nici l-a mine bebe n-a fost foarte activ in ultimele 2 zile. Putin pe seara si atat si foarte greu sesizabil. Cine stie ce face el acolo, cu ce e ocupat!
Cristina
26+