**Capsunele-n 2007(123)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 4
madaiulia spune:
Liviana, chiquitita, Carla multumesc pentru urari.
Eu sunt pe ultima suta cu pregatirile pentru mare. Nu stiu cum reusesc, dar mereu las totul pe ultimul moment. Si ma trezesc ca imi lipseste cate ceva. Anul trecut am plecat fara trusa cu pasta de dinti, periute, trusa de ras a sotului..., a trebuit sa cumparam totul de acolo.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
doxinu spune:
madaiulia LA MULTI ANI,sanatate si tot ce-ti doresti
Unde meregeti la mare?Io imi fac listuta cu tot ce trebuie sa pun in geanta si in timp ce pun tai dupa listuta.Concediu placut!
Mihaela super concediu,pozele sunt superbe si se vede ca voia buna nu a lipsit
Este cineva care pleaca in august la mare la Eforie Nord?Noi mergem
arcadia spune:
Bine ai venit Elias Andrei!
Ckristina, refacere rapida, laptic mult si bebe necolicos
Liviana, ti-ai ascuns pozele de la mareeeee..trimte-mi si mie link pe pm ca abia astept sa le vad
Ce ziceti, fetelor, de o intalnire de capsunele?
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
madaiulia spune:
Doxinu multumesc! La Eforie Nord mergem si noi, dar plecam maine.
Am avut o presimtire ca ceva nu va fi in ordine . Avem ceva probleme cu actele masinii si trebuie sa stam sa le rezolvam maine. Sper sa fie ok si sa plecam pana la pranz.
Uitasem, Mica super pozele de la mare! Si LA MULTI ANI pt sambata!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
alynta27 spune:
Madaiulia la multi ani! Sa te bucuri alaturi de cei dragi! Concediu placut! Lasa ca va fi bine si cu actele! Incet, cu calm se aseaza toate! Deci nu te serbezi azi ci la mare?!
Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chiquitita spune:
Mica, v-am vazut pozele, ce mamica sexy esti! Si ce gasca mare, si eu sunt curioasa cum va sincronizati.
Didi, ai dreptate, auzi de atatea nenorociri care nu se mai intampla. Cei de la TV te si sperie. Vazusem mai demult o emisiune pe Discovery si aratau ca si acum muuulti ani erau fenomene meteo extreme. Nenea ala care vorbea explica ca la intervale regulate, planeta incearca sa se reechilibreze, si au loc anumite fenomene carea r fi normale. Nu mai stiu exact sa spun cu cuvintele lui, insa asta era ideea. Asta nu inseamna ca nu e un semnal de alarma, si eu dau fata cu creme, nu o las in soare puternic etc. Nu mai e soarele de altadata. Taiem copacii in disperare, poluam la maxim etc. Cum sa faci sa ii operesti pe altii insa?
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
alinuk spune:
fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul comun
in numele meu si al copiilor
va multumesc din suflet!
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
vas spune:
Doxinu, EUUUUUUUU. De pe 4 august pe 14 sunt la Eforie !!!!
Hai poate ne vedem....noi o sa facem plaja in zona Debarcader.
Madaiulia........ LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
5+
bebelicu
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vas Doxinu, EUUUUUUUU. De pe 4 august pe 14 sunt la Eforie !!!! Hai poate ne vedem....noi o sa facem plaja in zona Debarcader. Madaiulia........ LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!! Andreea , mamica Elizei poze 13.05.2007 poze2 5+ bebelicu |
PAi noia jungem abia pe 23august,tare mi-ar fi placut
DidiAlex spune:
Mica, La multi ani!!! cu sanatate si noroc
ieri m-am gandit la tine, nah tu esti 0307, Gata pregatirile de barca?
Vad ca iar ati disparut..la primul val..ntz ntz..
Madalina, am patit si io de multe ori asa, mereu uitam ceva. Asa ca fac lista. si trec inclusiv pasta de dinti pe ea. si anul asta nu am uitat nik. si pt un picnic imi fac lista. Initital ziceam ca-s comoda, nu fac lista pan am cumparat si io diverse chestii si e mult mai ieftin asa. de obicei le fac cand sunt in tramvai, sau sunt in asteptare..si oricum pierd timpul.
Noi suntem intre meciuri, si aseara am aflat ca mai e inca o burtica in zona. Am trei pana acu, ianuarie, februarie, februarie 2011.
VAs, iti scriu un PM?