Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
marizta spune:
da ratusca si eu mai simt uneori. de ex acum am stat mai mult pe scaun, am fost la baie si cand m-am intors ma durea,intepa un pic
16 +
Doamne ai grija si de noi
ukume24 spune:
sa stiti ca si eu simteam dar nu le-am asociat cu statul pe scaun. o sa fiu mai atenta sa vad daca apar dupa ce ma ridic .
17+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
siema spune:
salutare
Va citesc mereu dar nu am mai scris de mult; azi si eu ma duc la morfo fetala ..astept sa o vad pe gargaritza
Va pup si multa sanatate
21+
Natalia Iris
amelia_ilie spune:
Si eu am patit-o acum o zi-doua, ca am stat pe scaun vreo 2 ore la o prezentare si cand m-am ridicat am simtit ca nu mai pot. Si mi-a si trecut destul de greu.
15+
ral_eli spune:
vb lu' ukume dureri in zona de sub burta am simtit si eu sar nu le-am asociat cu nimic, trebuie sa fiu mai atenta
18+
douradoudou spune:
eu am mancat si brie si camembert si scria clar pe ele ca sunt din lapte pasteurizat ..iar mucegaiul ala nu e orice mucegai deci nu vad ce rau ar face..eu mi-am intrebat medicul inca de la 1 sarcina si a zis ca e ok...eu ador brie
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
20+ cu
geniusamb spune:
buna fetele
noi am inceput perfuzii cu antibiotic, 1 la 12 ore, timp de 7 zile 

tin branula pe mana si deja incep sa o agat .. 

curaj si incredere celor cu mici probleme in sarcina, succes burticilor ecografiste zilele astea 
sugubina, FELICITARI pentru cele 2 pufice!!!
21+ 
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danaint Buna fetelor! Imi pare rau sa aud de atatea probleme, dar lasa ca trec ele, si apar bebicii ![]() Sunset, ce bine ca nu mai e brida nici la tine Deci suntem fara bride amandoua, si cate griji ne-am facut .Eu pe la birou, insa plec in 10 minute - am programare la masaj Ma duc sa ma culc s21 ![]() |
Ti-am trimis mesaj privat, sper ca l-ai primit.

20+

douradoudou spune:
fetelor nu mmai vad eu bine sau caracterele la tot ce apare scris de pe forum s-au micsoarat???????
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
20+ cu
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Beatrice, Ana, pe unde umblati ? Ce imi place tanti cu bata MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 + |
Nu umblu pe nicaieri,
20+

Deci suntem fara bride amandoua, si cate griji ne-am facut
.
Ma duc sa ma culc
? Ce imi place tanti cu bata
si