Fluturasi de martie-aprilie 2011 ! (2)
Raspunsuri - Pagina 6
roxy_s spune:
mandreeac nu stiu ce sa zic cu starea ta. nu esti racita cumva? poate asa isi fac simtita prezenta hormonii, nu stiu ce sa zic.
incearca sa stai cat mai linistita, hidrateaza-te, mananca bine.si cand o sa mergi la doctor sa-i spui de satrile astea. eu cred ca se poate sa te simti si asa mai rau, nu cred ca este anormal in sarcina.
fetelor va multumesc pentru urari
sa dea Dumnezeu sa fie totul bine sa ne bucuram de bebei.
S-a intamplat minunea mult asteptata5+
IONY_82 spune:
Andreea eu zic sa mergi la medic sa nu stai asa
Sa nu fie o raceala
Vezi cum faci si vb cu un medic
Ai grija de tine
S-a intamplat minunea
5+
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IONY_82 Andreea eu zic sa mergi la medic sa nu stai asa Sa nu fie o raceala Vezi cum faci si vb cu un medic Ai grija de tine S-a intamplat minunea 5+ |
Temperatura nu am, ca mi-am luat-o aseara si oscileaza intre 36.6-36.9.Daca si in seara asta e la fel, cred ca ma duc la doctor.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
roxy_s spune:
mandreeac dar de cand ai starea asta? de aseara?
roxy_s spune:
sa mananci bine, de mai multe ori pe zi, tu esti asa slabutica, trebuie sa mai pui ceva pe tine. sa te hidratezi, bea apa si cu forta dar bea. si ai grija la raceli, sa nu fie vreo raceala asta.
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s mandreeac dar de cand ai starea asta? de aseara? S-a intamplat minunea mult asteptata5+ |
Da de azi-noapte m-a luat! Si nici somn nu am avut! Mi-am facut ceai de lamaie si o sa beau! Da e adevarat , se produc schimbari mari in organismul meu si asa firav.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
roxy_s spune:
fetelor ce mai faceti?
eu am mancat acum 2 inghetate si acum as mai papa ceva ...dar mancare.
as papa niste branza cu rosii.
mandreeac cum te mai simti? ai inceput sa iei utrogestanul?? il iei oral? ca poate de aia ti-a fost asa rau.
cristina_ph spune:
roxy-la multi ani,sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de celalalt!
mandeeac - si eu sunt fierbinte! aceeasi stare am avut-o si la prima sarcina,dar mie imi place pentru ca de obicei sunt cu mainile si picoarele reci.
Alina - am vazut ca esti pe litoral,sambata venim si noi in neptun.Sti cum este plaja din neptun,e ok pentru copii,aglomerata?eu ma duceam acolo in tineretile mele,cu ani in urma dar banuiesc ca s-a mai schimbat de atunci...daca ma poti ajuta cu informatii,ar fi super!
Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 5+
roxy_s spune:
fetelor ce faceti ? pe unde umblati?
eu mi-am facut pofta si am papat branza cu rosii.
abia astept sa plec acasa.
maine este ziua ce a mare....prima intalnire cu bebe
sa dea Dumnezeu sa fie totul bine sa ducem bebeii la termen si sa avem o nastere usoara.
bb_yasmi spune:
andreea, ti-am scris si la aspirante. nu stiu dc e normala sau nu dar aceasi stare am avut-o si eu pana acum 1 zi 2. m a tinut mai bine de o sapt. am trecut ptin tot ce ai descris tu. acum am mai ramas cu fierbinteala...
mamica fericita de 2+ si 5+
AMR 8 zile !!! pana la Antalya!!