Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)
Raspunsuri - Pagina 4
bebecris26 spune:
neata,neata la burtici somnoroase. azi m-am trezit la 6, am papat un bol de fulgi de porumb cu lapte si acum ma uit la stiri. va invit sa beti o cafeluta cu mine (pentru un mic dejun mai consistent va las pe voi poate aveti idei mai bune). va pe toate, va urez o zi cat mai buna, bebelusi miscaciosi, befta celor care merg la eco si felicitari pentru semnaturici schimbate
cristina si bebe in burtica 25+sapt
bebecris26 spune:
fetelor ma ingrozesc de ce vad la stiri ca se intampla in tara cu inundatiile. e dezastru Doamne........
anna_ivan spune:
neatza burtici.
azi am o lene...mi-e greu si sa mananc..dar o sa ma chinui
azi schimbam si noi semnatura
va pupici pe burtici si va urez o zi cat mai buna
24+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata!
Va multumesc pt raspunsurile referitoare la salteaua pt patutul Sofiei. Opinia majoritara este pro salteluta de nuca de cocos, dar eu nu am gasit aici... O sa vad cum ma pot reorienta.
Felicitari tuturor mamicilor care si-au schimbat semnaturile! Doamne ajuta sa ne fie bine pana la 40 de saptamani!
Crina, special pt tine!
Intre timp am mai facut cateva achizitii: carucior Quinny si scaun de masina Maxi Cosi. Suntem f incantati de ele si speram sa ii placa si Sofiei! Zilele astea trebuie sa na hotaram si la mobila, nu de alta dar AMR 2 luni!
Va doresc o zi frumoasa si linistita!
30+
Buburuza_10 spune:
Ahhhhhh, am uitat sa mentionez ca ieri am schimbat prefixul!!! Wowwwwwwww, nu imi vine a crede!
30+
bebecris26 spune:
30+ buburuzule ce mari sunteti... incep emotiile, mai e putin.Doamne ajuta sa ajungeti cu bine la final
ana_25 spune:
Buna dimineata burtici!!
Felicitari fetelor care azi schimba semnatura! Sa dea DD sa avem bb-ei sanatosi!!
Ana25+ Maia Elena
oramona spune:
Buna dimineata, burticutelor!
La noi azi se anunta o zi calda. Si cum eu nu m-am plans de ploaie, o sa ma plang de caldura , pe care efectiv nu o suport, nici daca creste temperatura cu un grad, doua.
Am vazut ca nu ati papat prea mult azi, asa ca va mai invit eu la niste paine cu unt si cu dulceata de visine sau zmeura cu coacaze, alaturi de un pahar de lapte rece. Mai aveam niste salata de rosii, castraveti, ardei cu oua fierte , branza si putin muschi afumat.La urma bineinteles ca mai e si cafea.
Pofta buna si va
mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa