Final de odisee! Flori de liliac mai-iun'10-100
Raspunsuri - Pagina 8
Madamar spune:
Salutari si de la noi, cu un crestin in plus in familie!
Nu am reusit nici sa citesc, nici sa descarc poze. Citesc. revin si poate postam si ceva pozici. am avut numai botezul, petrecerea urmind sa o facem in august, pe 20. de ce nu acum? pentru a ne mai regla cu somnul si noi... ca suntem ink varza.
suntem inca restanti cu povestea nasterii, banala si speciala totodata, dar va pot povesti despre botez ca a fost special, in sensul in care Mateo a fost atit de cuminte si dragalas - a tipat numai cind s-a vazut aruncat in apa, insa s-a lasat potolit imediat dragul de el!
coincidenta sau nu, seara trecuta a dormit prima repriza de 5 ore si jumatate - k nu-mi venea sa cred ca e lumina si el nu s-a mai trezit peste noapte... sa ii tina DD obiceiul!
va pupic fetele dragi - si trec la recuperat! sper sa reusesc, daca micutul meu ma lasa!
Marlena (Mary) mamica lui
Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
cris_09 spune:
Seara buna
Un mesaj macar sa mai apuc si eu sa scriu la odisee![]()
Va multumesc tuturor ca mi-ati fost alaturi in momente atat de importante...deja mi-e dor de burtica si de emotiile dinaintea ecografiilor,si de incurajarile voastre,si de tensiunile shoppingului pentru bebelusi

Cea mai mare bucurie a mea este ca nu am avut nici una probleme grave si am parcurs aceasta odisee triumfatoare,si sanatoase cu puiuti minunati
As fi vrut sa scriu mai mult,dar sunt pe fuga...Va pup "burtici"
Ne "vedem" la 365 de zile din viata unei minuni
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
maitreyi spune:
mi-am permis sa copii aici mesajul colegei de la pepenasi. asadar:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SunSmile A nascuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut! Riana a venit pe lume la 20.20, are 3,500 kg si seamana leit cu Clara! Sunt bine amandoua! ![]() Iuuuuhuuuuu, prima printesa intre atatia albastrei!!! Bun venit Riana! Dana, Cristi, sa va traiasca fetele superbe! ![]() ![]() Mamica unui MIRACOL 2+ Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá |
Flicitari Dana! sa fie sanatoasa si voioasa, sa creasca mare alaturi de surioara cea mare, iar voi cu totii sa fiti zambitori o viata!
-----
Mami de
roza +
27 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
cris_09 spune:

FELICITARI DANA

Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
taty_ana spune:
artu ce frumooos,mi-au dat lacrimile nu-mi vine sa cred ca au trecut 9luni alaturi de voi, fete dragi...am trecut impreuna prin momente frumoase si mai putin frumoase cu multe griji si bucurii si acum,nu-mi vine sa cred, ne tinem comorile in brate
si predam stafeta
cuvintele sunt de prisos dar vreau sa va multumesc ca....existati

nana astazi am incercat metoda dormitului si leganatului in scoica si vad ca functioneaza, de obicei la ora asta avea program de vizionat peretii si urlat daca cumva indrazneam sa o asez in patutz...acuma doarme in scoica,nici baie nu i-am mai facut,o las sa doarma...sa vedem dupa ce se trezeste sa pape daca mai doarme
si....pentru ultima burtica HAI DANA!!!!

http://emma-antonia.weebly.com/
nikolett2445 spune:
felicitari Dana!

bine ai venit pe lume bb mic
sa ne auzim cu bine maine,

NIKOL
cu ANTONIA MARIA
(06 MAI 2010) si DAVID

(15 MAI 2006)
Onana spune:
Hei, salutare din nou!
Si tot pe fuga
...
Multumim Artu
pt asa un bilant frumos al odiseei noastre !
Si multumesc voua, tuturor fetelor pentru tot ce am trait si impartasit aici, impreuna. Multe 

de la noi.
As avea si eu 2 intrebari: la controlul de la 2 luni (de marti) dr mi-a zis ca aude un suflu sistolic la inimioara lui Tudor, dar ca o sa dispara de la sine, probabil. Mai are cineva asa?
Si a 2-a: Tudor are fontanela ff mica, aproape punctiforma si cica se va inchide curand (ceea ce cred ca nu-i ok) insa tot 2 pic/zi de Vigantol mi-a zis sa-i dau, o fi ok??
Cred ca o sa postez intrebarile si in noua noastra casa, nu prea mai e timp si loc de raspuns aici, nu??
Nu stiu ce as mai putea sa spun acum, sunt emotionata pt ca ia sfarsit odiseea noastra, ma bucur din suflet ca avem cu toate bebei sanatosi si frumosi si sa ne vedem cu bine la scutece!
Va
pe toate cu drag!
taty_ana spune:
ups, pana am scris eu mesajul a nascut Dana![]()
Felicitari Dana,sa-ti traiasca bebitza sa fie sanatoasa si papacioasa!!!
gata suntem toate in formatie completa pregatite cu bagajele la usa![]()
http://emma-antonia.weebly.com/
arturicii spune:
asa e, Tatyana, is facute bagajele;
insa mai stam aici o ora si un pic apoi incuiem![]()
mesajele-s gata, la fel si casuta noua; un Click si ne lansam!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina