Bun Gasit! Floricele de Liliac (mai-iun 2010)
Raspunsuri - Pagina 15
Alinutzaa spune:
Buna dimineata
Bine v-am gasit in casa noua. Sa dea Dumnezeu sa avem 365 de zile linistite, cu treceri line peste iesirea dintisorilor, diversificare, primii pasi, vaccinuri si alte evenimente de acest fel.
N-am citit mare lucru din urma, recuperez si revin.
Alina
Aniska80 spune:
Buna dimineata!
Bun regasit si mii de scuze pt lipsa din ultimul timp dar viata de mamica la 2 puisori e destul de solicitanta!
Bine v-am gasit in casa noua,sa fim sanatosi cu totii si sa ne avem unele pe altele ca pana acum,sa impartasim sin frumoasa noastra experienta si sa auzim numai de bine!Pupici
Alinutzaa spune:
Felicitari Dana! Bun venit Riana!
Vivela iti eram datoare cu un raspuns despre wrap. Sa stii ca nu ma incalzesc in el cand este super cald afara mai mult decat as face-o daca doar as tine-o pe Antonia in brate in aceeasi pozitie. De transpirat da, transpiram putin amandoua dar doar in zona in care corpurile noastre au contact - adica eu piept/burta si ea piept/burta. De altfel wrapul meu este destul de subtire, intr-o poza chiar i se vede manuta Antoniei prin el.
Nu mai stiu ce fata spunea ca a avut parte de apostrofari in timp ce era cu bebe in wrap. Eu pana acum nu am patit-o. Ba din contra, lumea ne priveste admirativ si avem parte de zambete dragute nu numai din partea femeilor si fetelor, ba chiar si din partea barbatilor. Ba mai mult, vanzatoarea de la farmacie este mai draguta cand ne vede asa, doamna de la aprozar imi aduce piersici bune din spate, de la racoare, care nu au stat in soare, etc
Alina
Aniska80 spune:
Am rugamintea sa completeze cine se ocupa de datele noastre pe prima pagina la Melissa...51 cm.Multumesc!Sa fim si noi in rand cu lumea care are toate datele
Aniska80 spune:
Fetele...am si eu o nelamurire...Cine cumpara buchetele la nunta?Nu mai stiu cum am facut cand m-am casatorit si cand am cununat ca a trecut ceva de atunci...
Pe net am gasit mai multe variante...nasa i-i cumpara finei si fina i-i cumpara nasei si alta varianata...mirele le cumpara la amandoua!Oare cum se mai face....???Cunun pe 4 sept,aici la Constanta si vad ca difera obiceiurile de la o zona la alta!
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aniska80 Fetele...am si eu o nelamurire...Cine cumpara buchetele la nunta?Nu mai stiu cum am facut cand m-am casatorit si cand am cununat ca a trecut ceva de atunci... Pe net am gasit mai multe variante...nasa i-i cumpara finei si fina i-i cumpara nasei si alta varianata...mirele le cumpara la amandoua!Oare cum se mai face....???Cunun pe 4 sept,aici la Constanta si vad ca difera obiceiurile de la o zona la alta! Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010) |
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aniska80 Buna dimineata! Bun regasit si mii de scuze pt lipsa din ultimul timp dar viata de mamica la 2 puisori e destul de solicitanta! Bine v-am gasit in casa noua,sa fim sanatosi cu totii si sa ne avem unele pe altele ca pana acum,sa impartasim sin frumoasa noastra experienta si sa auzim numai de bine!Pupici Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010) |
Erai datoare cu povestea baitei de la 40 de zileNe-ai lasat curioase
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Aniska80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Erai datoare cu povestea baitei de la 40 de zileNe-ai lasat curioase Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
daaaaaaaaaa asa este cum nici povestea nasterii nu am spus-o......RUSINE SA-MI FIE!!!!!
Pai lucrurile stau cam asa...am iesit mai devreme cu 5 zile din casa pt ca am avut o nunta pe 5 iunie si a trebuit sa mergem...drept pt care a venit socrelam-am pus in cada...cand ma dezbracam ea se uita prin baie,era rusinoasa chipurile,i-am zis ca pe cap nu-mi dau ca urma sa ma vopsesc in ziua aia...si cica sa-mi dau doar asa cu putina apa de 3 ori,pe fata de 3 ori,pe brate pana la coate de 3 ori,in gura de 3 ori,in nas de 3 ori si la cap o data dar intr-o incrucisare de degete ce nu ai vazut!!!!Faza cea mai tare a fost cu nasul...cum dracu sa-mi bag apa in nas!!!!!!Deci practic m-am spalat eu dar la indicatiile ei si pe corp de 3 ori!Na ca m-am lasat si spalata dupa instructiunile soacrei!!!!Si unde mai pui ca dupa aia mi-a dat 100 lei ca mi-a zis ca trebuia sa-mi cumpere ceva dar mai bine imi da bani sa-mi iau eu ce vreau!Asta a fost partea cea mai placuta!!!1
Aniska80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
Care toate 3??????Nu 2??????
cris_09 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Aniska80
Care toate 3??????Nu 2?????? Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010) |