HAI CORINA! BRAVO MOV79 , LALA! iul-aug2010 (148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Fetelor, ce parere aveti de scaunul asta pentru luat masa?
O fi bun?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Fetelor, sunt f dezamagita. Mi-am sunat dr si i-am zis ce simptome am, cica sa fac injectii cu no-spa si scobutil. Zic, cum, la 38 de sapt?
Pai da, ca unii copii au probleme de adaptare, probleme respiratorii la 38 de sapt, trebuie sa stea pana la 40. Ce, vrei sa nasti?
Da, vreau!
Bine, atunci asteapta sa apara contractiile dureroase si te duci la spital la urgente.
Si daca se intampla ceva noaptea, pot sa va deranjez?
Pai de ce sa ma deranjezi? Tu te duci la spital, e un medic de garda acolo care te vede si daca va considera necesar, o sa ma sune ei si o sa vin. Dar asa, numai ca te duci tu la spital, ce rost are sa ma trezesc?

I-am multumit si apoi am inceput sa bocesc ca o proasta. Acum sunt in cautare de dr care sa vrea sa ma asiste, la asta nu ma mai duc in vecii vecilor. Am gresit eu cu ceva? Si plang intruna...contractiile vin..

alinus, astea sunt amanunte... nu plange tu pentru asta ca, daca ajungi la spital, cineva se va ocupa de tine sigur, poate mai bine decat nesimtita de dr ta! la mine la prima sarcina dr meu gine a facut preinfarct cu 3 sapt inainte sa nasc si eu am aflat cu o sapt inainte, dar cand m-am trezit dimineata la 5 sa merg la baie si mi s-au rupt membranele, ultimul meu gand a fost medicul! printesa mea urma sa iasa! cu oricare medic din cei ce erau de garda - si a fost super bine! la o adica, pentru tine e egal cui dai plicul . singurul lucru care te sfatuiesc este sa nu te grabesti sa mergi la spital decat daca simti ca bb nu mai e asa activ, atata timp cat misca si nu ai contractii mai dese si regulate, singurul lucru care te asteapta la spital e un pat si vreo cateva femei (poate mai putin norocoase) care urla saracutele pe acolo...

racusor, bubitele sunt de la caldura... eu prefer s-o las pe a mea in body fara picioruse, eventual chiar o camasuta numai si pun o paturica usoara deasupra.

aelita, tu ziceai de fotbal!!! pai eu ma chinuiam sa alaptez pe la 10 si delfinasa mea era cu ochii mari-mari ca auzea urletele de afara si nu vroia sa pape... fotbal imi trebuia mie... si-asa-s pline toate casele de steaguri si stegulete, masinile claxoneaza intruna, artificii etc etc, abia pui capul pe perna si incepe alta repriza...

noi, ca sa facem un mic raport, papam doar de 2 ori pe noapte, pe la 2-3 si 6-7, iar dimineata pe la 10 ne trezim... in restul zilei cerem la 3 ore. adica ma insel eu, ca daca vad ca s-a trezit - repede cu tzitzi in gurita! dar acum nu - o las sa miorlaie un pic si sa-si pape degetelele ca sa-i fie intr-adevar foame, altfel imi adoarme lenesica dupa 15-20 minute... dar de miorlait nu prea miorlaie, seamana cu surioara mai mare, sa le pape mami de fete cuminti! si am observat si eu ca papa mai mult, ieri cand am venit din oras imi era ud sutienul si protectorul nu mai zic , ea n-a vrut sa pape ca isi luase portia in oras de formula, asa ca mami a luat pompita si a scos "impresionanta" cantitate de 100 ml... iar azi-dimineata, ca sa fac proba daca a papat ceva in 30 min, au iesit doar 10 ml amarati... poate ca mi se pare mie ca mai mult molfaie decat sa inghita...

mai fetelor, dar proaspetele noastre mamici nu dau nici un semn de viata... nici crissy...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata si de la noi, credeam ca-s singura care n-are somn
Noaptea adorm la 1 si ma trezesc la 5 dimineata, mananc si la 8 sforai iarasi pana pe la orele 13.

Sheri pai tu te vaiti ca-s micute, ai intrat in saptamana 37....oho..ho..ho...stai foarte bine. Noi abia am intrat in saptamana 33 si abia respir cu burtoiul uneori zic ca mai mult de 36 SA nu vreau sa stea apoi ma razgandescsi le spun sa stea cat vor ei

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Oana, e ok....poti suna sau scrie mesaje la orice ora din zi si din noapte. Eu is f receptiva si mai nou dorm iepureste nu stiu cum.
Si da...nu mai simti nimic la epi...daca ai norocul asta. Eu l-am avut ....de la dilatatie 2-3 la 10 n-am simtit absolut nimic. Ba chiar era sa adorm...de rusine cred n-am adormit.

Larisa 36+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

rodika, ce frumos si cu cat calm vorbesti tu de bebelina ta.

alina, nu te mai necaji.

Eu vreau sa plec la piata fara masina (mi-a fost mila de al meu sot si a luat-o el dimineata). De aseara visez la prajitura cu visine, asa ca nu mai pot sa astept sa imi ia cineva visine pe seara. Uf! Doar ca ... ma cam doare burtica si parca s-au cam intetit scurgerile. Stiti voi ca e vorba aia cu "de ce iti e frica nu scapi" Daca mi se rupe apa in piata? mhhhh

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:

Fetelor, sunt f dezamagita. Mi-am sunat dr si i-am zis ce simptome am, cica sa fac injectii cu no-spa si scobutil. Zic, cum, la 38 de sapt?
Pai da, ca unii copii au probleme de adaptare, probleme respiratorii la 38 de sapt, trebuie sa stea pana la 40. Ce, vrei sa nasti?
Da, vreau!
Bine, atunci asteapta sa apara contractiile dureroase si te duci la spital la urgente.
Pai de ce sa ma deranjezi? Tu te duci la spital, e un medic de garda acolo care te vede si daca va considera necesar, o sa ma sune ei si o sa vin. Dar asa, numai ca te duci tu la spital, ce rost are sa ma trezesc?

I-am multumit si apoi am inceput sa bocesc ca o proasta. Acum sunt in cautare de dr care sa vrea sa ma asiste, la asta nu ma mai duc in vecii vecilor. Am gresit eu cu ceva? Si plang intruna...contractiile vin..

Alina, 38+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Alina stai linistita! e cam dus doctorul tau, intr-adevar...dar nu e chiar asa negru cum pare...intr-adevar cand te duci la spital, te ia dr de garda in primire si daca chiar nasti il suna pe doctorul tau...

eu cand m-am internat, dr meu a venit sa ma vada dupa ce a terminat consultatiile...s-a uitat, m-a controlat, m-a monitorizat...m-a intrebat daca vreau sa nasc natural daca incep contractiile (cand eu ziceam ca plec acasa ) si a plecat omu' acasa, ca doar nu era sa astepte dupa mine....

dar la 12 fara un sfert cand s-a decis dr de garda ca nu e de gluma, l-au sunat pe dr si la 12 era in sala de operatii...m-a taiat, la scos pe bebe, a cusut prima tura...si apoi am ramas in grija dr de garda...el a plecat...mie mi s-a parut foarte normal asa...

asa ca poate vine el cand nasti!

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Citat:

In plus de asta, cand am intrebat-o de monitorizare, a zis ca nu e cazul, ca eu sa stau linistita si sa fac injectii. Sunt eu nebuna? Eu doar vreau ce e mai bine pt mine si pt copilul meu.

Fetita mea

ma nu esti nebuna...dar aia nu e sanatoasa cu injectii cu scobutil si no-spa in spat 39...cred ca n-are chef acum de vreo nastere.
pai mie doctorita mi-a zis gata cu no-spa si supozitoare inca de acum din sapt 37. nu mai i-au sub nici o forma...ba mai bag si calciu sa il pregatesc de treaba, iar ea iti da injectii cu scobutil ca sa stea pana in 40....si uterul sa nu stie sa se mai contracte atunci

AMR 3+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Alina, si eu zic sa nu iei niciun medicament!

Azi nu scoatem motatele pentru nimeni?

FELICITARI MOV, LALA! BUN VENIT DELFINASILOR

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu

AMR 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:

Da, vreau!

Fetita mea

Alina stai linistita! e cam dus doctorul tau, intr-adevar...dar nu e chiar asa negru cum pare...intr-adevar cand te duci la spital, te ia dr de garda in primire si daca chiar nasti il suna pe doctorul tau...

eu cand m-am internat, dr meu a venit sa ma vada dupa ce a terminat consultatiile...s-a uitat, m-a controlat, m-a monitorizat...m-a intrebat daca vreau sa nasc natural daca incep contractiile (cand eu ziceam ca plec acasa ) si a plecat omu' acasa, ca doar nu era sa astepte dupa mine....

dar la 12 fara un sfert cand s-a decis dr de garda ca nu e de gluma, l-au sunat pe dr si la 12 era in sala de operatii...m-a taiat, la scos pe bebe, a cusut prima tura...si apoi am ramas in grija dr de garda...el a plecat...mie mi s-a parut foarte normal asa...

asa ca poate vine el cand nasti!

mami de brotacel Andrei Ioan

doar o mica precizare de facut...tu erai la un spital privat draguta
la stat se comporta uneori tot asa alteori nu prea te baga in seama depinde de noroc....dar iti afecteaza moralul faptul ca stii ca nu e doctorul tau.

AMR 3+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

michelle, nu e cam devreme sa cauti scaun?

Am notat si numarul tau, daca se intampla sa nasca elena inaintea mea. E ok?

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Mergi la inceput