Dhalia,pisicuta mica, gri,pufoasa

Dhalia,pisicuta mica, gri,pufoasa | Autor: ramoneloo

Link direct la acest mesaj

Se cauta stapani pt o pisicuta in varsta de numai 2 luni,pufoasa si delicata.Este deparazitata intern si extern,fara pretentii la mancare,obisnuita cu alte pisicute.Este jucausa si toarce ca un motoras cand este mangaiata,un ghemotoc mic in cautarea unui camin adevarat.
pt detalii,ramona,0765414558
si o puteti vedea aici:

http://community.webshots.com/album/578044002UUdDJX

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pentru ce oras e valabil anuntul? unde e pisica acum?

(Seamna izbitor de mult cu motanul meu care a murit in dimineata asta.)

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

salut.anuntul este valabil pt constanta si bucuresti,precum si imprejurarile bucurestiului.
imi pare rau pt motanelul tau,ce i s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

A facut blocaj renal, avea si pietre in vezica care i-au blocat uretra, nu mai era nici la prima tinerete... .Acum nici nu stiu cum e mai bine, daca sa ma grabesc sa iau alt pisic sau sa astept sa ne vindecam un pic dupa pierderea lui.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

offf,ma sperie si pe mine gandul ca si pisica noastra e batranica si se apropie de un blocaj renal,mai ales ca pisica unei prietene a facut blocajul la varsta venerabila de 16 ani si a noastra are 11...
nu stiu ce sa-ti zic,personal,mie nu mi-au placut pisicile,dar am invatat sa le iubesc de la sotul meu.eu sunt mai mult cu cateii,dar din lipsa spatiului m-am oprit la unul:)
daca n-ar mai fi matza noastra,mi-as lasa un timp pt a trece peste pierderea ei si i-as acorda si alteia o noua sansa la viata,tinand cont ca si pe babuta am luat-o de pe strada.
e destul de dificil sa dai sfaturi in situatia in care tu nu ai trecut prin aceleasi incercari...cea mai buna si inteleapta decizie sta in mainile voastre.

Mergi la inceput

pisicuta are stapani noi:)
se poate inchide,multumesc.

Mergi la inceput