Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)
Raspunsuri - Pagina 8
tanamera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pianna Apropo de predatul stafetei intre odisei (care e pluralul???).Cand o sa se declanseze si la noi "potopul" eu cred ca o sa fiu ..... .Voi aproape toate o sa fiti inaintea mea, parca vad cum plang de una singura prin casa. *********** 23+ cu |
O sa plangi cu mine.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
kiti2205 spune:
Lora - a fost racita sau ceva? Ca lui Vladut cand i-au aparut, acum vreo 2 ani, mi-a zis dr ca de la sistemul imnunitar slabit in urma unei enterocolite.
Ionela - merci. Si eu sper sa rezolv repede. Tb apoi sa imi iau si niste sandale, plate, mai elegante, ca nu ma cocot pe tocuri nici cu mitraliera
Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui kiti2205 Lora - a fost racita sau ceva? Ca lui Vladut cand i-au aparut, acum vreo 2 ani, mi-a zis dr ca de la sistemul imnunitar slabit in urma unei enterocolite. Ionela - merci. Si eu sper sa rezolv repede. Tb apoi sa imi iau si niste sandale, plate, mai elegante, ca nu ma cocot pe tocuri nici cu mitraliera Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Kiti, nu, n-a fost racita, n-a avut nimic. I-au aparut asa, din senin. Posibil sa aiba vreo legatura cu varicela pe care a avut-o? Dar a trecut o luna si-o saptamana de-atunci, asa ca nu prea cred...
Lora, mami de Iustina si 31+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
citat din mesajul lui pianna Apropo de predatul stafetei intre odisei (care e pluralul???).Cand o sa se declanseze si la noi "potopul" eu cred ca o sa fiu ..... .Voi aproape toate o sa fiti inaintea mea, parca vad cum plang de una singura prin casa. *********** 23+ cu |
Da,noi cu burticile mai mici o sa citim povestile nasterilor de la fetele mai avansate si o sa ne apuce plansu si
Ana25+ Maia Elena
kiti2205 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Kiti, nu, n-a fost racita, n-a avut nimic. I-au aparut asa, din senin. Posibil sa aiba vreo legatura cu varicela pe care a avut-o? Dar a trecut o luna si-o saptamana de-atunci, asa ca nu prea cred... Lora, mami de Iustina si 31+ Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
NU cred, a trecut prea mult timp. Poate au aparut de la ceva ce a mancat, pur si simplu. Vreo cireasa nespalata sau de astea. Mi se mai intampla si mie, de obicei dupa ce dau iama prin copaci pe la bunica-mea, fara sa spal fructele.
Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006
histamina spune:
fetele,
azi nu exist.
ieir am terminat 45 d epagini,azi mai am dublu.trebuie s ainving birocratia.
ma enerveaza.sistemul birocratic ma scoate din minti.
trebuie un nr d epagini.eu am o gandire matematica.
trebuie sa pun notele nu stiu cum,chiar daca le arat regulamentele academiei romane, tot nu impresionez.
o iau razna.
azi, din nou brnaula.gata.ajunge 1 litru de apa baut in 3 zile, si ala cu noduri.
bebelinul a alergat pana la 2 si apoi d ela 5 dimineata.
mititelul, mi-e asa mila d eel. imi vine sa il pupacesc tot.
+28 saptamani
Buburuza_10 spune:
Bebecris, Cori, Chiciutza, Kiti, Crina, Ionela, Klarisse, Oramona, Mihaelka, va multumesc! Doamne cat de repede zboara timpul! Sa dea Dumnezeu sa ne tinem toate in brate puii sanatosi si frumosi prin sapt. 40!!!
Pianna, felicitari pt vestile bune de la eco!!!
Crinuta, stai linistita in pat si daca durerile astea continua suna-ti dr., poate e nevoie sa te vada mai devreme de vineri…
Raluca, Sara Maria suna ffffff bine! Frumoasa alegere!
Lora, multa bafta!!! Te asteptam cu cele mai bune vesti!!!
30+
summertime spune:
Vaaai, ce imi place numele Sara. De fapt vad ca mie imi plac numele cu "s" si "r" in componenta, parca dau asa personalitate.. Ca asa m-am entuziasmat si cand am vazut aici "Raisa"
Kiti, si eu merg la fel. Chiar ma enerveaza comentariile soacrei gen: ha ha, uite cum isi tine burta in fata. Cu tonul ala ca si cand as vrea eu sa scot in evidenta ceva, nu ca pur si simplu aia e pozitia pe care ti-o da sarcina.
Nici sotul nu prea ma crede ca nu e rasfat cand ma intorc cu greu in pat sau ii zic ca ma doare fundul si alte d'astea. I-am zis ca o sa vada el cum e cand o sa fie gravid
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 28 saptamani cu
office spune:
Buna dimineata fetelor! va invit la tort si sampanie (fara alcool) !astazi este randul meu sa intineresc!
Tot astazi schimbam si semnatura! 31+
Tina, cu(31+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
Klarisse spune:
Acum 2 seri am iesit in parc si era un targ de artizanat de unde am cumparat un sfesnic foarfte frumos pentru dormitor. La final domnul mi-a zis 'nastere usoara'..eram asa mandra ca deja se vede bine burtica, am mersul mai leganat si lumea reactioneaza.
De enervat ma enerveaza 'binevoitorii' care nu stiu sa zica decat 'sa vezi de acum incolo ce te ingrasi'..
Klarisse graviduta 25+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png