Prietene la bine si la greu - 28
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Buna ziua,fete dragi!
Am citit tot din urma,dar am si uitat cam tot....
Miany,cum ati sarbatorit? Ce mai face Davidelul nostru frumos?
Ralu,la cat esti de frumoasa,sunt sigura ca vei arata bine in orice rochie. L-am admirat pe grasunelul tau,e un dulce,ce mai! Traiasca sunculitele!
Ieri i-am aratat poze lui R cu voi,si e de aceeasi parere,esti o finete!
Tina,felicitari pt licenta!!!
Monis,superbe pozicile tale....La Iasi e soare,sper ca si la voi,sa va puteti bucura de aerul curat si peisajele superbe!
Cum mai papa Iuli?
Ionela,cand ne intoarcem din Grecia,tare as vrea sa fac cinste cu un suc,o pizza sau o praji(sau toate)
Dozz,sunt intru totul de acord cu tine! Daca avem si grija de noi,nu inseamna ca neglijam bebeii,din contra-putem crea mai multa armonie in familie...si ganditi-va,cand vor fi mai marisori,ce mandri vor fi de mamicile lor!
Eu imi amintesc cand eram micuta,cum ma uitam la mama cand se aranja inainte de a pleca la serviciu si visam sa ajung si eu frumoasa ca ea!
Lauriciu,sper ca ati absentat din motive de plimbari.Pup rechinasa dulce si frumoasa,ca ma topesc de dragul ei!
RamonaC,te invidiez ca te vei vedea cu bucurestencele,eu nu am fost in stare cand am fost la Buc(nu ma organizez prea bine).
Domi e baietel mare,ce mai! Si frumos de nu se poate,cred ca va fce prapad printre fete cand va fi mare.
Imi pare tare rau sa aud ca refuza laptele,sper sa fie doar o pasa proasta din cauza dintocilor
Aaa,multa bafta in discutiile cu Stefi...incercati sa discutati fara acuzatii,fara reprosuri.
Andre,felicitari pt micuta crestina si felicitari pt rochitica,absolut superba! Iti dai seama ce mandra va fi Chiara cand va fi mare si va vedea pozicile cu rochitica de botez facuta de mami?
Si tu arati super,ai un corp de invidiat,deci are cu cine semana Chiara atat de frumoasa!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Lumi, voi unde mergeti in Grecia? scuze daca ai mai spus
chiar ati fugit toate? ce-am zis asa de rau?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Lyly,chiar la Alex ma gandeam acum,cum statea el trist pe olita... Ce mai face,scumpul de el?
Mergem in Corfu,plecam pe 5,si astazi trebuie sa cumpar medicamente(just in case) si cremute de protectie solara.
Am ceva emotii,nu stiu cum va reactiona zbantuita mea in avion,cand va trebui sa stea numai intr-un loc.....plus oboseala pe care o va acumula,schimbarea mediului etc....dar e bine ca vom fi trei adulti cu ea,deci nu va duce dorul nimanui
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Lumi_Richard spune:
Ehheeiiii, a iesit putin soarele si toata lumea e la plimbari,cred!
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
vazut pozici cu Matei de Ralu si filmulete cu fundu-n sus si pe marginea canapelei (asa faceam si eu salturile, si picam mereu in cap, zice mama-d-aia, si-i spun ca d-aia am iesit asa desteapta ) iar mucosii de Gabitza sunt suuuuperbi!!!
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
Lumi, Alexul e bine, multu de intrebare, tot asteptam dintzocu nr 2, si cred ca vor iesi si ceilalti 2 de sus. a inceput sa se imprieteneasca si cu legumele, a prins viteza la busilat, vrea numai in picioare, rade mereu si ... cam atat (cra-cra)
EDIT: sa-mi spui si mie cum e in Corfu, caci e urmatoarea insula de pe lista
pozicile noastre
varsta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
lyly,multu de aprecierile la adresa mucosilor......de Alex ce sa mai spun...e un scump
cum a acceptat mamaliga cu branza si ou?ca ma gandeam sa le fac si eu asta... ingredientele le-ai blenduit sau le-ai pasatdin furculitasi amestecat? cred ca trebuie o masmaliguta mai moale ...
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 lyly,multu de aprecierile la adresa mucosilor......de Alex ce sa mai spun...e un scump cum a acceptat mamaliga cu branza si ou?ca ma gandeam sa le fac si eu asta... ingredientele le-ai blenduit sau le-ai pasatdin furculitasi amestecat? cred ca trebuie o masmaliguta mai moale ... |
nu i-a placut pentru ca nu le-am blenduit, le-am facut cu furculita. mamaliguta a fost moale, iaurt am pus mai mult, dar branza a avut cocoloase si se cam ineca cu ea
![](icon_smile_big.gif)
Lili, mami de
![](copilas.gif)
pozicile noastre
varsta noastra
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
buna fetili!
Licuriciu a lipsit motivat din motive naspa: am bagat iar o urgenta la spitalul din mangalia, rechinasa a vomat ca si data trecuta, din senin, dupa masa de legume, si nu se mai oprea. Am tras eu concluzia ca singurul aliment care era si in lista de data trecuta e galbenusul de ou(desi mai papase si inainte de datile cu voma..totusi tind sa cred ca e el de vina)
De la medicul de familie, ne-a trimis repejor la urgenta si de acolo am ajuns cu salvarea la spitalul judetean din Constanta, care e horror, daca vreodata aveti nevoie, sa nu intrati in el. Am ajuns cu salvarea, cu sirene, ca in filmele de groaza, rechinasa am tinut-o eu in brate tot drumul, mai voma inca galben. Ajunsesem cu prezumtie de meningita, desi nu avea febra, era doar foarte bleaga, fara prea multe reflexe, si doar voma. Cat am mers pe drum in ambulanta, a dormit , si cand am ajuns acolo copila mea se intindea bine mersi pe masa de consultatie de la urgenta pediatrie. Medicul de acolo mi-a si zis:'n-are nica doamna, v-au trimis la noi sa scape de caz'. Dar ne-a internat pt investigatii. Cica..am bagat azi un eco, si stomacelul si rinichii sunt ft bine, plamanii erau bine de data trecuta, deci fiimea nu a avut decat o indispozitie, sau scrie pe fisa dispepsie...
Am tras o spaima de numa, in masina noastra in drum spre spital de apatica ce era mi s-a parut ca nu mai respira, am inceput sa plang, acolo ne-a certat doctorita de serviciu ca ea nu ne trimite mai departe si ca de ce am indraznit sa ii dau galbenus fetei, ca vara nu e indicat..Pai iaurt nu(ca ne0au zis de data trecuta, acu galbenus nu....ce puii mei sa ii mai dau???)
In fine, a fost o experienta horror, spitalul din cta e jalnic, era un salon super infect, cu ingrasie, paturi de ziceam ca sunt la inchisoare, lenjerie super super patata si zdremtaita, jalniiic. Am dormit pe-o dunga langa fata, sa o pazesc mai mult sa nu cada, ca nu a fost somn, salon cu tantari, piscaturi..etc..Si am avut colege de salon o mamica cu o fetita frumoasa foc, dar bolnavioara de bronsiolita. Acum ma rog sa nu fi plecat si cu virusi de astia de acolo.
Azi la vizita de zi am rugat la propriu dr de garda sa ne dea drumul acasa ca nu mai rezistam.
Sa nu mai zic ca i-au spart toate venele fetei de la maini si picioare, si au chinuit-o jumatate de ora, a urlat fata de mi se rupea inima , nu m-au lasat sa stau cu ea, si i-au fixat branula pe capusor pana la urma. I-au bandajat jumatate de capusor cu leucoplast, direct pe parul ei..Sa va spun ca de nesimite ce sunt asistentele ne-au lasat sa ne chinuim singuri, noi parintii, sa ii scoatem leucoplastul din par??A mai plans rechinasa inca jumatate de ora sa ii scoatem branula, chinuita de noi parintii,care efectiv dezlipeam fir cu fir de par de pe leucoplastul ala nenorocit....
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
lylyana.ion spune:
of licuriciule ce ne povestesti acolo
pupam rechinasa chinuita de asistoantele rele
ii mai faceti tratament ceva? sau doar renuntati si la galbenus?
pozicile noastre
varsta noastra