Copiii nostri speciali!*14* fulgi albi de nea!
Raspunsuri - Pagina 12
diuna spune:
Si din partea noastra toate urarile de bine!
Ne dorim un an in care sa putem lupta din rasputeri si rezultatele sa fie pe masura. Asta v-as dori si voua.
La Multi Ani!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
mihaela77O spune:
E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
katteryna spune:
Buna! Fetelor v-ati mutat la alt topic?
Nicoleta mai mergeti la Centrul Robanescu. N-am apucat sa iti multumesc si nici sa iti spun cat de mult a contat pentru noi faptul ca m-ai ajutat acum un an cand ne internam prima data... Oana mi-a spus ca ne-am intersectat la internari si mi-a vorbit asa de frumos de Ioana!
http://www.youtube.com/watch?v=yOljzwNVGNY&feature=player_embedded
Va invit sa urmariti o femeie puternica care mi-a dat si mie din fortele ei si care sunt sigura va va incuraja si pe voi!
Va pup pe toate!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
mdanicoleta spune:
buna fetele
kateryna, ma bucur ca ai reusit sa tii legatura si sa mergi la oana.
nu stiu daca stii ca roxana a plecat.
ma bucur ca am putut sa te ajut
o sa mergem in aprilie , pe 4
ai cumva o verisoara in germania, dana? e prietena mea
pup la toate fetele
sa avem o primavara frumoasa!!!!
katteryna spune:
Buna seara ! Un martisor pentru mamici si fetite!
Nicoleta, noi am lucrat cu Roxana(tot la recomandarea ta) Am plans mult cand am plecat, si nu numai eu ci si alte mamici si copilasi! Mi se rupea sufletul cand ii vedeam cum o privesc. Se intampla in decembrie... Noi acum pe 7 martie avem programare dar de data asta incercam varianta de ambulatoriu pentru ca la ultima internare Raisa a luat rotavirus! Am tras mult cu ea iar acum are sistemul imunitar la pamant. M-a ajutat o mamica de pe forum si am gasit cazare in zona. Sper sa fie bine! De fapt trebuie sa fie bine!
Am inceput si noi de o luna sa facem vojta si vad ca merge bine, e greu dar...Oana m-a invatat si ma bucur tare ca lucram cu ea!
Poate, poate ne intalnim si noi candva! Vreau tare mult sa o pupacesc live pe Ioana!
O primavara frumoasa!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
mihaela77O spune:
astazi,de ziua mamei,urez mamicilor de aici,la multi ani!sa aveti o zi frumoasa si senina!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
katteryna spune:
LA MULTI ANI!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
kariguld spune:
LA MULTI ANI, mame dragi! o primavara cu mult soare si resuite sa aveti pe toate planurile!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
mari_paun spune:
La multi ani dragi mamici sa fiti in continuare puternice, rabdatoare si optimiste pt puiuti
multa sanatate