Nou stil de viata (300)
Raspunsuri - Pagina 3
danielag spune:
Gabi, mult noroc in viata micului crestin . In legatura cu kg de la AI, 5 kg mi se pare mult. Nu cred ca e cazul lui Carmen. Nu, Carmen?
Ma duc sa ma bag in pat ca sunt obosita si ma doare capul.
Va pup pe toate si va astept maine la raport!
Daniela
bb_yasmi spune:
heeloo
ma mai stiti??
violeta ma bucur ca totul decurge bine si tatal tau se simte mai bine. multa sanatate si recuperare usoara.
roxa ce frumoasa rochita ti-ai achizitionat.... iti sta fff bine!!
delidana ,mult succes si la ultimul examen.
mephala concediu placut in continuare si sa aveti parte de vreme buna!
gabi , felicitari pt micul crestin. asteptam pozici.
cat despre kg luat la AI ...hmmmm....prietenii nostrii (3 familii) sau intors cu cate 6-7 kg in plus.... deci...se poate si mai rau....
mai avem si noi 3 zile si plecam in Antalya, in sistem Superior All Inclusive . mergem in 2 (de fapt si cu buburuza din burtik ) sa ne relaxam nitel...si sa ne pregatim psihic pt ce urmeaza..
acum sa mai scriu putin si despre kg mele....oscilez intre 55,9-56,8 kg.....ceea ce nu imi place e cum mananc si ce mananc...... sper sa treaca cat mai repede si greturile astea sa pot manca..
mamica fericita de 2+ si 6+
AMR 3 zile !!! pana la Antalya!!
Sabina spune:
Neata!
n-am cantar la 2 mai, dar am primit o poza de la vernisajul de miercuri.
http://picasaweb.google.com/lh/photo/BttfAt6eLYn0WbklKQmaEwv_yS_bakiyMTLqv7naZ2M?feat=directlink
din pacate moaca ma fac sa ma vad tot grasa....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Mik spune:
hei, mey, tzutzurica ca arati tare bine !
Idem Roxa care are o niste rochii foarte dragute acolosha in album.
Eu nu prea am poze cu mine insami.
Acu ' ma duc la culcare si par mai tirziu.
Pup in grup.
louisea spune:
Neatza gagici
Woowww aniversam 300 capitole
Raport: 53.8 kg
Sper sa nu mai scad.. La cei 1,69 cm ai mei e numai bine. Cat despre burtica ramasa - e ca si cum as fi mancat mai mult la masa de seara, deci ok.. Ceva sport si se mai rezolva :))
Gabi drum bun si distractie placuta!! Si felicitari pt micul crestin!!
Carmen tu ai intrat sa ne starnesti invidia? Odihna placuta in continuare
Delia bafta si la ultimul examen!! Vrei sa-ti cauti job direct dupa sau te relazexi in Thai un timp?
Anda tu n-ai chef sa mai intri pe la noi? Macar sa ne pove ce mai faci..
Sabina ce fain ca esti la mare!! Sedere placuta. Ce mi-ar place si mie sa ajung pe la mare in Ro
Arati f bine in poza. Felicitari Cat despre "moaca" mie nu mi se pare, dar gandeste-te ca asa e fizionomia ta. Daca nu esti chiar multumita incerca evt. cu alta forma la ochelari sau lungimea mai lunga la par (alungeste)..
Daniela merci de intrebare Da.. s-a rezolvat.. Acu aparu alta Am la laptic de pot hrani gemeni Sper sa se stabilizeze productia repede.. Incep sa ma simt ca o vacuta
Sa ai spor la toate
P.s. Si eu ma gandeam la Tumpi zilele trecute Tumpiiiiiiiiiiiiiiii
la toate
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Sabina spune:
Lou, wow, pai esti slabaturaaa:)
Burtica se duce in cateva luni de la sine, chiar fara sport.
Moaca e de la pastile, nu e fizionomia mea...:)
MIk, multam fain!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
danielag spune:
Buna dimineata, doamne frumoase si slabute!
Am intrat repejor sa-i urez lui Carmen La multi ani! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ti se implineasca toate dupa cum vrei!
Io raportez azi 56.6 kg .
Gabi, concediu placut si impachetare usoara!
bb_yasmi, concediu placut si tie si ai grija cu SAI-ul ala !
Lou, eu stiu ca se regleaza productia .
Sabina, arati tare bine, forma fetei e putin rotunda, dar la ce doze de cortizon ai avut, eu zic ca asta ar trebui sa fie ultima grija . Mai bine sanatoasa, nu?
Mai vin. Va astept cu raportul!
Daniela
Delidana spune:
'Neata
Carmen, sa fii sanatoasa, fericita si fii fara grija ca scapi tu de kg in plus ca esti fata ambitioasa. O sa beau un pahar de vin in cinstea ta.
Raportez: 67.6 kg. Cam mult dar imi revin eu.
Mi se pare mie sau s-a "subtiat" lista?
Daniela, o sa-ti dau un semn zilele astea.
Sabina, arati foarte bine!
Lou, ce dimensiuni de fotomodel ai!
O sa ma relaxez un pic in Thai si apoi imi caut slujba, tot acolo.
Plec luna asta.
Gabi, Yasmi, concediu placut!
Va las ceaiuri, cafele si cite o piersica.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Se simte ca au inceput concediile.
La Multi Ani, Carmen! sanatate, fericire si multe bucurii alaturi de cei dragi! Si petrecere frumoasa la Albena.
Concediu placut tuturor celor care sunt plecati si celor ce se pregatesc de plecare.
Delia bafta la ultimul examen.
Despre tata va pot spune, ca are dureri mari, si colac peste pupaza azi ii pune si stimulator, datorita unei bradicardii (puls oscilant, spre minim). Sa dea Dumnezeu sa fie bine si speram sa iasa pana vineri cel tarziu. Daca nu, atunci se amana plecarea noastra la Brasov pentru saptamana viitoare.
De cantarit nu m-am cantarit, asa ca raportul il voi da maine.
Va pup si va doresc o zi frumoasa
cellia78 spune:
Bun gasit la capitol aniversar!
Intai, Daniela, raport: 78,500!! Eu ca melcul.....Las' ca dau io jos tot ce am de dat! Imi fac curaj! Ei, atunci o sa va dau si poze, de-alea inainte si dupa ; ca sa vedeti dezastru real! Acuma ma intreb eu cum mama zmeilor mai puteam respira la 100 kg!
Violeta, ma bucur ca tatal tau e bine; nu te speria de stimulator; Sa dea Domnul sa-i fie recuperarea mai usoara si cu mai putine dureri! Rabdare multa si sanatate!
Roxana, faine poze, faina rochita (ca am tras cu ochiul ); acu' , nu pricep ce cauti tu la subiect de slabit, neam!
Sabina, arati foarte bine! Iar dc spui ca forma rotunda de acum e de la cortizon (ca sa te linistesti oarecum, eu eram acum 4 ani mai rotunda, gusa, bleah; tot de la cortizon, steroizi), o sa iti revii, in timp; nu mai stiu insa cat a durat la mine atunci...
Concedii placute tuturor! Sa luati niste soare si niste stropi de apa si pt cei care anul asta stau acasa!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina