HAI CD27 ! BRAVO Corina, Alina ! iul-aug2010 (149)
Raspunsuri - Pagina 13
sorina_goga spune:
..... m-am uitat la lista........
Sheritra
Sorina.....
Sheritra, mama, fetele tale dau semn ca ar vrea sa iasa???
Delfinasul meu cred ca vrea sa fie cavaler si sa le astepte.......
39+
Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_goga Fetelor, de 10 minute a inceput oficial odiseea noastra!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neata

...nu stiu cum sunteti voi...dar eu nu sunt emotiva deloc
SA FIE O ODISEE DE IULIE - AUGUST PLINA CU BEBE-II
SANATOSI SI CUMINTI! 

HAI CD !!! 

p.s. am actualizat si eu semnatura
Oana
38+ Matei Marius
AMR 8 zile
iul_aug2010 spune:
Sorina si eu sunt pe langa tine
....cand vrea el sa iasa..se pare ca nici metoda cu urcatul si coboratul de la et.7 nu a mers...nu mai am ce sa fac...doar sa astept sa treaca 40 si sa vina inducerea
...eu totusi mai am o farama de speranta ca va veni singurel...
Cand am primit sms de la Alina2005, al meu zice : " O sa nasca toate fetele de pe forum si tu o sa ramai ultima, la ce semne da ca ar vrea sa iasa afara" 

![]()
![]()
![]()
...ce incurajare..bineinteles ca a zis-o in spirit de gluma, dar eu am cam luat-o in serios
...oare chiar sa vrea inducere si el ???VOm vedea ca pana in final tot va iesi afara
...si sa vezi ca ii fac...![]()
Ma mai bag un pic la nani...ne auzim mai incolo 
beluistef spune:
| citat din mesajul lui iul_aug2010 Sorina si eu sunt pe langa tine ...eu totusi mai am o farama de speranta ca va veni singurel...Cand am primit sms de la Alina2005, al meu zice : " O sa nasca toate fetele de pe forum si tu o sa ramai ultima, la ce semne da ca ar vrea sa iasa afara" ![]() ![]() ![]() ![]() ...oare chiar sa vrea inducere si el ???VOm vedea ca pana in final tot va iesi afara Ma mai bag un pic la nani...ne auzim mai incolo ![]() |
Oooooffff...iar am scris de pe userul comun mesajul
...scuzeeee...

Elena,
39+ cu
Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: 7 zile 

ooana spune:
| citat din mesajul lui beluistef Mesaj de la Alina2005: "Aseara la 22.40 s-a nascut Aida,cezariana, 3200." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FELICITARI ALINA !!!!! Recuperare rapida, mult laptic. AIDA bun venit pe lume, sa fii sanatoasa,cuminte,sa ai mult noroc in viata si sa iti bucuri parintii in fiecare zi din viata. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *************************************************** Elena, 39+ cu Yanis Stefan Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) AMR: 7 zile ![]() ![]() |
FELICITARIIIIII ALINA!

...si BUN VENIT AIDA!

Oana
38+ Matei Marius
AMR 8 zile
Victo spune:
neata!
No, a nascut Alina? pai si ea care vroia sa mearga nu stiu pe unde..dar oare de ce i-o fi facut ceza? si cine? ufff..de-abia astept sa ne scrie.
Bine ai venit pe lume Aida!
elena, ati schimbat numele copilului? e f frumos Yanis :)
Hai CD! Recuperare usoara si bb sanatos!
deci tre sa reactualizez listuta pt saptamana asta;)noroc ca o am salvata pe desktop ;) Carla, arrisa, v-am pus si pe voi pe lista de asetptare :)
sorina,
elena,
adriana,
oana,
btz
sheri
carla
arrisa
victo...
eu am niste pulpe pe foc..imediat bag o placinta la cuptor. aseara am facut si noi cumparaturi ca pt vreme de razbel..Doamne..o sa si murim cu banii anul asta..Sa fim sanatosi, sa nu trebuiasca sa mai ajungem si prin spitale...
o zi minuntata!
Paula
cu
Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 13 zile de dans in burtica
SabrinaLia spune:
Felicitari mamicilor si bebelusilor.Sa cresteti mari si frumosi.
Si va astept cu povesti .
Eu am programat cezariana pe 23 luna asta .Daca bebita se intoarce pina atunci nu mai fac cezariana ceea ce si imi doresc.Dar se pare ca la putinul spatiul care i-a mai ramas pe acolo ,slabe sperante.
Asa ii simt capusorul in coasta mea ca nu mai stiu in ce pozitie sa stau.![]()
Va doresc nasteri usoare , bebei cuminiti fara colici si minacaiosi.
35 sapt.de miine
adrianaBuc spune:
Am primit stafeta! Hai ca m-am emotionat rau! 

Hai CD!

FELICITARI ALINA! 

Refacere rapida! ... Dar de ce cezariana? 
![]()
Eu am o stare oribila azi! Am dormit cam rau, nu m-am odihnit mai deloc. Am degetele la maini amortite, buricele abia le simt. Fata mea nu vrea afara, oasele bazinului si talpile ma dor.
In concluzie, sunt tare ciufi azi. 
38+
Vine o
Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta!
Se vad frunzele la morcovi?
SabrinaLia spune:
Apropo de alaptat.
Eu la primii bebei cind le dadeam sa suga si adormeau la sin ii gidilam in talpa sa le aduc aminte sa suga in continuare.![]()
crispro spune:
Neata! Ma emotionez si io, ca o sensibila... Dar parca nu imi vine sa cred ca aproape au trecut 9 luni, parca as mai sta asa gravida un pic, ca imi place. Astept si sa imi tin comoara in brate... As vrea un pic din amandoua ![]()
Laurika, tinem pumnii la analize, sa iasa cele mai bune!!!
Alina, felicitari, mamico! Bine ai venit, Aida!!! Sa fiti sanatoase! Acum incerc sa imi amintesc ce am citit ieri, care erau simptomele Alinei... 

Hai CD!

A pus cineva de o cafea? Daca nu, dau eu una buna... Poftiti, poftiti la 
Cristina
37+ cu