Nou stil de viata (300)
Raspunsuri - Pagina 20
louisea spune:
Ruxi va sta tare bine impreuna Va doresc sa fiti fericiti si iti tin pumnii sa ne faci matusi :))
Daniela te inteleg..
Carmen np :))
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Delidana spune:
Carmen, am uitat sa va spun, muncesc de 2 zile si sint moarta de oboseala cind ajung acasa.
La multi ani, Sabina, multa sanatate si tot ce-ti doresti!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
Buna dimineatza! Ei ce-mi place ca s-a mai animat subiectul.
Sabina.
Sabinel dac-as putea
Sanatate eu ti-as da
Insa ti-o doresc din plin
Cortizonul sa-l termini
Sa nu mai auzi de el
Decat de pe forumel.
Mephala spor la umplut combian atunci.
Mihaela inca nu ne-am hotarat unde v-om petrece concediul anul acesta. Nici macar cand il luam nu stiu. Ce bine ca exista aici last minute deal. Tu cum mai esti? Cum merge serviciul? E mai bine acum?
Marilena chiar asa de ce te pui soro singura la colt? Hai vino si povesteste-ne cum ti-a fost concediul.
Lou felicitari pentru Melina...maine poimaine incepe sa mearga. Cat concediu de maternitate ai?
Delia multumec pentru sugestii. Felicitari pentru slujba. Tot cu copilasi lucrezi?
Daniela am sa deschid eu urmatorul capitol. Bafta iti doresc ca vad ca numai pe fuga esti.
Dragelor am sa deschid urmatorul capitol, imediat.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
khristin spune:
Raportez si eu pt. saptamana asta 73.4 kg.
Mik, gata ne-am aranjat in sfarsit, desi tare mult a mai luat. Curatenia ne-a ucis fizic si inca mai asteptam ceva mobila de dining room si e birouri. Unde plecati la mare ?
Sabina, sanatate multa, am inteles ca sint ceva probleme de sanatate, dar sper ca e trecator si manageable.
Zuzilici, merci de dedicatie. Chiar ma uitam la Madonna in wk asta in emisiunea lui Letterman si i-am apreciat simtul umorului, spunea ca e challenging sa fii single parent si ca adolescenta ei ii pune ceva probleme, no kidding acum….like mother like daughter. Avea afara cateva sute de fani asteptand-o in afara de platoul de filmare. Cu Olga m-am vazut acum vreo luna, si arata superb, a pierdut toate kilogramele de dupa nastere, asa da ambitie . Tu vad ca esti tacuta la capitolul asta, vrei sa ne surprinzi ? Te mai duci la Las Vegas ? Eu cochetez cu ideea pt. un viitor concediu. Poze foarte recente nu am din cauza acuta de lipsa de timp, dar am ceva de cateva luni aici : http://picasaweb.google.com/khristin107/GreatWolfLodge# si aici http://picasaweb.google.com/khristin107/Summer10#
Mephala, vinete…..mi-ai facut pofta . Nu esti inca in vacanta ? Eu n-am simtit-o deloc vara asta.
Puskin, spor la cumparaturi, stiu cum e ca nici noi nu le-am terminat inca. Si sa stapaniti casa sanatosi si iubiti.
Lou, sper ca ti-am zis ca e atat de mignona printesa ta, iar tu arati chiar ca o pustoaica.
Delidana, spor la citit….eu una nu mai apuc decat seara in pat la culcare, cu cei doi nazdravani ai mei, desi tare mi-ar placea mai des. Acum citesc The Male Brain, poate poate i-oi intelege mai bine tantrums-urile juniorului meu.
Bb_yasmi, felicitari de carnet si la cat mai multi kilometri.
Daniela, multumim si sper sa ne bucuram de ea, asa cum vrem.
Vik, mai calca pe aici ca sa ne binedispui. Ce fac puiutii tai ?
Gusta, bine ai revenit acasa.
Am fugit ca are domnisoara mea curs de cheerleading de doua ore, numai bine de un shopping ceva.
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Zuzilici spune:
Dragelor va invit sa ne conversam in capitolul 301
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)