Prietene la bine si la greu - 28

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Dragele mele,

Iata in cateva cuvinte istoria necazurilor mele din cele cateva saptamani de cand nu am mai intrat sa va povestesc nimic.

Cauza principala a tuturor necazurilor este de natura financiara. INCA NU AM PRIMIT INDEMNIZATIA!!!Nu mai stiu la cine sa apelez...pe cuvantul meu. Ma enerveaza ca desi am depus in acelasi loc atat dosarul pentru CIC cat si cel pentru alocatie...indemnizatia inca nu a sosit....
In fine....dupa cum v-am zis, ne-am mutat inapoi in apartamentul nostru...insa pentru a nu fi probleme am achitat si cheltuielile pe luna iunie acolo...sa nu avem discutii.

Asta s=a rezolvat, dar a aparut o alta problema...la una dintre nuntile din luna mai, soacra mea, ne-a imprumutat cu o parte din suma cu care am cinstit(adica ne-a dat vreo 600RON), pe care acum o cere cu insistenta. Il streseaza pe sotul meu cu banii aia de il omoara. Ma dispera, mai ales cand stiu ca nu sta in banii respectivi, si ca are de unde sa traiasca, fiindca ii merge foarte bine, si ma doare sufletul cand ma gandesc la sotul meu. Ca sa intelegeti, va spun doar ca mama lui a divortat de tatal lui(care intre timp a murit),s-a recasatorit, are un copil de 18 ani din cea de-a doua casatorie, pentru care face absolut orice-i-a luat masina de 15.000 de euro, i-a facut casa....in aceeasi curte cu ea, dar i-a facut casa separat, ii face toate mofturile, si la Luci(adica sotul meu) nu poate sa inteleaga faptul ca in momentul de fata nu are de unde sa ii dea. Abia ne descurcam cu banii lui, si alocatia lui Rares...cu mancare, intretinere, masina si strictul necesar pentru copil....Ieri a fost ziua de nastere a sotului meu, si nici macar nu a catadicsit sa vina intr-o vizita sa vada ce face...i-a dat doar un telefon sa ii spuna LA MULTI ANI. Nu va spun cat de dezamagit a fost saracul. Colac peste pupaza, in timpul asta a murit bunicul meu din partea tatalui...si din tot necazul, am mers pana la Bacau la inmormatare, pentru a fi alaturi de tatal meu...macar atat sa fac, tinand cont ca abia am reinodat relatia cu el...si in plus cred ca toata viata as fi avut pe constiinta faptul ca nu m-am dus sa il vad...

Nu mai stiu ce sa fac...sunt mereu stresata ca poate veni soacra-mea oricand sa urle la mine cu privire la indemnizatia aia nenorocita...pe mine ma face vinovata de toate...ca ii mananc viata lui Luci, ca sunt o intretinuta...Noroc ca e Rares sanatos si ca se dezvolta bine, ca daca mai avea si probleme de sanatate, Dumnezeu stie prin ce mai treceam. Alor mei nu le pot povesti prea multe, pentru ca s-ar ingrijora si au si ei destule necazuri ca sa ii mai incarc si pe ei.Au fost zile, cand va rog sa ma credeti am preferat sa nu ne luam noua paine ca sa ne ramana bani pentru Rares.

Iata deci cauza lipsei mele de aici...chiar nu mai stiu ce sa zic...si cum sa fac...zilnic sun la primarie, la agentia judeteana pentru prestatii sociale, la agentia nationala pentru prestatii sociale...nu mai am nici o idee ce si cum sa fac....

Stau si ma tot gandesc de unde sa iau bani si sa ii dau soacrei mele sa nu o mai aud....

Chiar povesteam intr-o seara cu Luci ca daca Doamne Fereste o sa se imbolnaveasca maica=sa, frate-so sigur nu o sa o ingrijeasca si daca ajunge pe mana mea, nu m-ar lasa sufletul sa nu am grija de ea, dar cred ca in fiecare zi i-as aminti prin cate m-a facut sa trec...

A..si inca ceva...e posibil ca datorita dintisorilor sa aiba copilul diaree??????

Stiu ca poate v-am plictisit...dar sunt foarte necajita...si nici sotului nu imi mai vine sa ii spun, ca si asa e saracul stresat destul, nu il mai impovarez si eu cu lamentarile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Lavi draga mea, tare rau in pare de problemele cu soacra, dar sfatul meu este sa nu mai pui la suflet, este oricum dureros ca trateaza copii diferit. tu trebuie sa ai grija de Rares, las-o pe ea, si spune-i si sotului sa nu se mai nelinisteasca cand o sa aveti ii veti da. ah de-as fi avut eu una ca ea

ma bucur ca ne-ai povestit, condoleante pt bunic

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare si de la noi,

Laura imi pare tare rau de voi. Din pacate si noi am trecut prin asa ceva duminica seara. Am fost plecati in weekend la cineva la tara si cand ne-am intors de acolo Andrei a inceput sa vomite. La prima varsatura nu prea am reactionat desi a fost destul de mult. Era vesel, radea, povestea. I-am facut baita, si dupa masa de laptic, a varsat tot, efectiv nu se mai oprea. Asa ca si eu fuga la spital. Mi-a spus ca este o indigestie, si sa ma astept si la diaree. I-au facut doar o injectie sa nu mai vomite si m-au trimis acasa. Mi-a mai spus sa ii dau sa pape rar si des: teoria spune o lingurita la 5 min.

Asa ca noaptea mi-am petrecut-o scotand si bagand sanul in gurita lui Andrei. Si asta nu e tot, pe cand am ajuns acasa am inceput si eu cu aceleasi stari: nu ma puteam misca de langa wc. Si uite asa am slabit si eu vreo 2 kile...

Am mai continuat si luni, dar acum suntem ok. Cica e ceva virus, ca pe la noi e plin pe la pediatrii de astfel de cazuri.

Insa acum nu mai vrea sa pape mai nimic. Azi nu a vrut fructe, legume vreo 20 ml, iar cereale am incercat acum si nimic. A papat un pic de san si acum doarme. A slabit si el in 2 zile cat a pus in ultima luna (vreo 200 g).

Apropo de asta, cand mamica are stari de voma si diaree e indicat sau nu sa alapteze?

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Raluci, sa stii ca am tot incercat sa ignor situatia, insa cateodata ma termina psihic...si ieri, chiar de ziua sotului, cand l-am vazut atat de dezamagit de faptul ca maica-sa nu a venit sa il imbratiseze macar de ziua lui chiar ca mi s-a rupt sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Ar mai fi de zis multe, sa vad daca ma lasa piticul, ca e tare sensibil la taste.

S-a discutat despre alaptat. Eu aici trebuie sa va multumesc voua, tuturor. Daca nu erati voi, un grup asa minunat, niste prietene minunate, probabil eu azi nu mai alaptam. De aici am citit despre realaptare, nici nu ma gandisem pe vremea aia la asa ceva, sau ca se poate. Cand Andrei a renuntat la san, toata lumea imi zicea ca gata, sa ma mulg si sa dau cat mai mult LM copilului: nimeni, dar nimeni: prietene, mamici, pediatra, dr de familie, nu mi-a zis sa incerc sa il pun iar la san, ca s-ar putea sa pape iar. De aici am aflat ca se poate. Si uite asa, la aproape 7 luni Andrei papa inca de la san. Mai nou aproape numai san.

Multi tuturor si un lan de .

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele!!!
Profit ca doarme fata sa trimit si eu un mesaj
In primul rand trebuie sa spun ca nu am mai citit de foooarte mult timp forumnul , asa ca nu pot spune nimic nimanui, sper ca sunt bine toti fulgusorii
O sa va zic cateva despre noi.
Nu am mai intrat de mult , din varii motive...lipsa de timp, lipsa de net, lipsa de chef de net!!!
Am inceput sa simt oboseala, fimea pe zi ce trece face chestii noi ceea ce o atrage , iar eu trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie.De exemplu, daca sta pe covor-pleaca si incepe sa traga de perdea , sau se duce pana la usa la intrare, sau la rotile caruciorului..etc, / daca este in premergator deschde sertare, roteste butoanele cuptorului..etc....si uite asa nu mai am moment de liniste!
Azi dimineata s-a ridicat in picioare in patut, deci o sa inceapa sa se ridice oriunde....si iar zic:...adio moment de liniste!
Are deja 4 dinti crescuti , care se vad cand rade, si inca 2 care acum 4 zile au spart
Este o mancacioasa, de nu se poate!!!..tot timpul ar manca!!
Mai este si cea mai ranjita!!

gata cu cra-cra
Despre noi....mmm..nu prea avem cu ce ne lauda, poate doar cu faptul ca n-am fost niciodata mai lefteri ca acum.......si sotul nu are de lucru momentan.....Am ajuns sa cumparam ca trebuie pt fata, si daca mai avem din ce mai mancam si noi
Am avut o idee sa-mi deschid o afacere, am vb cu sotul, mai trebuie sa fie si mama deacord sa vand masina mea (ca-i cumparata de ea) sa pot incepe ceea ce vreau sa fac!!...sa vedem.Nu spun mai multe acu,ca-s superstitioasa!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Offf Lavi cat te inteleg!!!...parca suntem la indigo!!.....si eu ma oftic ca , desi traim in aceeasi curte cu socramiu, nu m-a intrebat o data daca am bani de paine, dar se lauda zilnic ca nu l-a afectat criza pe el!!....in schimb spune, ca atata timp cat stam inaceeasi curte la fata nu o sa-i lipseasca nimic!!!....pana acum nu i-a lipsit nimic, pentru ca avem noi parintii grija asta, nu ca i-ar fi luat el ceva!

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Am pus si eu poze cu momentul ridicarii in picioare

Intre timp s-a trezit, a mancat si acum iesim afara!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Off, Lavi, imi dau seama cat iti e de greu! si noi ca si tine, ca si Simina , stam foarte prost la capitolul finante, da macar nu am o soacra ca a ta, din contra ,tot ne imprumutam de la ei, sa ne putem plati ratele lunare
Nu stiu ce sa zic cu indemnizatia aia, da chiar ma apuca si pe mine nervii cu ea.

Cine mai era de la Tg mures??nu e nimeni din fetele de pe aici cu ceva cunostinte sus puse acolo, sa o poata ajuta cu o pila ceva sa se rezolve dosaru??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Cristina,si noi patim greva foamei ca la voi!! De la primul episod de voma de saptamana trecuta abia mai papa legumele la pranz.. Atunci lumea mi-a zis sa nu o fortez si sa o las in ritmul ei, daca vrea bine, daca nu nu...Pai daca o las in ritmul ei nu mananca mai nimic..
Azi la spital doctorita mi-a zis ca daca refuza legumele, sa incerc peste o ora, sau mai tarziu, dar sa nu ii mai dau san in cazul in care nu papa legumele. Sa insist cu legumele pana le papa, ca altfel ea pune baza in san, si de aia nu o sa manance...Mie mi se pare totusi cam drastica masura asta

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput