Bazar Umanitar * 30
Raspunsuri - Pagina 17
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela77O ducky,pupam puii sa se refaca mai repede! ![]() nushulica,ce bine iti sta cu rosu! ![]() MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M |

edit: a zis bine mady la subiectul cu vladescu mi-am luat-o dar nici nu m-am putut abtine,e plina tara de "capcauni"
vreau si eu sa ma vad azi la finalizate cu licitatiile mele
am un stres sa nu mi le furati
de
David si
26+
madyrizi spune:
he, he, nushu!!! nu te-ai putut abtine.
stai ca vin si eu in club. m-am enervat. ma mir ca n-am fost prima cu semn in frunte la subiectul ala. si asa eu n-am stele multe, capsunele, floricele sau alte brizbrizuri.
tanti, vezi ca soriuka are adresa de ID tot soriuka.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
sweetyana spune:
[quote]citat din mesajul lui sabina.p
Buna seara
Au mai intrat astazi :
Doina M.- 85 lei ( sweetyana)
pt R390- imprimanta
si
R422... se afla in licitatie, mai ramane sa dau diferenta, deoarece platisem un produs care se afla in licitatie si a fost supralicitat
Doina 
de
29+ si de
Cristina Anamaria (06.09.2005)
Tanti Zavaidoc spune:
| citat din mesajul lui madyrizi he, he, nushu!!! nu te-ai putut abtine. stai ca vin si eu in club. m-am enervat. ma mir ca n-am fost prima cu semn in frunte la subiectul ala. si asa eu n-am stele multe, capsunele, floricele sau alte brizbrizuri. tanti, vezi ca soriuka are adresa de ID tot soriuka. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex![]() AlexsiMihai AlexsiMihai |
De vazut, vad... Daca as si da de ea, ar fi parca si mai bine
Dodo-pui spune:
Stie cineva ,ceva de pisica7488 ??Vad cu a mai intrat pe forum de 11.06 cand mi-a zis sa-i pun coletul pe 26/27 iunie...Eu l-am pus pe 28(era luni) si i-am dat si PM (care-i necitit)...sper sa nu se intoarca coletul
...ar fi al treilea...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Alex@Sara spune:
neata...
repede,repede sa trimit si eu supralicitarile mele sa nu imi fie suflate produsele ![]()
J247 21 ron
E556 12 ron
G191 13 ron
,si pana nu uit,aseara crocsii astia erau finalizati,nu mai stiu exact ora,dar erau finalizati,nu stiu cine si unde a gresit
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5487710809991505938
,sper sa gasiti repede si usor daca s-a gresit la vre-o supralicitare 

O zi faina sa aveti 
![]()
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ellinia spune:
Dodo-pui, eu am primit avizul de la tine, n-am reusit sa ajung inca la posta. Deci pe mine poti sa ma tai din lista.
Licitez N65 - http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/NIncaltaminteAdulti#5488197883947041682 - 15 lei, pentru Alexia
katty spune:
| citat din mesajul lui mamagiuliei Am nevoie de ajutorul tuturor care au primit colete de la mine: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruDavid#5479030203272849698 nu a ajuns cumva la cineva aceasta pereche de pantaloni ? Cosminiq nu-mi raspunde de 3 zile la pm-uri, eu acasa nu-i gasesc, ma simt de tot rahatu` ![]() ![]() Bine-nteles ca o rog pe Cosminiq sa accepte sa-i returnez eu valoarea pantalonilor Imi pare nespus de rau pt aceasta incurcatura. Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Daria, acum am citit tot ce s-a scris aseara, si eu am primit atunci pachet de la tine, dar au fost doar cele doua articole pe care le castigasem!
Fiind vorba tot de pantaloni, o sa ma uit diseara sa nu se fi incurcat perechile intre ele, ca nu m-am uitat cu mare atentie la ei atunci, caci ii erau cam mari lui Andrei...adica astia:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruDavid#5478994397047261410

MIHAITA(25.09.2003)