incepind de azi -10kg ( cap 5)
Raspunsuri - Pagina 2

dulcetica spune:
Eu simbata am avut o petrecere la aer liber si seara alta la restaurant.In mod paradoxal am pus doar 0.5kg pe care sper sa nu le mai regasesc miine,insa eu vroiam un rezultat,macar minor.Am redus enorm portiile,maninc putin,insa maninc seara,chiar noaptea. Mai vorbim miine !

Yvon spune:
Azi dimineata aveam 56.8 kg , dar eu nu ma stresez ca nu am tinut niciun regim dar nici n-am exagerat.
Aseara pe la 10 am mancat o jumatate de lebenita maricica, poate mai am ceva apa de trage la cantar si in we am pacatuit cu o prajitura - reteta din copilarie si poate ca acolo am depasit limita bunului simt
Saptamana asta va mai trece asa si de saptamana viitoare intru la o detoxifiere.
Va pup si sper ca voi aveti rezultate bune !
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.

Laura25 spune:
Buna dimineata!
59kg azi dimineata. Ma enerveaza lenea din persoana mea (nu am facut nimic miscare) si senzatia de foame si poftele pe care le am tot timpul. Azi am decis: zi de fructe. Maine salate. (Sper sa ma si tin de decizie, ca am mai zis de cateva ori saptamana trecuta)
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

MsLara spune:
Eu am 49 kg...cred ca merit un
pentru inconsecventa.
Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

dulcetica spune:
58 kg,dar o,5kg date jos e mult prea putin.De azi ma spal pe dinti la ora 18.Va fi complicat ,pentru ca ieri la 18 am ajuns acasa,asa ca abia de la ora aia m-am apucat serios de mincat.
Am inceput sa ma uit la emisiuni matinale in care fac sport ,la tv,in principal ca nu dorm ca lumea si ma trezesc la ora 5,de regula.Din pacate nu gasesc energie sa fac nici macar minutele alea putintele in care incearca fara succes sa ma mobilizeze.Cel mai eficient ar fi sportul dimineata,nu ca as avea mai multa tragere de inima seara.E si cald si nu deschid aerul conditionat ca-i face rau lui Rares.Bine,scuze se gasesc!

ellinia spune:
Eu sunt la fel ca saptamana trecuta, adica 57,5 kg, nicio schimbare, desi mi-e greu sa cred ca nu am slabit nici un gram macar. Asta e, si asa mananc putin si fara carne, si tot nu slabesc, pai cand am sa revin la alimentatia obisnuita cum o sa fie...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral

anamariame spune:
Neata! Eu azi dimineata aveam 59.4 kg, asta dupa ce duminica dimineata chiar ma speriase cantarul cu un 60.6. In mare se pare ca as fi slabit 400 gr intr-o saptamana, dar de fapt e stomacul golit de ieri, cand am avut o zi de dieta destul de drastica. Sper sa rezist saptamana asta cu dieta, sa vad rezultate demne de luat in seama.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Musette79 spune:
Eu am iar 61,2... dar am mancat tot dulciuri (mancare gatita, salata fructe deloc... numai dulce)
Sper sa recuperez saptamana asta ce am pus, ca tare imi placea sa vad 60 pe cantar www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg
25.06: 61,0 kg

Laura25 spune:
Dupa cum spuneam, am mancat delicat fructe ..pana la ora 18 cand m-au scos prietenele la o terasa si am mancat hamsii
Multe si sarate si cu usturoi si ... au cerut hamsiile o bere .. asa ca le-am dat ...
. Maine zumba 30 minute si zi de legume. Gata! nu se mai poate!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

ellinia spune:
Neatza!
Ma bag si eu la zumba , ca Billy Banks ma cam face sa-mi tremure genunchii si ma las pagubasa.
Nici eu n-am fost cuminte ieri, recuperez eu saptamana asta!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral