Bazar Umanitar * 30
Raspunsuri - Pagina 17
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O ducky,pupam puii sa se refaca mai repede! nushulica,ce bine iti sta cu rosu! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M |
mda...chiar nu am avut niciodata si ma gandeam sa incerc si eu sa vad cum imi sta
edit: a zis bine mady la subiectul cu vladescu mi-am luat-o dar nici nu m-am putut abtine,e plina tara de "capcauni"
vreau si eu sa ma vad azi la finalizate cu licitatiile mele am un stres sa nu mi le furati
de David si 26+
madyrizi spune:
he, he, nushu!!! nu te-ai putut abtine.
stai ca vin si eu in club. m-am enervat. ma mir ca n-am fost prima cu semn in frunte la subiectul ala. si asa eu n-am stele multe, capsunele, floricele sau alte brizbrizuri.
tanti, vezi ca soriuka are adresa de ID tot soriuka.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
sweetyana spune:
[quote]citat din mesajul lui sabina.p
Buna seara
Au mai intrat astazi :
Doina M.- 85 lei ( sweetyana)
pt R390- imprimanta
si
R422... se afla in licitatie, mai ramane sa dau diferenta, deoarece platisem un produs care se afla in licitatie si a fost supralicitat
Doina de 29+ si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui madyrizi he, he, nushu!!! nu te-ai putut abtine. stai ca vin si eu in club. m-am enervat. ma mir ca n-am fost prima cu semn in frunte la subiectul ala. si asa eu n-am stele multe, capsunele, floricele sau alte brizbrizuri. tanti, vezi ca soriuka are adresa de ID tot soriuka. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai |
De vazut, vad... Daca as si da de ea, ar fi parca si mai bine
Dodo-pui spune:
Stie cineva ,ceva de pisica7488 ??Vad cu a mai intrat pe forum de 11.06 cand mi-a zis sa-i pun coletul pe 26/27 iunie...Eu l-am pus pe 28(era luni) si i-am dat si PM (care-i necitit)...sper sa nu se intoarca coletul...ar fi al treilea...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Alex@Sara spune:
neata...
repede,repede sa trimit si eu supralicitarile mele sa nu imi fie suflate produsele
J247 21 ron
E556 12 ron
G191 13 ron
,si pana nu uit,aseara crocsii astia erau finalizati,nu mai stiu exact ora,dar erau finalizati,nu stiu cine si unde a gresit
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5487710809991505938 ,sper sa gasiti repede si usor daca s-a gresit la vre-o supralicitare
O zi faina sa aveti
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ellinia spune:
Dodo-pui, eu am primit avizul de la tine, n-am reusit sa ajung inca la posta. Deci pe mine poti sa ma tai din lista.
Licitez N65 - http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/NIncaltaminteAdulti#5488197883947041682 - 15 lei, pentru Alexia
katty spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Am nevoie de ajutorul tuturor care au primit colete de la mine: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruDavid#5479030203272849698 nu a ajuns cumva la cineva aceasta pereche de pantaloni ? Cosminiq nu-mi raspunde de 3 zile la pm-uri, eu acasa nu-i gasesc, ma simt de tot rahatu` Bine-nteles ca o rog pe Cosminiq sa accepte sa-i returnez eu valoarea pantalonilor Imi pare nespus de rau pt aceasta incurcatura. Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Daria, acum am citit tot ce s-a scris aseara, si eu am primit atunci pachet de la tine, dar au fost doar cele doua articole pe care le castigasem!
Fiind vorba tot de pantaloni, o sa ma uit diseara sa nu se fi incurcat perechile intre ele, ca nu m-am uitat cu mare atentie la ei atunci, caci ii erau cam mari lui Andrei...adica astia:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruDavid#5478994397047261410