Bazar Umanitar * 30
Raspunsuri - Pagina 23
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Flowers Chiar ma intrebam pe ce produse ne vom noi Teodora, de Vladut (15.05.2007) Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
Doar tu sti raspunsul.
ancadragoman spune:
cred ca 36,la cum o stiu eu pe ursileata i n 56 nu se maivedea
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
carminabulina spune:
citat din mesajul lui georgipuia http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5488892996982922306 ce superba este... marimea 56? sigur nu e un pic mai lata? fac si eu ca cineva dupaici... nu mai pui vreo 3-4 cm? Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
fata urlau toti pe langa mine. este masura 36
O sa scriu la fiecare 3 pagini sa se vada. Aceste produse vin unei persoane mici si slabe. Pe oricare si l-ar lua i-ar veni. E ca si cum ti-ai scoate toate hainele la vanzare, si eu vreu sa ti le cumpar. Daca-ti vin tie toate probabilitatea sa-mi vina si mie toate este de 90%.
mistral spune:
citat din mesajul lui carminabulina Ce inaltime ai? Ti-as recomanda rochita http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5488893252581141538, dar trebuie sa fii mai scunda ca altfel ti se vede fundul . |
Merge la 1,59 cm ? Eu pentru Bianca mea o vreau,are cam 42 kg.
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
georgipuia spune:
Fetele eu nu pot licita nimik... duelati-va linistite... vroiam doar sa o felicit pe ursuleata (si pe mesagerul ei) ca a inviat bazarul cu produsele expuse azi...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
carminabulina spune:
citat din mesajul lui Flowers Carmina, am 164 cm. Nu ma duce link-ul la rochita. Flori, mami de Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008) |
Pt. tine e scurta, asta daca nu-ti plac cumva senzatiile tari. partea frumoasa e ca o porti purta cu colnati dina aia pana la genunchi sau lungi. Eu am 1,63 si imi era buna dar scurtaaaa rau.
Mistral, la 1,59 merge, adica e scurta dar nu se vede fundul.
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sdcristian
scuze, aveam impresia ca ai castigat bodyurile, nu vazusem ca le-au mai licitat si alte fete |
hei bodyurile alea petrecute sunt ale melele-am castigat!!!
le platesc cat pot de repede ca sa mi le poti trimite apoi
de David si 26+
georgipuia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carminabulina
fata urlau toti pe langa mine. este masura 36 O sa scriu la fiecare 3 pagini sa se vada. Aceste produse vin unei persoane mici si slabe. Pe oricare si l-ar lua i-ar veni. E ca si cum ti-ai scoate toate hainele la vanzare, si eu vreu sa ti le cumpar. Daca-ti vin tie toate probabilitatea sa-mi vina si mie toate este de 90%. |
Ma bucur ca te distrezi.. nu am vrut sa par rautacioasa sau sa fie un repros... eu m-am gandit sincer ca nu-s sanatosi astia de pun etichetele aiurea... cat despre Ursuleata... eu nu o cunosc si chiar nu stiu cum arata...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
carminabulina spune:
Oh, georgi dar nici nu am crezut vreo secunda ca ai fost rautacioasa. Am ras ca am scris eu 56 . Sper ca nu esti tu suparata acum!