Bazar Umanitar * 30

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

la 10,30 pleaca din Navodari coletele spre:
-sweetyana
-diana2242
-arcadia
trimit PM si revin la munca

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

2 produse noi: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5489188272956486482
si http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/F23Ani#5489185658434169090

Precizare: toate produsele pe care le pun eu zilele astea la bazar (cu tzaraita, dupa cum imi permite timpul) sunt din cele donate de pisica7488 .

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Neata lumeee... am revenit cu forte proaspete (nu si la portofel din pacate)... ia sa vad ce supralicitara-ti peste noapte?

Vad ca ati fost cumintele si nu mi-ati stricat socotelile... Mamagiuliei... ceva masuratori la costumele de baie si camasuta? Nu de alta, dar unul din costume se liciteaza si mi-e ca ratez vre-o ocazie...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

La camasuta ROZ am masurat si am scris la produs, insa la costumele de baie nu am vazut efectiv intrebarea

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Nu-i bai ca vad ca au aprut parca mai multe costume de baie... as vrea unul care sa-i vina acuma... masuratorile la camasuta le verific diseara sau maine... ca nu am fotomodela la munca cu mine...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

2 produse noi: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5489188272956486482
si http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/F23Ani#5489185658434169090

Precizare: toate produsele pe care le pun eu zilele astea la bazar (cu tzaraita, dupa cum imi permite timpul) sunt din cele donate de pisica7488 .

Lauras... e o fustita identica la 7-10 ani, cod I265... se dubleaza cumva sau sunt chiar atat de asemanatoare?

Mergi la inceput

Vad ca donatorul e diferit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nu apar la licitatii blugii pt care am licitat eu

Mergi la inceput

Probabil nu e nimeni la actualizari momentan... Rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

georgi, eu dezrobesc, tu elibereaza....
ce limbarita ai!!! si n-ai cu cine... ce pacat...

ducky, ma bucur ca va plac hainutele. ti-am lasat PM.
boticelu, ai primit avizu'?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Am intrat sa va spun ca am primit o multime de colete ( vreo 14 probabil, asa din pacate nu mai stiu ce de la cine am primit). Lucrurile sunt superbe: o brosa albastra cu pietricele, set cercei cu colier - cred ca de la piselino, hainute parfumateeeeee : salopetele si nu mai stiu ce era - sa fi fost de la ancadragoman, parca. Carti interesante, pantofiori din piele intoarsa foarte frumosi, costum de baie intreg pentru Jiji , bandane, tricoase, bluzite - - a sigur a fost un bonus: un tricou superb cu dedicatie pentru tati: "Inima mea ii apartine lui tati".Era sa uit, mamagiuliei: fustita cu pantaloni scurti imi vine perfect (da, da,... aia de la categoria copii, imi inchipui ce ma invidiati acum. Rochitele primite le-am facut aseara cadou, asa ca am facut o fetita si o mamica foarte fericite.

Ma uit sa vad ce am de achitat, si mai arunc un ochi la licitatii.

O zi faina tutoror!

tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput