Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

matiz
"calm, mami, calm" ....

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Danaint, felicitari pentru brida lipsa! Sa nu mai aveti probleme de-astea pana la termen!

Geniusamb, felicitari pentru eco!

Lilielena, bine ai venit! Se mareste grupul...

Beatrice, Allexia, eu as avea ajutor doar (eventual) de la soacra (mama nu mai e de multi ani ), dar ma voi lipsi de el, ca e mai bine si mai sanatos, mai ales ca bb vine iarna, mai e un pic si vin sarbatorile si ... uite-asa stam noi mai bine singurei.

Ramonik, La multi Ani!, sa ai un bebe sanatos si voinic si la termen!

Allexxia, si voua La Multi Ani impreuna!, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilielena spune:

Fetelor ,ce mult as vrea si eu sa stau acasa ,nu mai pot ,mi-a amortit fundul pe scaun la birou,abia astept concediul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

matiz super tare faza cu fiul tau, chiar asa iti zice?
mi-l si inchipui, cum sunt copii cand iau moaca aia de oameni seriosi, sunt asa de dulci ....

21+

Da asa zice simai face si miscari de alea ca la yoga cand te concetrezi pt relaxare si zici oooommmmm.....

Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 21+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Citat:

Da asa zice simai face si miscari de alea ca la yoga cand te concetrezi pt relaxare si zici oooommmmm.....

super tare, abea astept si eu sa-mi vad fetita ce minunatii asa imi face si ea ....
cred ca e un sentiment superb

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Este.Pai asta este recompensa noastrapt cat ne chinuim cu ei pana iiaducem pelume si dupa...Pt mine,cand sunt necajita prezentalui e ca un balsam ,si toate "nebuniile" care le face si le zice ma fac sa uit tot greul si sa o astept si pe bb-la sa vad ce nazdravanii imi va face si ea.

Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 21+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Am reusit sa va prind din urma si acum va scriu din patuc, unde mi-am impus sa stau cuminte macar 2 ore.

Soacre... pai merita un subiect separat. Eu cu a mea, nici nu imi este soacra pentru ca nu vreau sa ma marit, nici nu ma iubesc nici nu ma urasc, mai degraba ne ignoram. O admir pentru ca si-a crescut frumos copii dar altfel nu avem nimic in comun. A incercat pe la inceputuri sa se bage intre noi cu intrigi si telenovele dar a linistit-o propriul fiu.

Si acum la subiect . Alexxia o sa gasesti tu un mod diplomat de a o face sa inteleaga ca anumite obiceiuri (infasat, caciula vara, 30C in camera etc) nu sunt recomandate de medic (ca sa nu fie vina ta ) si incet incet va accepta. E greu si daca ai avut probleme pana acum cu ea e mai rau. O sa vezi ca sarcina si copilul iti dau o forta ciudata sa infrunti pe oricine pentru binele puiutului, cred ca merge si la soacre.

Ratusca, cumintica in pat acum. Mi-a ajuns pe ziua de azi. Nici sa cobor sa pap nu am chef. Cel mai tare ma supara ca nu mai simt bebele la fel de cand stau pe scaun 5 ore

Ramonik,

Lilielena, bine ai venit!!! Sarcina usoara, bebe sanatos si la termen!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

nu-mi mai gasesc pozitia...ma dor partile de atata stat si pe spate nu prea pot sta pluc ca dr a zis sa evit sa stau mult pe spate

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

dar de socrii nu spuneti nimik?
ca la mine socrul e problema , bine ca e la 400 km distanta
iar m-a palit un somn la servici parac mi-a dat cineva cu bata in cap si mai am 2 ore pana la plecare :(

de meniuri , ceva... ce mai mancati bun?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

heidy zici ca sotul va face curs de puericultura si ii vor da 10z in plus de concediu. Unde il faceti? E cel gratis de la Filantropia?

sugubina +16

Mergi la inceput