Prietene la bine si la greu - 28

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna seara,fete.

sper ca sunteti bine toate si fulgusorii la fel..nu am citit nimik din urma...voiam sa va urez ( de pe acum ) w-e placut ,cu multa soare si buna dispozitie!!

noi mergem la munte ( la Sambata,langa Sibiu) si nu stiu daca voi putea intra in w-e...

va fara exceptie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Lidia, Dankutza sau mamici de mai multi copilasi, care e treaba cu vaccinul antirubeola dc vrei sa ai inca un bb? E bine/rau/discutabil sa fie facut? Cu cat timp inainte s-ar face?

Inainte de inseminare mi-a recomndat dr sa fac Rudivax (vaccin antirubelola), dar de nerabdare, i-am spus ca nu-l fac. Trebuie sa stau pe tusa 3 luni. Statusem vreo 5 ani jumate, aproape 6 si m-am calicit la 3 luni. Toata sracina am stat cu inima in chiloti, de frica sa nu iau ceva, pt ca lucrez cu copii. Dar, m-a ferit Dumnezeu.
Acum, eu as vrea sa-l fac pt a doua sarcina, dar nu stiu daca o sa-l fac. Ma gandesc ca sa fiu contagioasa vreo 2 saptamani si ... eu nu pot sa stau departe de Pinky asa de mult timp. Asta ma opreste sa-l fac.

Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Si eu inainte de FIV a trebuit sa fac vaccinul ptr. ca nu aveam anticorpi, dar nu am amanat decat 6 sapt. inceperea procedurii si cat a mai durat tratamentul de stimulare 2 sapt. asa ca pana la punctie am avut 8 sapt. Am inteles ca daca faci boala in sarcina este foarte periculos ptr. fat si de cele mai multe ori se recomanda intreruperea de sarcina.Dankutza la tine a fost riscant ca lucrai si cu copii care pot face mai usor decat noi. Bine ca nu a fost nimic

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Ca ar fii timpul sa cochetam cu olita, atunci cand stiu eu ca face kk. Pai el face de cele mai multe ori in timpul mesei, sa-i dau sa manance pe olita?

Si din categoria de "cra cra ma fac de ras" (categorie pe care o inaugurez acum), Zbuciumix nici acum nu face la olita. Spune caca, dupa ce si-a terminat treaba. Si are 2 ani jumate. Nu reusim inca sa scapam de pampers, desi am incercat cam orice. Am citit, ca ei renunta la pampers cand sunt ei pregatiti. Avem ceva reomndari de la o matusa, sa-i tragem vreo 2 la fundulet ca sa tina minte sa nu mai faca pe el, dar, na, pe cine il tine sufletul sa bata un omulet doar pt ca s-a cacalit pe el? Gata! M-am facut de ras!
Mie mi se pare mult prea repede, sa-l pui pe olita la varsta asta.

Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara,

Am reusit si eu sa mai intru pe aici.A inceput sotul munca azi, chiar de ziua lui :(.Cred ca acum o sa fiu si eu mai activa seara. In timpul zilei cat e Robert treaz nu mai pot face nimic.Vrea numai in picioare, nu cred ca o sa mearga de-abusilea pt ca atunci cand aterizeaza pe burta (din fundulet se arunca pe burta) incepe si plange, se ridica in manute si se uita la mina sa il intorc. Suntem tot fara dinti, legumele sunt yac, iar fructele le papa cu placere.

Am citit din urma dar nu imi aduc aminte foarte multe.
Andre sa iti traiasca mica crestina.A fost o printesica foarte frumoasa, iar tu waw ce slaba esti!!!Iti mai dau cateva kg si de la mine ca am in plus .

Lauriciu imi pare foarte rau ca a trebuit sa treceti prin minunatul spital judetean.Sper sa nu mai aveti probleme sa nu mai ajungeti pe acolo si sper ca Amalia sa uite repede cele intamplat.

Lavi ma bucur sa te vad .Imi pare rau de probeleme pe care le ai, aici dupa cum stii poti sa te mai descarci, si stii ca suntem alaturi de tine. Condoleante pt bunic.Si La multi ani pt sot!!

Cristina_boc multa sanatae tie si puiului.Ca si tine si eu sunt foarte recunoscatoare fetelor de aici care ne-au sfatuit si datorita lor alaptez si acum.

Simina imi pare rau de problemele financiare, mult succes in afacerea noua. Maya e foarte frumoasa, a crescut foarte mult de cand nu am mai vazut-o .

Lauriciule desi nu prea le am cu diversificarea zic eu ca laptele e baza pana la un an si daca nu vrea copilul legumele azi, incerci maine. Acum o sa iti raspunda fetele mai avizate.

Monis super pozele, ma bucur ca a venit si pe la voi soarele chiar daca a fost pt o scurta perioada de timp.

Ramo sper sa reusesti sa il faci pe Dominic sa pape iar lapte, sa fie o pasa proasta, poate e de la dintisori.

Raluci foare dulce e Bubu, cum a adormit mititelul in scaunul de masa!!

Tina eu daca vad ca iar a luat 400 g imi pun mainile in cap, bine noi suntem si cam grasi la 6 luni aveam 9600g.Si asa cum ziceau si fetele e cam aiurea programul si fainoasele sugerate de pediatra ta.Asa cum ai spus si tu zici ca ea si faci ca tine.

Dankutza off, sfaturi binevoitoare o sa tot primim.Cum sa bati un copil asa mic??Desi nu ma pricep la partea cu olita si eu zic ca atunci cand o sa fie copilul pregatit o sa renunte el la olita. Eu nu stiu cum o sa rezolv momentul in care Robert o sa inceapa sa puna mana peste tot pe unde ajunge si rudele binevoitoare sa nu ii dea peste manute.

Sper ca nu v-am plictisit de tot cu labarteala mea.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

buna dimineata,gagix!!!

cum puiul meu mi-a dat desteptarea la ora 6 ,iar eu nu am mai putut adormi ,iaca ma infiintez colea sa va ofer morning si cinstea de rigoare (daca tot n-am dat de baut de ziua mea ,s-o fac acu)..so poftiti la.. si tot ce vreti voi....fiul meu are 9 lunitzeee!!! ..doamne,cum zboara timpul!!..

p.s e a treia oara cand scriu mesajul...my computer has some problem

va si ma bag sa citesc din urma..sper sa reusesc sa si postez...i pup you,gascha!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza...

Hai ca dau si eu o de la Reghin...dupa atat de multa vreme@

In legatura cu dosarul meu.
Eu actele le-am depus la inceputul lunii februarie, impreuna cu cele de Alocatie, Trusou, Prima de Nastere. Mi-au verificat cele trei dosare, totul a fost in regula...Nu a lipsit nimic.
In aprilie am primit telefon de la Primarie, sa merg sa ridic banii de trusou si ei de la Prima de Nastere. Atunci am mers sa intreb cat mai dureaza pana imi intra banii de alocatie si indemnizatia...si mi s-a spus ca maxim o luna.In mai, dau mai intai un telefon la primarie si intreb ce se intampla cu banii...si imi spun ca sa nu ma ingrijorez ca banii vor intra cat de curand pe card...Vreau sa va zic ca butoanele bancomatelor cred ca s-au tocit la cat le-am butonat...am ajuns sa am pe card si minus 3 lei...la cate interogari de sold am facut. Pe la jumatatea lui mai, ma suna idioatele alea si imi spun , ca din pacate, o angajata mai neglijenta, care nu mai lucreaza in sistem, a ratacit o copie dupa cartea mea de identitate de la dosarul meu CIC si ca dosarul mi-a fost blocat. Nu va spun ce nervi am avut si ce a fost la gura mea...Am mers la Primarie, dupa ce am facut vreo 10 copii in prealabil, si le-am bagat alora sub nas...ca sa mi se spuna ca ele vor face toate demersurile sa urgenteze problema, ca a fost vina lor, dar ca trebuie sa inteleg ca a gresi e omeneste si ca nimeni nu a avut o astfel de intentie.(Nu mai zic ca eu le-am spus foarte frumos, ca in timp ce ele primesc salarii, si se ingrasa, tocindu-si fundurile pe scaunele alea, copilului meu ii lipsesc multe lucruri, pe care as putea sa i le cumpar cu banii aia de pe indemnizatie.) Scot de la ele rpomisiunea ca banii vor intra cat mai repede. Vine si luna iunie, pe cardul meu...nici un semn de bucurie...pana prin 14-15...nici nu mai stiu...cand am primit banii pe doua luni de alocatie...M-am bucurat tare mult, gandindu-ma ca vor intra in sfarsit si banii de CIC...dar ma gandesc ca daca au durat 5 luni, pana au venit cei de la alocatie...unde nu au fost probleme cu dosarul, cine stie cat va dura pana vor veni cei de la CIC! Am batut in ultimele doua saptamani zilnic drumul casa-primarie sa vad ce e de facut...le-am amenintat cu OPC, Protectia Copilului, Tribunal...Am sunat la Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale, unde mi s-a spus ca dosarele se solutioneaza doar in teritoriu,am sunat si am trimis mailuri la Agentia Judeteana...de unde mi s-a cerut CNP-ul titularului...si dupa ce am trimis CNP pe mail...primesc raspuns..cu NE CEREM SCUZE PENTRU INCONVENIENTE< DOSARUL DVS ESTE IN CURS DE SOLUTIONARE.VA RUGAM VERIFICATI ZILNIC CONTUL DVS.De la Primarie am primit note informative cu angajamente si tot felul de nebunii....

AM vorbit si cu un avocat, si pana la sf lui august nu imi intra banii ii actionez in judecata.Sotul a obtinut si o audienta la seful Agentiei Judetene pentru PS, pentru joia viitoare...sa vedem ce ne zice si de acolo.

CU privire la scaunul lui Rares...cateodata e apos, nu mereu...e mai moale decat de obicei si face mai des....si de culoare mai deschisa...tinand cont ca el facea de doua ori pe zi, dimineata si seara...si miroase mai altfel decat de obicei. Asta cam de marti!

Mergi la inceput

mai scriu repede un mesaj pana nu se inchide iar magaoaia...

felicit si ceilalti sarbatoriti ai zilei , Iuli de Monis si David de dana n. si le doresc tot ce-mi doresc pt. puiul meu!
Le imbratisez cu mare drag pe fetele cu probleme,Licurici,Lavi,Simina si celelalte fete (scz,daca mai sunt,dar nu ma duce capul acum)....va si va doresc multa sanatate si sa se rezolve cat mai rapid necazurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

LA MULTE LUNITE
David de Miany-9 luni
Iulian de Monis-8 luni
David de Dana N

Mergi la inceput

LAVI ma bucur sa te citesc..sper din tot sufletul sa nu ajungeti la faza cu avocatul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neatatuturor

lavi ai PM

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput