Gasca de Constanta *115*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

happy, la cinema cu toata lumea? Adik cu noi?
Hahahaha, ma faci sa rad....pai noi trebuie sa vorbim, sa radem tare, zgomotos, sa facem glume, sa ne agitam.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Dana, nu vreau pe DVD, am si eu restul dvd-urilor aparute pe dvd, asta e cel nou. Dar eu vreau la cinema cu toata lumea

care cel nou???a aparut partea a 4-a???eu am 1,2 si 3

sa stii ca eu as merge...de la ce ora e????

Mergi la inceput

Mai..tu nu te cumintesti deloc...ba primesti avertismente, ba fugi la patiserie.E sti in perioada nefasta pentru fizicul tau.
Pup.

POZE

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

hai cuscra la "amurg" impreuna ...ca la "totul despre sex-2 " n-ati vrut

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

"happy,as merge, dar Sherck e prea mult ptr Luca.Iar eu am vazut toate seriile pe DVD"
Ai dreptate...

Mergi la inceput

la "totul despre sex" vreau, dar sa fie in sala si John alias Mrs Big in sala

POZE

Mergi la inceput

ma puteti gasi cu ruloul cu bezea (ador patiseria asta si nu va ganditi la prostii, va rog) in gura
Dana, filmul incepe sa ruleze de maine, si cum spuneam numai de la ora 20:00.
Pai o fi Shreck 4 ??!!
La ce cofetarie te duci Dana? Cu toate ca, eu ar trebui sa ma abtin, am 2 inghetate de azi dimineata la activ

Mergi la inceput

pai datoria de mama mi-o cere... comand tort pentru baiat si ma obliga sa gust din el- procedura standard, dor nu-l comand asa pe neve.... eu cu maselele puse simt mai greu gustul si trebuie cantitativ mai mult, ce sa fac..."ca de pofta, imi sar ochii de foame" vorba populara...si daca tot sunt la cofetarie, imi cumpar si prajitura care-mi place cel mai mult ca ajung rar pe acolo, spre deloc !!!tine cont

mi se trage ca am facut liceul la m.eminescu, apropo a mai terminat cineva acolo? -eu 90-94...si aveam in curtea liceului un chiosc de unde cumparam una alta ...doar la patiseria spitalului mare mai gasesc produse de atunci, respectiv rulouri cu bezea, batoane, alea de patiserie-trigoane si imi scapa....

Mergi la inceput

Happy as incerca la giorginio si la silvian

vreau sa-i comand un tort lui Tibi...eu ma feresc de cofetarii rau de tot...mai ales de patiserii, ca alea imi plac..cu prajiturile nu prea, spre deloc

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

"la "totul despre sex" vreau, dar sa fie in sala si John alias Mrs Big in sala "- Crezi ca mai apucai tu sa te uiti la film??
Eu fug de la servici mai repede , trebuie sa ajung in real, am incercat si aseara , dar am facut 2ore jumate de la Eforie Nord pina la Selgros, si m-am lasat pagubasa, se pare ca fusese un accident pe pod la Agigea. Mai incerc azi ! Asa ca as fi in Constanta pe la 16:00.
As merge si eu la Amurg, dar as pica ca musca in lapte, ca nu am vazut celelalte parti .

Mergi la inceput