neatza,buna cafeluta
artu si sabina a crscut mult,are niste manute grase de-ti vine sa le mananci.
maribel nu fi suparata,fii alaturi de sotul tau poate va va fi mai bn,si linistea lui conteaza,nu intelg de ce spui mereu ca iti este somn,nu doarme printesa?la toate mamicile
la toti bbii
noi suntem bn si cumintele,ne supara mucusorii si sughitul
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
neatzaaa,
noi ne-am trezit la 10,am papat,mami m-a imbracat intr-o rochita frumoooasa si tati m-a scos la plimbare...in rest papam,dormim si facem kk...sunt o fetitza model
http://emma-antonia.weebly.com/
Neata mamici!
Am terminat cu bine nunta, acum incep pegatirile pt duminica viitoare la botezul lui Tudor. O sa avem cam 50 de invitati..
Acum sunt la refacere, am niste basici la picioare de atata dantuit, febra musculara, si alte dureri de sale, ca deh...eram cam ruginita, nici nu mai tin minte de cand n-am mai dansat atat..
Ruxi, welcome back cu noi, sa ne scrii mai des daca te lasa gemeneii..Pe care vreau si eu sa-i vad, dupa ce scriu mesajul asta.
Crissy, si tie bun venit, chiar ma intrebam ce-o fi cu tine, cred ca mi-a scapat cand ai spus ca plecati la munte..
Nana, Corina, deci nu-s asa cuminti fetele voastre..
Tudor al meu are in fiecare seara program de 2 ore de plans, nu cred ca-s colici dar nu-mi explic de ce in fiecare seara, fara exceptie, cam la aceeasi ora (adica 21.30-22)incepe plansul. Si plange orice as face, si-n brate, si plimbat si oricum. E drept ca daca-l las in patut cand plange se enerveaza de numa, urla cat poate pan se invineteste si nu mai respira, parca ma cearta ca nu vin mai repede sa-l consolez. Dar de ce-o fi suparat?? Ca numai seara e asa..
Revin.