incepind de azi -10kg ( cap 5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

dulcetica, multumesc
da , am facut 10 minute de exercitii.
doar vreau sa intreb, sunt anume exercitii, sau indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Olim ,sint bune toate,insa eu am prins duminica trecuta pe digitv pe la fara un sfert ,cica dau din ora in ora,un tip care facea niste exercitii din picioare ,cu fandari fata ,in spate si laterale si un stil de genoflexiuni ,apoi stai cu picioarekle putin desfacute si flexate si faci un usor balans sus si jos.Simti ca-ti iau muschii foc.Nu explic prea bine ,dar macar e foarte plastic.

Mergi la inceput

am sa urmaresc si eu duminica.
eu fac zilnic cate 3 reprize de 10 minute de exercitii, ca 30 de minute odata ma plictisesc, si asa e mai bine decat deloc.
probblema e ca la mine de cand tin dieta de luni, am luat 1 kil in plus, dar am slabit o talie, se vede pe pantaloni, cred ca muschii lucrati dupa atata timp trag la cantar

Mergi la inceput

ce liniste in zona
adunarea la raport va rog frumos
sa incep eu, dupa o saptamana de semidieta si muuuuuuulta miscare am trecut de la 84 la 86cica ar fii musculatura devinaci drept ca am scazut o talie in volum, dar io vreau si kile
asadar 86 raportez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

olim, daca te-ai subtiat in talie e de bine, oricum tre sa scada si in kg...va fi daca perseverezi.

Eu sunt la fel, nu m-am cantarit ca mi s-a terminat bateria la cantar si nu mi-am luat alta. Incerc sa postesc lunea, miercurea si vinerea, dar numai de carne, lactate mananc.

Eu cred ca sunt pe la un 57 kg, asa ma simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata! Hai ca ma incumet eu cu raport, ca am cu ce ma lauda.
Dupa o saptamana de disociat am scazut de la 63 la 61kg. Nu ma entuziasmez ca abia de acu incepe greul. Kilele alea erau de aiurea acolo, de mancatul meu mult si cu porcarii.
Continui cu disociatul.

Spor !!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Olim, e bine daca ai scazut in cm...are dreptate Yvon

Eu nu am nimic de zis...azi am 50 kg, deci de acum incolo intru, citesc, si ma motivez vazand progresele voastre.
Cel mai probabil am nevoie de mai multa miscare, doar dansul nu e de ajuns...

Revin cand gasesc motivatia...e ascunsa foarte bine

Mergi la inceput

Buna,
Olim ,de cit timp faci exercitii ,de se vede efectul,ca m-ai facut invidioasa.
Eu am avut niste tentative cu disociat ,insa am avut un weekwnd in casa si am pus la loc.Am avut multe lectii de facut si am tot rontait.Pacat,disociatul chiar are efect.
Bravo Laura!
Yvon si Mslara ,bine ca nu puneti.

Mergi la inceput

salutare
vad ca eu sunt cea maidintre voi
dulcetica, fac de 2 saptamani exercitiile, is usoare dar fac si cate 6-7 sesiuni de 6-7 minute pe zi, sper sa nu imi pierd ritmul, ca de obicei ma plictisesc repede
asa este am slabit in talie, dar vreau si kile
cei drept ca beau mai multa apa, 3 l pe zi si am renuntat la cola
si pentur mine e nasol in wekend, mai ales ca de obicei nu mancam acasa sau avem musafiri
va doresc o saptamana buna
sper sa nu rontai nimic azi, ca alex nu are scoala miercurea, si mai sar calu

Mergi la inceput

Olim se poate ca faptul ca ai renuntat la cola sa fie deosebit de benefic.Uita-te si tu cite calorii are si dupa aia traversezi cind vezi un bidon.Eu mai degraba maninc bunatati decit sa beau un suc.
Hai ca fac si eu exercitii sa vad cit de repede constat ceva.

Mergi la inceput