Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

LA MULTI ANI!!!!!! PETRU, PAVEL si toate derivatele lor.
Nominalizez doar PETRUS de mami25_7, PETRU de Greenfrong.


Roxana esti mortala cu nunta. Cat despre greutatea Sofiei, ai dreptate, este in grafic.

Michelle e super Andrei. Efectiv are o freza de mare clasa, iar mutritele pe care le face sunt de neuitat

Mihaelagrosan .Nu stiu ce sfat sa-ti dau. Am avut la Sofia o chestie in prima noapte dupa nastere cand imi era frica de ceva, nu stiu ce, voiam sa ma ridic, aveam impresia ca daca stau culcata o sa mor sau stiu eu ce. Noroc ca a fost fatuca de servici cu mine si n-am lasat_o nici pe ea sa doarma. Noroc ca a trecut repede si singurica deci nu stiu ce sa-ti spun. Doar ca-ti doresc sa treaca si la tine nepoftita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Vladimireascu, Mihaela, multumeasc. Fug asi eu la saomn, asa maresac productia.
Aas vrea asa ii dau deocamdata LP mulas de la mine. nu ma gindeasc asa renunt. SAunt foarte fericita ca am reuasit pina acum asi aas mai dori macar pina la 5 luni. Premiasele nu erau deloc imbucuratoare aasa ca poentru mine e o mare realizare alptatul direct de la sain.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David


L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

FETELE, am 2 intrebari
- spuneti-mi si mie, cele ce ati facut cezariana, ce anume v-a facut la controlul de 6 saptamani...(ca eu am fost inainte ca aveam ceva problema- mai mult de creier, si acum nu stiu daca sa sun sa ma mai duc la inca un control)

- si a 2-a, mie mi se dezumfla balonul cu heliu...cat va tine pe voi?, ca sa stiu daca sa merg sa ii iau altul, ca tare mult ii mai place!
Va dorim o zi buna!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

erina foarte frumosi copii si pozele interesant facute!
daca pleci singura atunci trebuie obisnuit cu biberonul si insistat

mihaela eu am stresul asta cand sunt singura noaptea , nu pot dormi si ajung intr.o stare groaznica de oboseala
cand a fost leo plecat o saptamana, chiar daca au dormit astia mici eu nu putea de frica si in ultima zi pana sa vina, am adormit de oboseala si visam ca am plecat undeva si plange silvana si ma intorceam acasa cu ea, pana nu am ajuns acasa in vis nu s.a potolit, m.am trezit si ea de fapt plangea pe bune langa mine in pat dar nu o auzeam de oboseala si stres...

vladi stiu si eu liftul, cand am plecat din otopeni ni l.au indicat sa coboram cu el, dar ina spunea de autobuzul luat de la avion versus burduf....

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina
Este genul nediplomat caruia daca nu-i convine ceva reactioneaza prompt si destul de agresiv.


Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/


exact asa sunt eu!
imi pare bine ca ai prins.o in toane bune

ioanact dragut dansul pinguinilor dar de ce.i zice asa?:)

alexandra pe mine m.a tinut vreo saptamana cred balonul, n.am mai luat altul ca si cu el si fara el sta cuminte la ea in scoica sau carucior si cand ii e somn adoarme

ieri seara in centrul comercial era in carucior, si am lasat.o fara s.o leg cu centuri si n.a avut treaba , a stat si a privit pana a adormit, o deranjeau centurile , de fapt buretele ala cu care sunt invelite, asa ca azi le.am scos, nu stiu de ce nu mi.a dat prin cap mai demult, pt ca si la ivan erau tare enervante!
m.am riscat cu ea in carucior fara centuri, nu de alta dar eu cand vad vreo rufa in magazin de departe accelerez si nu ma uit peste ce sau cine dau :))) si daca saltam ceva putea sa cada

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani Petru de Silvia

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:


FETELOR AM SI EU O INTREBARE pt cele carora le-a venit decizia.
Eu am optat sa-mi intre banii pe card, in cont si in decizie scrie ca plata se face prin mandat postal. Pai dc scrie asa? la voi cum scrie in decizie? Am dat si extras de cont.


ALINA- cand plecati a Timisoara? o sa vedeti ca e tare frumos, mai ales in parcul botanic si parcul rozelor.


Eu am ramas cu un pachet de papmersi neinceputi nr 3, ca baiatul e grasan la bulane si trebuie sa-i pun nr 4.



ANDRA- parca tu ziceai ca a inceput al tau se se trezeasca noaptea?Si pe al meu l-a apucat de cand au fost caldurie alea nasoale, inainte dormea de seara pana dim de la o luna jum..Sper sa-i revina repede la prog asta.


Ma duc sa fac putin curat, apoi plecam la ziua unui var.

Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010

AM SI EU COLAC:
http://family.webshots.com/photo/2252883460105762323FxSIwC



POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MIHAELA - Eu stiu ca, desi alaptezi poti lua un tratament potrivit situatiei tale daca te-ai duce la un medic specialist si i-ai insira simptomele. Mai stiu ca nu prea e bine sa le tratezi empiric si nici sa le lasi in plata lor gandindu-te ca vor trece de la sine, cu atat mai mult daca ai antecedente.
Depresia post partum este o boala ca oricare alta care se trateaza si in sarcina si in alaptare si nu rebuie sa ii dai mai mare importanta decat o are.

Apoi, terapia prin comunicare este foarte benefica. Poti merge, in caz ca ai timp, la un psihoterapeut. Stiu cu siguranta ca ti-ar face bine si te-ar invata cum sa te intelegi si cum sa abordezi anumite aspecte pe care acuma nu le stapanesti legate de tine. (Nu-s americanii nebuni ca apeleaza la psihologi aproape pentru orice problema), dar macar suportul unor prietene sau persoane cu care sa te simti bine sa ai in momentele astea.

Daca ai pe cine te baza fa-o fara remuscari si incearca sa-ti pese cat mai putin de cat de incomoda crezi ca esti in perioada asta pentru ceilalti si de ce vor zice despre tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Oi fi tu spontana si nediplomata cand te enervezi, dar tot depinde de reactia pe care o ai.
Maica-mea e taur ca zodie (nu ca e litera de lege pentru mine zodia la o persoana) si e mai mult decat capoasa in ideile pe care si le face. Nici alte variante sau explicatii nu accepta, in ideea in care poate intelege ceva gresit si tu (cel vinovat) incerci sa te disculpi. Nu, ea va avea intotdeauna dreptate si daca pare ca cedeaza o face din "generozitate", dar tot la ideea ei ramane.
Este extrem de rigida si nu se adapteaza la nimic.
Si lucrul asta ne distanteaza la un moment dat, ca eu nu pot face numai ca ea. N-am cum si daca as vrea sa-i fac pe plac, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LALEXANDRA - Eu inca n-am ajuns la doctor, la control, dar nu cred ca in afara de un control pe masa sau de o colposcopie (si aici difera de la un medic la altul) sa-ti faca ceva. Apoi, daca ai tu intrebari sau te stii cu unele probleme discutati despre ele si despre metoda contraceptiva pe care vrei s-o folosesti, eventual.

Mergi la inceput