incepind de azi -10kg ( cap 5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ellinia e posibil ca in timpul zilei sa fi ars calorii si probabil ai eliminat tot ce era prin intestine.
Mslara e riscant,vezi ca madona,printesa Suediei ,parca, au avut antrenor personal si s-au cuplat cu el.
In ceea ce priveste eliminarea fortata a apei ,poate da bine la cintar ,insa mi-e teama de stafidire prematura.Eu ma uit tot timpul critic in oglinda si fetisoara e mai importanta ca fundul.

Mergi la inceput

Doamne cita nesintire mai e pe lumea asta! De vineri am mincat fara limita si efectul a fost catastrofa! Parca nici nu-mi vine sa cred.Vestea buna e ca m-am apucat de pilates si sper sa ma tina.Ieri am vrut sa si alerg,dar am fost perturbata si am anulat.Azi ploua si e urit la mine ,asa ca de alergat probabil nu poate fi vorba ,insa fac la stepper.
Pe miine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Neata fetelor !
N-am mai scris demult la subiect insa v-am citit, n-am avut pt ce sa scriu, sunt la 57 kg, n-am suficienta ambietie pt o dieta. Dar am un plan

Sper ca voi veti veni azi la raport cu kg in minus

Mergi la inceput

Buna,
Am 58.5kg.Ieri n-am mai facut nici un pilates ,ca nu ma simt prea bine.
Care-i planul Yvon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

credeam ca subiectul s-a inchis de mult voi tot n-ati slabit ?

Eu am reusit ca inainte sa plec in concediu (adica pe 15 august) sa ajung la greutatea propusa... ba chiar sub ea... de la 59 kg am ajuns la 51.

Dupa 2 saptamani concediu si mancat haotic... si continuat acasa cu mancatul a tot felul de bunatati ... am ajuns la 52.9 kg
Totul este sa nu depasesc 53 kg, asta a fost initial "target-ul" meu.
Sant cu ochii pe cantar de doua ori pe saptamana

Spor la slabit ! Puneti lacat la frigider

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Planul meu ar fi ca atunci cand am putin timp sa merg la alergat, iar dupa ce voi avea cat de cat conditie fizica si ma mai eliberez ca si timp sa imi fac abonement la sala.
Mai mult decat atat as vrea sa fac de 2 ori pe saptamana si masaj anticelulitic. La alimentatie nu am prea mult de schimbat in afara de a renunta la dulciuri.

Dar deocamdata este la stadiu de plan, insa faza cu alergatul s-ar putea sa se si intample curand.

ingridnen felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu nu m-am mai cantarit... am avut o perioada nasoala, cu slabit si ingrasat la loc si iar m-am demoralizat. Plus ca trec printr-o perioada in care nu ma pot abtine de la nimic, parca am luat-o razna, am mancat pana si cartofi prajiti ...
Asa ca ma retrag sub piatra mea si astept vremuri mai bune.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyana22 spune:

buna tuturor!m-am decis sa intru si eu in acest topic!sper sa pot ajunge la greutatea dorita! as dori sa ma inscriu in lista!am 61.5 kg iar target 55kg momentan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bine-ai venit georgiana! Spuse anamaria care n-a mai dat pe la subiect de-o luna !Dar am slabit, sa stiti! Am 58.5 kg, si sunt ft happy. M-am apucat de Montignac, bine, ce am tinut eu numai monti nu se cheama, dar se pare ca totusi am slabit. Sper sa ma tina, ca mi-am propus sa slabesc pana la 53 kg. Dulcetica, Laura, ellinia si celelalte fete, haideti sa punem un nou deadline, nu vreti? 3 kg pana la mos neculai cum vi se pare? In minus, nu in plus, da? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

La mine problema e ca orice as face ajung iar la 58, 58,5... Am reusit prin vara si am vazut si 56 pe cantar si acum iar am 58,5... Si am sambata o nunta, sambata viitoare un botez am sa arata ca naiba.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput