Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor m-ati omorat cu retetele....in weekend fac si eu..de fapt sotul...

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Beatrice scuze ala care zambeste cu toata gura am vrut sa-lpun la mine la faza cu injectiile dar din greseala l-am pus laurma.nu-ti era destinat tie.

Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 21+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo

pozele noastre

Mergi la inceput

matiz ti-am simtit lipsa pe aici

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna fetelor.......nu am mai intrat de mult.am fost ocupata.si cu aprtm sa il term si a venit si o matusa de a mea cu bebita ei de 10 luni din spania si a trb sa le tin companie...
ma bucur pt cele care sunt bine si puiutii lor la fel.....iar cele care au mici prob..o sa se rezolve tb sa fiti optimiste
noi suntem bine.....sapt viitoare o sa mergem si noi la eco.......nu am mai fost de 1 luna..si tot at speram sa aflam si noi culoarea caruciorului

14 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ral_Eli multumesc. Sper sa ma destept si eu. Cel mai enervant e ca ii tin sotului teorii ca e prea bun si profita toti de pe urma lui, dar la mine in ograda nu vad nimic. Sper sa ma destept...

Matiz, sunt inebunita dupa reteta de paste cu gorgonzola. Si eu le fac exact la fel, doar ca mai pun si parmezan, sunt dependenta . Astea sunt si mai rapide, la mine sunt reteta ideala cand nu am timp. Am inteles insa ca in sarcina nu avem voie gorgonzola, brie, camembert... exact branzeturile care imi plac.

Sugubina, Ratusca stie cel mai bine. La tine nefiind un unter incontinent (care se deschide din senin fara efort si nu se inchide) s-ar putea sa iti dea voie sa revii cat de cat la normal, dar nu cred ca imediat dupa operatie. Am tot citit pe net despre cerclaj, cand m-a bantuit si pe mine, exista ambele variante. Oricum, poate scapi doar cu repaos si odihna din plin.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice, Ana, pe unde umblati ? Ce imi place tanti cu bata Parca trebuia sa stati cuminti, Beatrice dupa evenimente si Ana dupa deratizare...

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

am schimbat si semnatura k am mai crescut de cand nu am intrat

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Buna fetelor!

Imi pare rau sa aud de atatea probleme, dar lasa ca trec ele, si apar bebicii

Sunset, ce bine ca nu mai e brida nici la tine Deci suntem fara bride amandoua, si cate griji ne-am facut .

Eu pe la birou, insa plec in 10 minute - am programare la masaj Apoi ma duc putin prin mall sa duc un costum al sotului la spalat, si apoi home - zi redusa azi ca ma simt extenuata efectiv Ma duc sa ma culc

s21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

am schimbat si semnatura k am mai crescut de cand nu am intrat

16 +

Bine ai revenit Marizta! Sarcina usoara si bebe sanatos!

14+

Mergi la inceput

fetelor voi dupa ce va ridicati cand stati in fund pe scaun, canapea simtiti durere la muschii de sub burta?? eu atunci cand stau jos si ma ridic simt cum ma dor muschii de sub burtica

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput