Mamici si Gravidute Italia -76-

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nafi sa ai bafta de relaxare si multa "umbra"

cu landoul nici noi nu am mai putut sa o tinem pe stefi de la 3 luni incolo in el.. nustiu cum au facut altii, dar mie una imi era frica sa iasa din el.. pe langa faptul ca statea fixa in el..asa ce se mai arrampica si tragea sa iasa..mamaaaa..
esti belea productia si consumul mda.. macar se vad rezultatele la Ricky sunteti super frumusei..

si noi te pupacim si divertiti!

alexandra n-am fost pe faza..rezumat te rogce tb sa faci cu spitalul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Aaaa, nafi .. eu am avut landou de la Inglesina (second hand, de la o prietena, dar in stare ff buna), un model mai vechi asa, cel putin la design parea mai de moda veche. Si ala era ff mare, spatios, a stat exact pana la 6 luni S. in el. Acum, ma batea gandul sa iau altul la bb2, desi e in aceeasi stare buna si primul si as putea ff bine sa il folosesc pe ala. M-am uitat cat de cat in magazine, insa asa e, mi se par mici, nu sunt spatioase ca cel pe care il am. Deci, zic pas, il folosesc tot pe ala, iar banii ii indrept catre alte mofturi. Tu ce model ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mda, asa ar fi trebuit ..o supa rece..dar ma gandesc ca stefi s-a obisnuit cu borsurile in ro..mama ce bune le mai facea socra
nustiu cand imi va reusi si mie performanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

nustiu cand imi va reusi si mie performanta

Cand vei fi la varsta ei, sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

daaa... petro asa cred si eu..ca cu timpul ne imbunatatim si arta culinara pe langa multe altele

tot am fost pe faza va las si la cap.77

trebuie sa ies....
o seara placuta!

Mergi la inceput