Prietene la bine si la greu - 28
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Lavi - la multi ani pt sot, important este ca voi sa va intelegeti si sa va iubiti
Cristina - imi pare rau de piticot pt indigestie si ma bucur ca alaptezi
Lasati fetelor ca trece ea criza, dam inainte nu avem ce face
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
Ce ma fac cu Rares care are diaree? E de la dinti, dar nu prea stiu ce sa ii dau sa manance...el prefera acum numai tzitzi si banana in rest ma refuza categoric cu orice!
Merci pentru solidaritate!
Va pup pe toate!
SimiNA...bafta cu afacerea...sa dewa DD sa mearga totul cum trebuie!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
buna seara
la noi a fost soare azi asa ca am umblat pe deal (unde m-am intalnit iar cu iepurele ), iar acum ploua
- nu de alta, dar ne era cam dor... adevarul e ca la soare aici nu prea poti sta ca te parlesti instantaneu...
Lavinia ai PM
Licurici imi pare rau ca ati ajuns iar la spital
sper sa am net pe seara sa bem ceva bun
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Lauriciu,ca in ilmele de groaza ce povestesti tu acolo,tare rau imi pare de saracuta recinasa,trebuie sa fi fost ingrozita,saracuta....bagati iubareala la greu,sa uite prin ce a trecut.
Imi pare asa de rau si pt voi,imi imaginez cat de ingroziti si speriati ati fost.
Despre sistemul sanitar,nu are rost sa mai zic nimic..... Sper din tot sufletul sa nu mai treaca saracuta recinasa prin asa cea
Cristinica,si la voi???? Offf,saracutul Andrei,mi se rupe inima... Imi pare rau si de tine ca ti-e rau,eu am trecut prin ceva naspa de tot(voma si diaree care nu se mai terminau,chiar daca stomacul era gol,dureri teribile,nu mai stiam pe ce lume sunt....nu am aflat niciodata ce a fost,dar am ajuns la urgente de vreo 4 ori).
Oricum,noi suntem adulti,e diferit...mai rezistam cat de cat,dar micutii???
Lavi,si voi cu probleme? La multi ani sotului!
Cum spunea si Raluci,important este sa va iubiti si sa va intelegeti voi,ca problemele celelalte se vor rezolva....
Rares are diaree???? Pai banana putin mai cruda e buna....dar trebuie sa incerci cu mucilagiu de orez(daca nu vrei sa sari direct la medicamente). Am trecut si noi printr-o faa de asta,inainte de revelion si,cu toate ca a mea abia manca laptele,a papat mucilagiu de orez,si i-a trecut burtica!
Daca vrei sa folosesti medicamente,iti recomand Smecta(dar mai bine suni doctorul/pediatrul vostru,ei sunt cei mai in masura sa te sfatuiasca)
Multa sanatate puiutilor scumpi!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
Salut!
Scriu pe scurt acum.
Laura, imi pare tare rau sa aud de ce a patit rechinasa. Eu cred ca nu e rau sa ii dai san, nu sunt de parere ca e ok sa o fortezi cu legumele. Pam, pam, normal. Multa sanatate! Si Cristinica, si voi? Of, e rau vara, virusi din astia peste tot... Sper sa va reveniti repede.
Lavi, multa putere si incearca sa fii optimista, o sa vina zile mai bune! iti trimit si un PM
Simina, ma bucur ca ai intrat putin pe forum, bafta cu afacerea si pupici fetitei, ce de face, e mare de acum!
Monis, si aici a fost soare azi, o zi perfecta! Si poimaine plecam...
Raluci, ce frumos e voinicul tau! Sunteti o familie tare frumoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
buna seara,dragelor.
oaia ratacita s-a intors.ieri nu mi-a mers netul si am fost la cumparaturi asa ca azi recuperez.
noi suntem ok.am fost cu geo azi la cantarit:are 7950gr.pedi nu e multumita ca a luat doar 400 gr intr-o luna jumate.
cica sa ii dau mai multe mese?!
la 08.30 ramane tzitzi
la 10.30 fructe(ii dau simple in continuare)+2 biscuiti+/- iaurt/branza
la 14.00 legume(si piure si supa)
la 17.00-18.00 legume / fructe cu branza (va primi in continuare cereale)
la 19.30-20.00 cereale (va primi in continuare tzitzi).
apoi somn
in fiecare zi vrea sa ii dau carne .va primi ca si pana acum:3-4 ori pe saptamana si atat.
iaurt de casa si branzica in fiecare zi.asta pare a fi ok.
tzitzi noaptea,intre mese daca cere si la trezirea de peste noapte.eu spun nu.seara la culcare va primi tot tzitzi.
pot sa ii introduc ficatul(o sa mai astept).la 8 luni pot sa ii dau galbenus de 2 ori pe saptamana cate un sfert
de la 9 luni de 2 ori pe saptamana cate o jumatate.
iar de la 1 an 1-2 oua pe saptamana.
la 8 luni ii bagam si kiwi,la 8 luni jumatate peste alb (calcan,stiuca,pastrav,salau)
la 10 luni jumate ananas din compot/fiert.
la 12 luni portocala.
la o conferinta de acum 2 ani li s-a spus ca iaurturile danone sunt special facute pentru copii.
cam atat cu
din categoria cra-cra :geo zice de trei zile ta-ta,da-da,ca-ca si ada .ultimul cand plecam de undeva sau undeva(de obicei eu ii zic haide.robabil asta inseamna).
a zis mam acum 2 luni vreo doua zile dar mama nu.il vrea pe tati ca nu e toata ziua cu el.sotul e incantat.se afla in al noualea cer.
recuperez si scriu. de
George-Stefan (15.11.09)
poze geo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
din spusele pediatrei:
-tre sa ii dau supa cu fidea sau orez
-sa ii dau gris
-sa ii fac pilaf.
-fainosul intra de la 6 luni:deci 2 biscuiti in fiecare zi,supa sa contina fainos,seara cereale.
parerea mea:asa o sa am un copil obez.zici ca pedi,faci ca tine. de
George-Stefan (15.11.09)
poze geo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
No seara buna. Am intrat s-o pup pe Licurici, of of prin ce-ati trecut! Da-i tu inainte cu tzitzi ca are ea timp de mancaruri de care-o fi toata viata.
Cuscri, cum a trecut noaptea? Ce face Domi?
Cristina, alapteaza linistita si daca ai diaree sau varsaturi, sa te speli bine pe maini inainte de alaptat si de manevrat bebe si e totul ok. Oricum se pare ca ai ce-o avut el deja, nu-i mai poti da iara lui inapoi.
Lavinia, of imi pare rau sa aud asa ceva, mama ei de indemnizatie, ce poate sa fie? Ameninta si tu cu politia, OPC-ul habar n-am sa-i bagi un pic in sperieti... Despre soacra .
Simina sa-ti traiasca ridicatoarea in picioare!
Raluci, fain Bubu, asa grasunel sa-l papi, cum adoarme in scaunel (Vlad mai facea dinastea, si noi l-am pozat) faine pozele si faine si comentariile tale. (mi-e o lene sa ma loghez, am scris aici nu mai las commenturi).
Am facut binisor din rochita, mai si maine ca mai sta soacra o zi . Sper s-o gat atunci si sa-i fac si posetuta, bratarica, cordeluta si alte alea.
Pupilici. Sa aveti o noapte frumoasa!Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Dankutza, am tot intrat pe fuga si am uitat sa te intreb: cand vii incoace la mare? ![]() Daca nu se vor suprapune perioadele noastre de concediu si nu reusim sa ne vedem, scrie-mi pe PM daca ai nevoie de ajutor cu limba bg, tradusul, orice informatie. ![]() |
Multumesc de ajutor.
![](japonez.gif)
Saptamana viitoare urmeaza sa ma duc la pasapoarte. Trebuie sa facem si pt noi (sunt expirate) si sa o trecem si pe Pinky.
Apropo, stiti cumva ce acte si cat trebuie sa platesc ca sa-mi fac pasaport si apoi sa o trec si pe Pinky pe el? In cate zile mi-l elibereaza? Mersi de raspuns.
![](floare.gif)
![](buggy.gif)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">
![](copilas.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
seara buna,
ma doare sufletul la povestile fetelor triste pe care le pup cu drag. Ii urez LA MULTI ANI fericiti lui Luci- sot de Lavi!
Lavi, m-am tot gandit la problema ta, cea cu indemnizatia si ce as fi facut eu in locul tau, in plus de ce ai facut tu, era sa ma duc la protectia consumatorului sa vad daca acolo se poate lasa o plangere in acest sens, in audienta la primar si la o televiziune locala- poate chiar si la nivel national (un mesaj disperat de ajutor).
sper insa ca sa se rezolva cat mai repede.
Cuscrela am avut o noapte alba. A tot plans si i-am dat apa. Daca incercam sa ii dau laptic, lua o gura, adormit si apoi il vomita imediat. L-am tinut mult in brate, la 4 azi noapte a ajuns mama si m-a mai ajutat si ea. Azi dimineata, din nou a refuzat laptele din biberon, dar cu lingurita a papat vreo 40-50 ml. Buni si aia ca era nemancat de ieri de la 16. Cred ca renunt cateva zile la biberon si ne chinuim cu linguritele, desi e greu si pt el dimineata la 6 sa il pun in scaunel sa ii dau cu lingurita, ca la ora aia el papa si imediat mai adormea 1-2 ore. Mi se pare modificat mirosul la kk si consistenta. E mai moale, dar nu diaree.
Cateva mamici mi-au zis ca refuza laptele ca ii dau eu prea mult (dimineata, la 16 si inainte de culcare). Cica la 8 luni is suficiente 2 mese de lapte pentru ei, dar bineinteles ca eu nu consider acelasi lucru.
M-as baga la o analiza la kk si la un eco la stomacel, dar parca vad ca daca incep iara cu investigatiile astea dau in altele si tot incerc sa ma abitn. sper sa fie o pasa proasta si la el. Il iubesc mult mult 2-3 zile , mai ales ca de ieri zice intr-una "papapappaapapapapa"(si eu tot zic ca am copil destept ca zile multe cuvinte: apa, papa(mancare), papa (la revedere), papa(tata)
).
Ah... daca tot papa banana incearca sa i-o dai mai cruda asa cum zicea si Lumi si poate reusesti totusi 2-3 gurite de mar copt.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi