Bazar Umanitar * 30
Raspunsuri - Pagina 33
Dodo-pui spune:
la 10,30 pleaca din Navodari coletele spre:
-sweetyana
-diana2242
-arcadia
trimit PM si revin la munca![]()

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Laura25 spune:
2 produse noi: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5489188272956486482
si http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/F23Ani#5489185658434169090
Precizare: toate produsele pe care le pun eu zilele astea la bazar (cu tzaraita, dupa cum imi permite timpul) sunt din cele donate de pisica7488 
.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgipuia Neata lumeee... am revenit cu forte proaspete (nu si la portofel din pacate )... ia sa vad ce supralicitara-ti peste noapte?![]() Vad ca ati fost cumintele si nu mi-ati stricat socotelile... Mamagiuliei... ceva masuratori la costumele de baie si camasuta? Nu de alta, dar unul din costume se liciteaza si mi-e ca ratez vre-o ocazie...![]() Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
La camasuta ROZ am masurat si am scris la produs, insa la costumele de baie nu am vazut efectiv intrebarea

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
georgipuia spune:
Nu-i bai ca vad ca au aprut parca mai multe costume de baie... as vrea unul care sa-i vina acuma... masuratorile la camasuta le verific diseara sau maine... ca nu am fotomodela la munca cu mine...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
georgipuia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 2 produse noi: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5489188272956486482 si http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/F23Ani#5489185658434169090 Precizare: toate produsele pe care le pun eu zilele astea la bazar (cu tzaraita, dupa cum imi permite timpul) sunt din cele donate de pisica7488 ![]() . |
Lauras... e o fustita identica la 7-10 ani, cod I265... se dubleaza cumva sau sunt chiar atat de asemanatoare?
georgipuia spune:
Probabil nu e nimeni la actualizari momentan... Rabdare!
madyrizi spune:
georgi, eu dezrobesc, tu elibereaza...

.
ce limbarita ai!!! si n-ai cu cine... ce pacat...
ducky, ma bucur ca va plac hainutele. ti-am lasat PM.
boticelu, ai primit avizu'?
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
blue_rain spune:
Am intrat sa va spun ca am primit o multime de colete ( vreo 14 probabil, asa din pacate nu mai stiu ce de la cine am primit). Lucrurile sunt superbe: o brosa albastra cu pietricele, set cercei cu colier - cred ca de la piselino, hainute parfumateeeeee : salopetele si nu mai stiu ce era - sa fi fost de la ancadragoman, parca. Carti interesante, pantofiori din piele intoarsa foarte frumosi, costum de baie intreg pentru Jiji
, bandane, tricoase, bluzite - - a sigur a fost un bonus: un tricou superb cu dedicatie pentru tati: "Inima mea ii apartine lui tati".Era sa uit, mamagiuliei: fustita cu pantaloni scurti imi vine perfect (da, da,... aia de la categoria copii, imi inchipui ce ma invidiati acum
. Rochitele primite le-am facut aseara cadou, asa ca am facut o fetita si o mamica foarte fericite.
Ma uit sa vad ce am de achitat, si mai arunc un ochi la licitatii.
O zi faina tutoror!
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo

Mamagiuliei... ceva masuratori la costumele de baie si camasuta? Nu de alta, dar unul din costume se liciteaza si mi-e ca ratez vre-o ocazie...