Aspirante optimiste > 20 ani (533)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Walkira unele fem ovuleaza la 14 zile, altele mai devreme, altele mai tarziu. Deci nu-ti face griji, mai sunt sanse. Eu cred ca ovulez ceva mai devreme asa ca nu am pierdut timpul ca in concediu s-ar putea sa fie tardiv.

http://lt2m.lilypie.com/0IcUp3.png
La o sa raman
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

walkiria asteapta pana duminica. dar linistita nu stresata, da?
katy ce bine ca pleci la mare, si mie asa mult imi place marea.
speram sa se incalzeasca de acum asa ca lumea, ca la noi tot racoare a fost si ploi.parca nu prea am simtit ca este vara.
cami tu ai plaja la 2 pasi. mergi la plaja si la balaceala des?? sau esti satula?

S-a intamplat minunea mult asteptata6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Foarte bine Katy, sa te pui pe treaba si luna asta sa auzim de bebe.
Tin pumnii stransi sa ti se intample minunea.

Mergi la inceput

Da Roxy, promit ca nu o sa ma stresez...orcum nu mai am ce face...ma las in voia Domnului...ca daca El vrea sa am bebita sigur e, daca nu ,incercam incercam, pana reusim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

katy la Eforie Nord asa frumos este, mie imi place tare mult statiunea pt ca este mai linistita, nu stiu...acolo ma simt in largul meu. la Mamaia s-a stricat treaba, este jeg, scump....nu mi-a placut deloc. dar la Eforie mereu m-am dus cu drag.
eu anul trecut am mers la Mamaia dar am zis ca niciodata n-am sa mai merg la mare la noi, asa naspa a fost.....

S-a intamplat minunea mult asteptata6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

katyyyyyyyyyyyy
atunci cu siguranta ne vom vedea
ahahahahha
eu stau prin apropiere
super intamplare

roxyyyyyyy
vara trecuta nu stiu daca am facut o baie
ca plaja nu
vara asta inca nu nici una
adevarul e ca faceam
da de cand cu teza si cu fata mai greu
cand am fost gravida
am preferat grecia
la plaja
si de ceva vreme
mergem la bulgari
plecam dimineata venim seara
se face de la noi doar 1 ora jumate
ca suntem relativ aproape de granita
si mai schimbam locul
ca stii cum e cand esti acasa
nu e la fel

va pup
va las
fug sa bag la teza
ne auzim din cand in cand
pana se scoala fata

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Noi plecam la Costinesti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ma duc sa ma pregatesc de plecare, mai intru, plecam cand vine sotul de la serv. Mai fac repede o pentru fetele care intra mai tarziu si mai pregatesc ceva de papica http://www.northriverinn.com/breakfast/breakfast.jpg, astazi eu dau de am motivele mele(pentru gravi fara alcool)

http://lt2m.lilypie.com/0IcUp3.png
La o sa raman
sa devin !

Mergi la inceput

Fetele eu ma duc sa pap ceva...va si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Katy concediu placut...sa dea Dumnezeu sa vii cu vestea ce mare imediat dupa concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!

Cami deci am si eu onomastica Acum astept sa-mi ziceti La Multi ANi Off saracutza AntoniaIi trimit multi sa fie bine!
Walkiria imi pare rau de testul negativ,poate e totusi devreme sa se pozitiveze,pana nu ataca armata exista speranta.In legatura cu simptomele ce sa-ti zic,eu una am avut perioade cand imi induceam zeci de mii de simptome dar mi-a trecutTin pumni stransi
Katy concediu placut
Roxi
Lia multumim de cafelutza
Lulutza bine ai venit si sedere cat mai scurta,cum au zis si fetela la testul de sange sigur iese daca e bebe.Tin pumni si sper sa nu fie vreo dereglare.Scrie vrea 10 - 15 mesaje ca sa te vedem in timp real ca esti inca moderata
Am inceput azi cu TB,am reusit si cu graficulSper sa ma descurc in continuareAzi am avut 36.7...

Va pe toate si va doresc o zi minunata!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput