incepind de azi -10kg ( cap 5)
Raspunsuri - Pagina 17
anamariame spune:
Yvon, eu habar n-am ce-i aia batuka Dulcetica, te rog sa ma treci si pe mine in lista cu 58 kg cand mai intri sa editezi, ca face tare bine la moral sa ma vad acolo cu mai putin! Si eu zic ca e mai mult decat decent 0.5 kg pe saptamana, totul e sa nu ne lasam pe-o ureche si sa acceleram iarasi inainte de deadline.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Yvon spune:
batuka este un dance aerobic, mi s-a parut interesant. Am inteles ca se combina elemente din kung fu, kick boxing, tai chi, cu stiluri muzicale si dansuri samba, salsa, merengue, rumba, flamenco, funk, trance....
este ceea ce imi doresc momentan. Mi-ar mai placea si pilates si yoga, dar astea voi incerca sa fac acasa numai nu cred c-o sa-mi iasa; acasa sunt partenera de joaca a lui fiu-mio.
anamariame spune:
Suna foarte interesant.De Pilates si eu m-as apuca. Tot acasa, numai ca e tare greu, nu am nici energie si nici "conditii optime", avand-o pe Eva printre picioare. Am incercat eu sa fac intr-o seara niste exercitii, si s-a urcat la mine pe burta si a inceput sa sara Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
emilia.m spune:
Buna fetelor.
Eu am ales sa ma alimentez cu cat mai multe fibre in perioada urmatoare. Mi-am cumparat aseara iaurt cu fibre, cereale (cu fibre si vitamine - de la plafar) si orez semidecorticat (tot de la plafar). Am stoc si de mere, prune, banane, lapte de soia, fasole, dovlecei, rosii, cuperci si morcovi. O sa gatesc intr-o veselie de maine incolo si o sa mananc putin si des si diversificat sa fiu slaba si sanatoasa
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
ellinia spune:
Emilia, suna bine ce spui tu. As vrea sa fiu si eu asa determinata ca tine! Morocovul incearca sa-l mananci crud, gatiti este bomba pentru silueta.
Eu nu prea mai am chef de facut mancare, am congelatorul plin de legume, si tot degeaba. Imi vine doar sa rontai covrigi si ce gatesc pentru ceilalti.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
dulcetica spune:
Ieri am facut 20 min de pilates.Sint intepenita rau ,dar n-am mai facut febra musculara,ceea ce inseamna ca s-a obisnuit organismul.Am mincat destul de putin toata ziua,din pacate cam multi struguri ,2 patratele de ciocolata si azi culmea aveam jumatate de kg in plus.Nu mi-a venit sa cred!Nu prea e logic!In fine ,trec si peste asta si repet azi figura cu minim 20 minute de pilates.
Voi ce faceti?
Emilia si cu prunele si bananele trebuie sa ai grija,ca au foarte mult zahar.Bine ,cite un pic nu strica ,insa nu exagera.
MsLara spune:
Buna fetelor, s-a mai animat subiectul, deci v-ati mobilizat.
Eu am racit rauuu sambata, nici la serviciu nu am mers pana azi. Nu am slabit, ca foamea nu mi-a scazut, dar macar am gatit supa-crema de curcan si fasole verde. Plus multe ceaiuri si medicatie de raceala, ca altfel zaceam si acum in pat.
Partea buna e ca am lasat-o mai incet cu painea.
Sunt mai optimista ca saptamana viitoare raportez ceva in minus.
anamariame spune:
Era cat pe ce sa vin fericita sa raportez 57,2 kg! Da' de unde! M-am mai urcat o data pe cantar si tot la 58 s-a blocat. Oricum, nu-i rau!Din pacate nu m-am prea tinut de treaba nici eu cu raceala asta, am luat Fervex care are zahar la greu, iar aseara am mancat placinte calde proaspat scoase din cuptor Dulcetica, felicitari pentru Pilates!MsLara, insanatosire grabnica!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
ellinia spune:
Mmmmm, Ana, eu visez la niste "poale-n brau" moldovenesti
Deocamdata azi am mancat cam aiurea si mi-e foame de nu mai pot. Am baut dimineata doua paharele de kefir, iar la serviciu am mancat doua mere, o banana si cateva lingurite de gem de mere, gol. Ah, si un ou fiert tare. Iar ma duc acasa si daram frigiderul. Mi-ar placea si mie sa fac pilates. N-am facut niciodata. Oare se pot descarca de pe net ceva filmulete pentru incepatori?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
anamariame spune:
Ellinia, si mie imi e o foameee. Eu nu am mancat inca nimic , am baut in schimb jumatate de litru de cafea cu lapte , si mai vreau sa slabesc. Astept o pauza sa merg sa imi iau niste wassa.Cred ca se gasesc filmulete pe net, si eu vreau sa fac, insa nu mi-am downloadat inca nimic.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)