un sfat va rog!
Buna mamici de pici! As avea si eu nevoie de un sfat cum sa-l invat pe piciul meu sa-si faca nevoile la wc pt ca de la toamna mergem la gradi si acolo din pacate nu accepta olite. Am incercat sa-i arat ca stau si eu, i-am explicat ca acum e baiat mare si acolo trebuie sa faca dar degeaba ii este frica ca o sa cada in gaura mare desi i-am luat si colacel special.Si mai avem o problema grava nici afara nu vrea sa faca nici macar pisu ori se abtine ori face pe el desi am pus si copii din fata blocului sa faca cu el . Cum sa procedez?
Raspunsuri
roli25 spune:
Parerea mea e ca daca il inveti la olita, va face la gradi la wc, pt ii va vedea pe ceilalti copii. Important e sa scape de pampers.
Si noi suntem la aceeasi faza cu piciul. Ducem lupte grele cu olita si nu avem mare succes. Avem vara inainte!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
alexionut spune:
Eu nu am probleme face mereu la oala de fapt asta e toata incurcatura nu vrea sa faca deloc in alta parte nici la wc nici afara ci numai la oala. Daca ii duc oala afara face imediat
adra_bell spune:
Cred ca va functiona puterea exemplului. V-a vazut pe voi stand la WC?
Ah, si la noi au fost mici probleme, nu vroia sa faca afara, s-au rezolvat intr-o saptamana, dar si acum prefera sa se tina.
Eu nu i-as mai duce olita afara, intelege ca se poate si te pune sa umbli cu olita dupa tine....
Colacelul reductor e stabil? Cate unele mai au un mic joc si aluneca usor, sa nu se fi speriat
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
mirela.d spune:
Noi i-am zis ca s-a stricat olita. Si am scos-o din baie. A priceput.
Acum depinde de copil.
Iar afara a facut mai greu. L-am vazut ca ii vina sa faca (cred ca stii jocul de picioare) si l-am pus sa faca "ca baieteii". Nu a mers de fiecare data. Adica de vreo 3-4 ori s-a scapat pe el pentru ca nu il vedeam eu cand ii vine sa faca. Dar daca surprinzi momentul, posibil sa se abtina la inceput dar la un moment dat tot trebuie sa faca.
Bafta!