Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

da ratusca si eu mai simt uneori. de ex acum am stat mai mult pe scaun, am fost la baie si cand m-am intors ma durea,intepa un pic

16 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

sa stiti ca si eu simteam dar nu le-am asociat cu statul pe scaun. o sa fiu mai atenta sa vad daca apar dupa ce ma ridic .

17+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

salutare

Va citesc mereu dar nu am mai scris de mult; azi si eu ma duc la morfo fetala ..astept sa o vad pe gargaritza

Va pup si multa sanatate

21+ Natalia Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si eu am patit-o acum o zi-doua, ca am stat pe scaun vreo 2 ore la o prezentare si cand m-am ridicat am simtit ca nu mai pot. Si mi-a si trecut destul de greu.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

vb lu' ukume dureri in zona de sub burta am simtit si eu sar nu le-am asociat cu nimic, trebuie sa fiu mai atenta

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu am mancat si brie si camembert si scria clar pe ele ca sunt din lapte pasteurizat ..iar mucegaiul ala nu e orice mucegai deci nu vad ce rau ar face..eu mi-am intrebat medicul inca de la 1 sarcina si a zis ca e ok...eu ador brie

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

buna fetele

noi am inceput perfuzii cu antibiotic, 1 la 12 ore, timp de 7 zile tin branula pe mana si deja incep sa o agat ..

curaj si incredere celor cu mici probleme in sarcina, succes burticilor ecografiste zilele astea

sugubina, FELICITARI pentru cele 2 pufice!!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Buna fetelor!

Imi pare rau sa aud de atatea probleme, dar lasa ca trec ele, si apar bebicii

Sunset, ce bine ca nu mai e brida nici la tine Deci suntem fara bride amandoua, si cate griji ne-am facut .

Eu pe la birou, insa plec in 10 minute - am programare la masaj Apoi ma duc putin prin mall sa duc un costum al sotului la spalat, si apoi home - zi redusa azi ca ma simt extenuata efectiv Ma duc sa ma culc

s21

Ti-am trimis mesaj privat, sper ca l-ai primit.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor nu mmai vad eu bine sau caracterele la tot ce apare scris de pe forum s-au micsoarat???????

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Beatrice, Ana, pe unde umblati ? Ce imi place tanti cu bata Parca trebuia sa stati cuminti, Beatrice dupa evenimente si Ana dupa deratizare...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Nu umblu pe nicaieri, ieri am iesit putin cu sotul. Azi a venit mama sa-mi gateasca si mai am stat de vorba cu ea.De la ora 12 m-am asezat in pat si stauuuuu.....pana diseara. Si m-am trezit la 9.30

20+

Mergi la inceput