lasa..stai in patuc si te odihneste..iti vine chefu mai tarziu
eu am facut joi seara curatenie ca ma simteam mai in forma si ma gandeam sa mai scap sambata..azi vreau doar sa fac niste mutari in camera..am impresia ca ma trage curentul cum e asezat patul (intre doua geamuri) si vreau sa il mutam pe alt perete sa vedem cum e..doar ca am geamuri pe trei pereti..si pe al 4-lea e usa
nu prea am unde ma ascunde
papa nu prea mai am nici eu..fac maine, dar nici idei nu am..tot il intreb pe sot ce mai vrea sa pape , si el zice ''ce vrei tu mami'' 

14+
neata fetele cu bubureze am si eu o intrebare.......doc mi-a dat uscosin supozitoare dar nu mi-a spus cat sa le iau, iar cutia are 6 supozitoare si nu stiu dupa ce le termin daca trebuie sa mai iau? voi stiti ceva?

ps. cine cumpara ecograf ?
vreau si eu unul
k nu am stare pana pe 27
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
6+ 
momente din viata
puiu
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
bb
Fetelor am vazut si eu dinozaurului fetitei lui Luna, e oribilllllllllll, si e asa incantata de el....
Lili, Luna ma bucur ca ati dat vestile
Zumzu,aceeasi problema cu pulsatu; o am si eu, am scris si eu aici acum cateva zile, se pare ca nu esti singura
Bebelana ma bucur pentru rezultatele bune...
Eu nu am dormit f bine ca Vladut a fost agitat, iar dimineata a vomitat, sper sa nu fie nimic grav ca in rest nu are nici un alt simptom, doar a vomitat....poate nu ia picat bine ce a mancat aseara...uff
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi 
sper ca puiul tau e ok, numai sa obs sa nu faca temperatura..in rest cred ca e de la mancare 
14+