Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

matiz merci pentru incurajari ....
felicitari pentru fetita, te-am trecut in lista

nu stau cu noi socrii dar din pacate stam in apartamentul lor si mai intai sa-i spun ei ceva trebuie sa discut cu sotul, caci si aici este o problema, ca el este foarte apropiat de parinti si chiar daca mi-a luat partea de cele mai multe ori nu vrea totusi sa avem certuri ....
este complicat la capitolul asta, chiar nu stiu cum voi face

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

puteti incepe de pe-acum sa-i obisnuiti pe cunoscuti cu ideea ca primele 2-3 sapt o sa fiti prea obositi de vizite, ca sa nu existe discutii atunci. iar de sfaturi invechite... nervi de otzel ca ele or sa se tina lantz. daca va uitati si acum sunt pe strada multi copii cu caciula pe cap la 30 de grade... mania cu trasul curentului inca traieste si ea bine-merci desi e tampenie.

Mami de (28.10.2008) si bb2 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

heidy felicitari pentru baietel, ti-am pus caruciorul in listuta

legat de neamuri si de cum ne vom simti cu ele dupa nastere ....
si eu cred ca o sa ma probleme, deja am auzit-o pe socra mea ca-mi zicea sa-mi infas copilul, ceea ce eu nu vreau ....
deci daca inca nu s-a nascut si deja imi spune ce sa fac si nici macar nu ma intreaba ci imi spune, ba chiar ca o sa-mi aduca ea fase este clar ...

21+

Merci allexxia_m

Eu sunt linistita in privinta mame si soacre . Mama ne-a trimis la bunica (pe mine si pe sora mea) cred ca din prima luna, e comoda si nu cred ca ar veni in Bucuresti sa ma ajute nici daca o rog, dar din propie initiativa.
In ceea ce priveste soacra, eu am sa nasc la inceput de decembrie, sotul o sa isi ia cele 5 zile legale + 10 pt cursul de puericultura, poate isi mai ia ceva zile de concediu si trecem in noul an toti trei. Asa ca, am sa rog soacra sa vina eventual dupa aceea daca nu am sa ma descurc. Sper eu .. sa iasa conform acestui plan

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilielena spune:

Eu stau in casa cu socrul meu si cu mama lui,care face cat 10 soacre.Dar vorba aia "nici cu mine nu mi-e frica" si am incredere k eu o sa ies invingatoare cu toate sfaturile"bune "pe care o sa le primesc, mai ales k sunt mai posesiva din fire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:

chiar nu stiu cum voi face

21+

educa-l din timp. explica-i ce fel de probleme si dileme vor apare la momentul respectiv (ca el nu are de unde sa stie) si cum si de ce vei avea nevoie de suportul lui total.

Mami de (28.10.2008) si bb2 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Citat:

nu stau cu noi socrii dar din pacate stam in apartamentul lor si mai intai sa-i spun ei ceva trebuie sa discut cu sotul, caci si aici este o problema, ca el este foarte apropiat de parinti si chiar daca mi-a luat partea de cele mai multe ori nu vrea totusi sa avem certuri ....
este complicat la capitolul asta, chiar nu stiu cum voi face

21+

Cunosc si modelul asta.E cam aiurea intradevar.Eu am stat 2ani in apartamentullor si tot asa am fost si eu in situatia asta.NU prea imi permiteam sa zic nimic.Atunci nu aveam copilul,dar parte de nervi am avut destul.Eu vroiam sa plecam in chirie.Pana la urma am plecat la ai mei si dupa aceea ne-am luat apartament,dupa muuulte peripetii.Acum nu mai vuine nimeni sa-mi zica ce sa fac ca nu mai au "nas".Vorbeste cu sotul si vedeti cum sa faceti ca sa-ti fie bine si tie...Plecati cu chirie !

Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 21+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna burtici!! va tzre tare pe toate....eu tot in pat, plictisita...

msymo stai linistita ca poate nu ajungi sa faci cerclaj...eu iti spun ca operatia in sine nu este grea, dar nici usoara pt ca apoi trebuie sa stai mai mult in casa...sa dea Doamne Doamne sa nu ai nevoie de el..mie mi l-au facut pt ca aveam colul deschissss iar acum il am de 3.4cm...

matiz imi pare rau pt ce ti se intampla..stai cumintica si trece. legat de cistita stiu ca ceaiul de pelin este bun...spala te si tu jos cu el, dar nu inauntru..eu asa am facut dupa cerclaj..mai ales ca este si dezinfectant

Si eu azi am simtit niste intepaturi in burtica si asa in interior, dar am pus pe seama vremii...ca pe mine parca ma durea acolo firul..si am mai vb cu gravidute care mi-au spus ca o sa simt durere cand e vremea urata..

in privinta soacrei stau bine..eu si sotul meu locuim singuri,..dar acum de cand am facut cerclajul am chemat-o pe soacra mea si sta cu mine 4 zile pe sapt ca sa mi faca mancare, sa spele sa mi puna masa...ne intelegem bine

beatrice te inteleg perfectttttttttt cu statul in pat...eu stau de 2 sapt si simt ca o iau razna...parca ma dor toate..dar nu avem ce face...

pupicei multi!!

mirunam fara efort da??? te puppppp

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

alinushca ai dreptate, asa trebuie sa fac

in alta ordine de idei ...
astazi implinim 2 ani de la casatorie
din pacate este zi de lucru asa ca el este la servici, dar stim amandoi ca ne iubim si ca sarbatorim asta in fiecare zi

21+

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui allexxia_m

Multzam mult Alexia

pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

buna burtici!! va tzre tare pe toate....eu tot in pat, plictisita...

msymo stai linistita ca poate nu ajungi sa faci cerclaj...eu iti spun ca operatia in sine nu este grea, dar nici usoara pt ca apoi trebuie sa stai mai mult in casa...sa dea Doamne Doamne sa nu ai nevoie de el..mie mi l-au facut pt ca aveam colul deschissss iar acum il am de 3.4cm...

matiz imi pare rau pt ce ti se intampla..stai cumintica si trece. legat de cistita stiu ca ceaiul de pelin este bun...spala te si tu jos cu el, dar nu inauntru..eu asa am facut dupa cerclaj..mai ales ca este si dezinfectant

Si eu azi am simtit niste intepaturi in burtica si asa in interior, dar am pus pe seama vremii...ca pe mine parca ma durea acolo firul..si am mai vb cu gravidute care mi-au spus ca o sa simt durere cand e vremea urata..

in privinta soacrei stau bine..eu si sotul meu locuim singuri,..dar acum de cand am facut cerclajul am chemat-o pe soacra mea si sta cu mine 4 zile pe sapt ca sa mi faca mancare, sa spele sa mi puna masa...ne intelegem bine

beatrice te inteleg perfectttttttttt cu statul in pat...eu stau de 2 sapt si simt ca o iau razna...parca ma dor toate..dar nu avem ce face...

pupicei multi!!

mirunam fara efort da??? te puppppp

18+ si ingeras in ceruri

Pai asa si fac dar cu toate astea tot am dureri atunci cand se misca bebela foarte jos.eu ma gandesc ca si de la prima operatie de cezariana. uterul meu saracu e handicapat de-acu.Stausi eu in pat si gata.am intrat in a 4 patra saptamna de stat in pat

pozele noastre

Mergi la inceput