Gasca de Constanta *115*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Lali...
las ca fac eu cinste, ca am motiv

Mergi la inceput

Hai sa dezvalui motivul zilei ...acum 3 ani, in dimineata de 7 iulie, l-am nascut pe Tiberiu, zis si Tibi si Bibi, prin cezariana, la mangalia, efectuata de dr. zaher, scor apgar 10...sunt asa de emotionata...mai ales ca nu este acum acasa si mi-e dor de el si de Tiana...de amandoi.

masa si dansul pe 14.07.2010, nu am hotarat inca locatia...sa vad unde-i place baiatului

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

La multi ani Tiberiu-Andrei !!!! mami lui, Dianamaria , sper ca mai scrii pe aici...sau macar citesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La mult iani puiului tau Dana,sa creasca mare,frumos si mai ales sanatos.
E ubantui de una singura pe aici pentru ca uit mereu ca si Cappucino-ul are cafea in el ,si imi place gustul,si beau,si nu dorm toata noaptea,si imi e raaau, si trenur si ma ia mama naibi daca mai beau . O sa imi repet mereu : capucino are cafea, nu mai bea ca faci buba" ,poate imi intra in cap. Si cat am oscilat intre scuri ca pana la urma tot de asta am ales ..si am o energieee,de aia cum avea veverita aia din "over the edge",de batzaia tot timpul .
Mai,eu nu mai vin insotita in veci la intalniri...vin doar cu famelia mea,ca atunci cand mai aduc pe cineva parca stau pe ace...daca nu se plac cu cei pe care ii gasesc acolo,daca nu le convine nu stiu e ,asa mai bine merg doar eu,ca mie imi place de voi . Nu zic ca lor nu le-a placut,doar ca parca mi se parea ca se tot grabeau,si mie asa imi place sa stau la taclaleee

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Dana nici tu nu dormi ?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani(Bibi) flacau de Dana!
La multi ani flacau de diana!

Sa incep cu inceputul

• multumim de pentru aprecieri,mai ales cele pentru Donu'(care ma fac cea mai happy)

• a fost o seara fff reusita si relaxanta

• Bogdan s-a trezit intreband azi mergem la "pletini"lui la "balti"(barci) deci Alina era normal sa fie cu marinarinu???

• am intrat prima data in cada avea Donu' la nisip si-n chiloti,

• Isabella era ff obosita...dar au mancat ambii,Donu' a adormit instant ea s-a chinuit putin dar si acum doarme

• sper sa mai putem repeta

• Tanianu o sa uit

Nasa bafta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Lali, Dodo- multumesc de urari...

Cuscro...m-am trezit de la 5, te-am intrecut in dimineata asta

Mergi la inceput

Buna dimineatza! vrea careva? CA eu nu mai vreau in viata mea nimic ce are cafea in compozitie... Am adormit la 3 ,prima ora am dormit iepureste ca am auzit fiecare latrat de caine de pe strada, fiecare masina trecuta. Cand am adormit si eu bine,a inceput sa smiorcaie Paul,sa se fataie prin pat,sa se foiasca.Asa ca eu snt chiauna. Dar recuperez eu ,trimit copiii la plimbare in parc si eu bag somn .De ce ai fost asa matinala Dana?
Dodo ,ai doi copii foarte frumosi si sociabili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata tuturor! Eu sunt deja la servici.
Tin sa va multumesc pentru o dupa-amiaza superrrr, chiar daca noi am stat doar 2 ore, dar deja gaza se maraia ca nu e destul de "atractiva" pentru baieti.. asa ca...si aveam drum lung pina acasa. Oricum exact cind am ajuns in fata casei la Eforie,a inceput o furtuna strasnica.
La multi ani Dana pentru puiutul tau!
Ma bucur tare mult ca v-am cunoscut pe toate, eu una m-am simtit super bine!
Abia astept o data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Cuscroooooooooo, sa te pupe mama de harnicuta!
Eu sunt convinsa ca acum dormi, te-ai trezit tu la 5, nu aveai somn sau te-ai bagat langa cuscru'?
Va doresc o zi frumoasa, cald este .....ma duc sa beau o cafea.
Revin.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput